Politica de Confidențialitate și Cookie-uri » Călătoria Inimii Skip to content

Politica de Confidențialitate a Fundației Călătoria Inimii

 

Bine ai venit pe site-ul https://calatoriainimii.ro/

Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa.

În consecință, avem cea mai mare grijă să procesăm datele tale personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația europeană privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal („GDPR”).

În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice, datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Această politică de confidențialitate privește datele personale ale  beneficiarilor noștri – membru al Comunității, utilizator, Comunitate online, voluntar, partenerilor, celorlalte persoane care ne contactează și ale reprezentanților acestora, potențialilor angajați și se aplică acelor date colectate prin intermediul site-ului nostru calatoriainimii.ro

Suntem

Fundația Călătoria Inimii și avem ca scop fundamental susținerea transformării psihologice și spirituale a omului și a lumii în care trăim, prin creșterea gradului de Conștiență al oamenilor. Funcționând în conformitate cu legile din România, are sediul social în județul Hunedoara, număr de înregistrare în Registrul Asociațiilor si Fundațiilor aflat la Judecătoria Hațeg nr. 2/A/2023  , cod unic de înregistrare 48124860 și este responsabilă de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectează direct de la tine sau din alte surse, în calitate de Operator.

Persoană vizată

Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a programelor și serviciilor noastre sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu noi, ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

Angajamentul nostru

Protecția informațiilor tale personale este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-am luam angajamentul să respectăm următoarele principii:

Legalitate, echitate și transparență – Prelucrăm datele tale legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care utilizăm, iar tu ești informat corespunzător.

Controlul îți aparține – În limitele legii, îți oferim posibilitatea de a examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ai împărtășit cu noi și de a-ți exercita celelalte drepturi.

Integritatea datelor și limitarea scopului – Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

Securitate – Am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să îți protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, reține faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

Ce fel de informații colectăm despre tine?

Prin comunicarea datelor cu caracter personal persoanele vizate își exprima acordul expres și neechivoc, ca datele lor cu caracter personal să intre în baza de date a Fundației Călătoria Inimii pentru oferirea de programe, evenimente,      workshop-uri, seminare, conferințe, cărți, articole, materiale video, audio, multimedia, activități de strângere de fonduri, campanii de conștientizare și informare legate exclusiv de proiectele noastre și de activitățile pe care le întreprindem având ca subiect educația psihologică și spirituală, explorarea și cunoașterea  lăuntrică.

Datele cu caracter personal colectate și prelucrate nu vor fi dezvăluite către terți, cu excepția cazurilor în care  Fundația Călătoria Inimii are obligația de a dezvălui datele în temeiul legislației în vigoare.

Datele solicitate pot include: numele complet, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu.

Prelucrarea datelor

Prelucrarea se face într-un mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată și asigură integritatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare.

Colectarea de Informații

Colectăm informațiile tale în scopuri determinate și legitime și care includ, dar nu se limitează la următoarele:

– în vederea încheierii sau executării unui contract dintre tine și noi;

– pentru a-ți răspunde la întrebări și solicitări;

– pentru a te informa despre posibilitatea de a te implica în proiectele noastre ca membru al Comunității noastre, ca voluntar sau donator, cu consimțământul tău în prealabil;

– pentru a oferi și îmbunătăți activitatățile, serviciile și produsele pe care le oferim;

– pentru a vă oferi noutăți prin email de tip newsletter, sms și conținut personalizat despre proiecte și activitati;

– pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;

– pentru a ne conforma legislației;

Care sunt temeiurile legale pentru prelucrare?

Reține că îți poți retrage în orice moment consimțământul prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail administrativ@calatoriainimii.ro

Perioada de stocare a datelor

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru pentru oferirea de servicii, produse, activități de marketing, publicitate și informare de către Fundația Călătoria Inimii vor fi stocate pentru o perioadă de 5 ani de la încetarea relațiilor contractuale sau orice altă perioadă mai lungă impusă de lege, regulamente sau norme aplicabile privind obligații de păstrare a documentelor contabile sau solicitări ale autorităților publice. Imediat după încheierea perioadei aplicabile de stocare, datele vor fi:

– șterse sau distruse; sau

– anonimizate; sau

– transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau regulament aplicabil privind păstrare a înregistrărilor).

Drepturile tale în calitate de persoană vizată

Dreptul de a fi informat: prezentul document furnizează informațiile pe care ai dreptul să le primești în conformitate cu legislația aplicabilă. De asemenea, ai dreptul de a ne solicita o copie a datelor tale cu caracter personal pe care Operatorul le dețin ori să ne soliciți informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor tale.

Dreptul de acces la datele tale cu caracter personal: ne poți solicita confirmarea că datele tale sunt prelucrate de noi și poți solicita informații privind modalitatea în care aceste date sunt gestionate. O astfel de cerere se adresează Operatorului, iar răspunsul este furnizat în termen de o lună de la data cererii, în  mod gratuit (cu excepția cazului în care cererea este nefondată sau excesivă). Acest termen se poate prelungi cu două luni în cazul în care cererea este complexă. În acest caz, vei fi informat în termen de o lună de la primirea solicitării cu privire la necesitatea și motivele extinderii termenului de răspuns.

Dreptul de rectificare: ne poți solicita rectificarea sau completarea datelor tale inexacte. Îți vom răspunde în termen de cel mult o lună de la data solicitării. Acest termen se poate prelungi cu încă două luni în cazul în care cererea este complexă. În acest caz, vei fi informat în termen de o lună de la primirea solicitării cu privire la necesitatea și motivele extinderii termenului de răspuns. Vom transmite modificările oricăror terțe părți care trebuie să le schimbe și te vom informa că acest lucru a fost făcut.

Dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal: ne poți solicita oricând ștergerea datelor tale cu caracter personal, dar doar dacă nu există o obligaţie legală de păstrare. Totuși, te rugăm să ai în vedere că pot exista şi alte situații în care datele tale nu vor putea fi șterse (spre exemplu, dacă datele tale sunt prelucrate pentru îndeplinirea unor obligații legale ori pentru constatarea sau apărarea unui drept în justiție). Unde este posibil, Operatorul va respecta dreptul tău și va șterge datele tale fără întârzieri nejustificate.

Dreptul la restricționarea prelucrării: poți alege să păstrăm datele tale, dar să ne soliciți să oprim prelucrarea. Acest lucru se poate cere atunci când dorești, spre exemplu, să verifici corectitudinea datelor sau scopul procesării acestora.

Dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal: datele tale se află înregistrate în format electronic, în baze de date prelucrate manual. Ai dreptul de a transmite aceste date unui alt operator, fără opoziție din partea noastră. Noi vom face tot ce se poate pentru a furniza informațiile într-un format portabil/structurat, utilizat în mod curent.

Dreptul de opoziție: ai dreptul de a te opune oricând prelucrării datelor tale cu caracter personal și ne poți solicita să nu le mai prelucrăm.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, inclusiv crearea de profiluri: nu practicăm luarea deciziilor bazate pe prelucrarea automată a datelor, incluzând crearea de profiluri, cu efect juridic sau similar semnificativ pentru tine.

Dreptul de a depune plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a te adresa justiției: dacă nu ești mulțumit de răspunsul primit la solicitarea ta ori dacă apreciezi că îți sunt încălcate drepturile, ai dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Dreptul de retragere a consimțământului: când prelucrarea se bazează pe consimţământul tău, îți poți retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. Astfel, poți modifica sau elimina consimțământul în orice moment, iar noi vom acționa imediat în consecință, cu excepția cazului în care există un motiv legal sau un interes legitim pentru a nu face acest lucru.

INFORMAȚII, SOLICITĂRI ȘI RECLAMAȚII. DATE DE CONTACT

Te poți adresa oricând Operatorului prin transmiterea unei solicitări prin e-mail la adresa de e-mail office@calatoriainimii.ro

 

Această Politică de confidențialitate se poate schimba în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

Cookie
Site-ul nostru folosește cookies.

“Cookie” reprezintă un fragment minim de informație care este transmis către browser-ul dumneavoastră de către web server-ul nostru și este salvat pe hard drive-ul computerului dumneavoastră. Operatorul folosește informații de tip cookie pentru a genera conținut și servicii cât mai corecte și mai personalizate vizitatorilor site-ului. De exemplu, putem folosi informații pentru a afla din ce regiune geografica sunteți și cu ce frecventa accesați site-ul nostru. Aveți posibilitatea să blocați instalarea de cookies pe hard-ul dumneavoastră, dar vă rugam sa țineți seama de faptul că blocarea de cookies poate afecta performanta website-ului.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii