ÎnSuflețirea Vieții prin reflexoterapie » Călătoria Inimii Skip to content

ÎnSuflețirea Vieții prin reflexoterapie

Dana Lar

5 ianuarie 2024

Corpul  – o permanentă Carte nescrisă a Vieții, un Mister mereu de pătruns și deslușit, o Taină ce infinit se revelează prin fiecare dintre noi.

Ce este el decât minunea desăvârșită a Creației, a lui Dumnezeu? Cine sunt eu, cine ești tu, cine suntem noi decât Răsuflarea Lui, Respirația Întrupată a nemărginirii cu adâncul, a luminii cu întunericul?

A descifra tot mai mult din acest Mister cu care ne purtăm pașii prin viață este, pentru mine, deopotrivă bucurie și recunoaștere, înțelepciune și curgere, binecuvântare și bunăstare. Iubesc nespus să mă joc cu esența cuvintelor pentru a scrie și a descrie tot mai mult din această Carte ce, la propriu, se metamorfozează prin fiecare dintre noi. Pentru mine această metamorfoză, această alchimie, este trăirea și simțirea permanentă a corolarului Prezenței în viața de zi cu zi, dar, mai cu seamă, este Darul ce mi l-am hărăzit cu Sufletul a-l destăinui cu tine: reflexoterapia.

Dincolo de tot ceea ce știi sau poți afla despre reflexoterapie cu un singur click, este spațiul vast neexplorat al corpului, propriu fiecăruia dintre noi, cu emoțiile, bucuriile, durerile, împlinirile, eșecurile, dorințele, visele, ce, împreună și fiecare în parte, și-au scris deja istoria în trup. A le descifra împreună prin reflexoterapie înseamnă, în fapt, a dezgoli trupul de gânduri vechi sedimentate sub formă de credințe ce nu-și mai au trebuință acum, ce nu-și mai au locul și rostul.

Este un proces care pentru a-și începe curățarea/vindecarea și revelarea/cunoașterea, pentru a fi desăvârșit, are nevoie de câteva condiții esențiale. Fără a avea vreo ierarhizare logică, proprie gândirii liniare, este nevoie de Dorința izvorâtă din adâncul inimii, de Ascultarea Atentă a realității ce abundă de semne și insight-uri proprii Sufletului sau Respirației Divinității (poți să numești cum vrei tu Divinitatea) ce curge prin fiecare dintre noi și de Acțiune. Indiferent de „opreliștile” aparente care se strecoară în viață, ca urmare a unor strategii ingenioase ale ego-ului pe cale să-și piardă consistența, ÎNCREDEREA este Temelia și Puntea către înainte, PREZENȚA este Instrumentul nemijlocit pentru cultivarea încrederii și hrană vie pentru împlinirea dorinței, iar RECUNOȘTINȚA  este shortcut-ul către Starea de a fi împlinită deja dorința în interiorul tău.

Toate acestea au drept scop, în viața de zi cu zi, împlinirea unui Vis, fie că este vorba de starea de sănătate, de relații de orice fel, sau/și de creații ce le vrei manifeste în viața ta.

Reflexoterapia, în acest sens, își împlinește rolul de curățare și revelare tocmai prin incursiunea nemijlocită pe care o are, de a „pătrunde” efectiv dincolo de orice bariere, pe oricare nivel al corpului nostru: fizic, al energiilor vitale, emoțional și mental. Mai mult, reflexoterapia în Prezență le accesează/penetrează pe toate deodată creând astfel spațiu de manifestare al dorinței, un adevărat spațiu GOL.

La nivel fizic „golul” este reprezentat de o reașezare a mișcării neutronilor în interiorul atomilor, percepută ca o curgere în locurile unde înainte era un blocaj, o durere, o înțepenire sau rigiditate. La nivelul energiilor vitale „golul” creat poate fi perceput deopotrivă printr-o senzație de relaxare, de ușurare, de tihnă și odihnă sau prin efervescență și poftă de viață sporită. La nivel emoțional, cu adevărat, se „golesc”, se descarcă emoții corozive: frică, îngrijorare, supărare, tristețe, furie și fac loc stării de bine, lejerității, curajului și bucuriei. La nivelul mental, acolo unde este sursa regizării vieții ( sau cum ne amintesc de-atâtea ori AmmaRa & Agnis: „ce gândesc aia trăiesc”), „golul” de gânduri încimentate în credințe de felul „nu pot”, „nu merit”, „n-am timp”, „n-am cu cine”, „n-am ce face”, se realizează la nivelul inimii prin vibrația și conexiunea dintre noi, lăsând loc Sufletului să-și curgă esența nemuritoare în corp, făcând loc Spiritului să licărească sau să lumineze de-a dreptul întunericul cald și fertil al Viselor ce le porți înlăuntrul tău, în corp.

O ÎnSuflețire a Vieții este reflexoterapia în Prezență, o readucere a vibrației sănătății în corp prin acordarea nervilor, organelor interne, sângelui, articulațiilor, limfei și organelor genitale la ritmul și muzica proprie (cu alternanță de mișcare și nemișcare), la culoarea reprezentativă din care-au fost create, cu proporția optimă de lumină și întuneric. Mai mult, se petrece o reacordare între toate acestea ca părți ale aceluiași întreg, printr-o nouă Respirație Conștientă aidoma ciclului de Creație cu cele 4 secvențe de manifestare: inspirație/primire/feminin/relație – pauză/zero plin – expirație/dăruire/masculin/creație – pauză/zero gol.

Poate că, în timp ce citești, te întrebi: „Unde pot experimenta o astfel de sesiune?”

La Centrul Călătoria Inimii, în Inima munților ce ne sunt Străjeri de veacuri pe aceste meleaguri Sacre. Este un LOC Binecuvântat de Viață și cu Viață de creatorii AmmaRa & Agnis, precum și de toți cei care ne trăim aici toată viața, sau, doar crâmpeie ale ei, fie chiar și pentru un singur moment.

Iar dacă în continuare vine întrebarea: „Când  pot experimenta o astfel de sesiune?”, tu doar Ascultă-ți Inima. Ea îți va răspunde negreșit cu privire la cel mai potrivit moment pentru tine. Fie că este un Retreat Personalizat sau Retreat-ul cel mai dedicat reflexoterapiei – DETOX RETREAT cu Seva Vieții, momentul ales își va revela pentru tine ÎnSuflețirea.

…iar de alegi să fii parte din Cercul creat pentru DETOX Retreat cu Seva Vieții, te vei bucura de cea mai proaspătă și pură Sevă de Mesteacăn gustată vreodată. Este colectată cu Recunoștință, cu Sacralitate și cu profund Respect pentru Viul ce urcă din adâncurile pământului, din străfundurile materiei la început de primăvară, încărcat cu vitamine și minerale curățătoare, tămăduitoare, hrănitoare și revelatoare. Așa cum mestecenii își cresc muguri și frunze din Seva Vieții, la fel și tu îți poți hrăni și crește muguri de viață nouă prin însăși calitatea ei, potențată de Prezența și Conștiența experimentate, explorate și trăite timp de 4 zile, în acest LOC Magic unde Frumusețea Vindecă, împreună cu toți cei care ni se alătură în Cerc.

Ce-ți mai rămâne de făcut decât îndemnul, încă o dată, de a-ți asculta Inima și de a  acționa în sensul deschis de ea.

Ți-am împărtășit din ceea ce sunt  și este deja manifest în viața mea și în Arta de a Visa,

Dana Luna

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii