Skip to content

Detox Retreat. SEVA VIEȚII

30 martie – 02 aprilie 2023

Centrul Călătoria Inimii

Horia & Elena Francisc-Țurcanu

Detox Retreat

SEVA VIEȚII

3 zile de purificare pentru Minte, Inimă și Trup
cu
Meditație și Mesteacăn de Colina Lunii

30 martie – 02 aprilie 2023

Seva de Mesteacăn este unul dintre cele mai uluitoare remedii create de natură. Este disponibilă timp de numai câteva zile, în crucea fiecărei primăveri, atunci când Mama Pământ erupe către cer în trupurile copacilor. Această Apă a Vieții, cum o numeau șamanii siberieni, este o chintesență a forțelor de creștere, iar puterea ei regenerantă și purificatoare are nenumărate valențe vindecătoare.


Colina Lunii și pădurea noastră de Mesteceni se află într-un Parc Natural unde pământul, apa și aerul sunt de o perfectă puritate iar Sevele care urcă spre cer prin inimile copacilor sunt asemenea.

Meditația, Practica Prezenței, tăcerea, imersarea în puritatea naturii, combinate cu reflexoterapia, drenaj limfatic și hrană vie în aerul cristalin al primăverii la 1000 m altitudine, contactul direct cu pământul și pădurea, toate acestea fac din acest Retreat o binecuvântare pentru Trup, Inimă și Minte.

DETOX – SEVA VIEȚII este un refresh de primăvară, un super boost de vitalitate și energie, o resetare a sistemului imunitar și o purificare a întregului spațiu interior: mental, emoțional, energetic și fizic.

În interiorul acestui retreat

 • Cerc de conștientizare și vindecare cu AmmaRa & Agnis
 • Dietă detox energetic și fizic cu fresh-uri din fructe și legume, crudități, salate, apa pură.
 • Dietă detox pentru Minte și Inimă : Introspecție, practica tăcerii și a ascultării, meditație în natură, Practica Prezenței
 • Practică: Introducere în Drenajul limfatic cu Dana Vălcăneanțu
 • Practică: Bazele Reflexoterapiei cu Dana Lar
 • Prezentare: Nutriție și purificare cu Gabriela Băncilă
 • 3 zile de purificare pe toate nivelurile ființei, departe de lumea dezlănțuită, în mijlocul naturii.

Pentru ce este această Călătorie?

Aliniată cu fluxurile ascendente ale primăverii, această Călătorie interioară este un parcurs de purificare mentală, emoțională și corporală.

Obiectivul său este o resetare interioară, un refresh al perspectivei asupra propriei vieți și în același timp o profundă curățare de primăvară la nivel energetic și fizic.

Emoțiile corozive sunt rezultatul mecanismelor de gândire care provin din trecut. Ele alterează spațiul interior devenind structuri fizice dense. Acest retreat este întemeiat într-o abordare holistică a echilibrului interior. Instrumentele sale sunt acordate cu fiecare dintre nivelurile ființei.

Purificarea dimensiunii mentale și emoționale prin meditație, introspecție, imersare în energiile pădurii și ale naturii pure, conștientizare a spațiului sacru interior.

Purificarea dimensiunii energetice și corporale prin cura cu Apa Vieții, seva de Mesteacăn, dietă cu hrană vie și apă pură și prin conectarea cu energiile universale ale renașterii în primăvară.

Beneficiile vindecătoare ale acestui Retreat de detoxifiere integrală

La nivel mental

Eliberarea de gândire compulsivă, repetitivă, ieșirea din labirint. Reconectarea cu Mintea liniștită.

La nivel emoțional

Eliberarea de emoții corozive, frică, furie, rușine, vinovăție, tristețe. Deschiderea Inimii prin Practica Prezenței. Reconectarea cu Pacea lăuntrică.

La nivel energetic

Drenarea blocajelor energiei vitale, fluidizarea marilor circuite energetice ale corpului, reconectarea conștientă cu energia Cerului și a Pământului, reconectarea cu Elementele, aerul, apa, focul și pământul.

La nivel fizic

Drenarea coagulărilor și densificărilor de energie fizică, purificarea sistemului digestiv, a ficatului, splinei, stomacului și pancreasului.

Resetarea sistemului imunitar, curățarea obiceiurilor toxice.

Echilibrarea sistemului circulator și limfatic, reducerea inflamațiilor la nivel celular, reducerea acidității.

Călăuzele tale în această Călătorie

Agnis & AmmaRa

Te conduc în meditațiile și introspecțiile acestui retreat. Desenează cadrul conceptual și experiențial al acestei Călătorii care operează cu tehnologia lăuntrică a Școlii Maestrului Interior.

Agnis & AmmaRa te însoțesc în demersul tău de cunoaștere lăuntrică și restaurare a echilibrului interior, dar și de reconectare cu marile forțe fizice și spirituale ale Naturii și Universului.

Practica Prezenței îți reamintește capacitatea ta infinită de a simți, adică de a deveni conștient de dimensiuni, în mod obișnuit, ascunse percepției. Și asta schimbă totul în relația cu corpul tău, cu emoțiile tale, cu energia și gândirea ta. Schimbă modul în care relaționezi cu tine, cu ceilalți și cu realitatea. Schimbă felul în care te exprimi și creezi realitățile vieții tale. A simți mai mult oferă o nouă bază pentru alegerile și acțiunile tale.

Practica Prezenței este baza absolută de experiență pentru dezvoltarea personală și spirituală, pentru ieșirea de sub dictatura minții și a emoțiilor distructive, de sub imperiul relațiilor toxice și al neputinței. Este baza creării unei noi stări de sănătate fizică, psihică și emoțională, un nou mod de a fi în această lume și începutul unei noi perspective asupra întregii realități.

Dana Lar

Îți ghidează primii pași în practica străveche a Reflexoterapiei.

Aceasta vizează lucrul cu puncte reflexe aflate la extremitățile corpului (tălpi, palme, urechi), și care au corespondent în interiorul corpului organe vitale, articulații, circuite nervoase. Este un domeniu prea puțin explorat – mai ales în occident, poate și datorită obișnuinței noastre de a privi mai mult exteriorul decât interiorul.

De mii de ani oamenii au folosit reflexoterapia ca instrument de vindecare – autovindecare a corpului în întregul său. Atingerea din Prezență transpusă în reflexoterapie are potențiale nelimitate de vindecare și detoxifiere pe toate palierele ființei.

Dana Vălcăneanțu

Este călăuza ta în practica drenajului limfatic

„Limfa toxică este cauza tuturor bolilor de pe acest pământ, deci MIȘCĂ LIMFA, este îndemnul celebru al dr. Morse.

Terapia de drenaj limfatic ajută corpul să elimine reziduurile toxice acumulate în timp, favorizând o detoxifiere eficientă, acțiune care ar trebui să însoțească orice intenție de a restabili starea de sănătate fizică, mentală și psihică.

Drenajul limfatic este o procedură care implică un tip special de masaj, ce se realizează pe suprafața pielii și ajută la o mai bună funcționare a sistemului limfatic.

Dr. Gabriela Băncilă

Expert în nutriție și homeopatie, Gabriela este călăuza ta către o alimentație conștientă, naturală, în rezonanță cu cel/cea care dorești să devii, și nu cu trecutul tău. Obiceiurile alimentare sunt cele mai puternice ancore în trecut, după mecanismele de gândire.

Gabriela te introduce într-o nouă psihologie a hrănirii, în care hrana este relație conștientă între corp și existență.

Măria Sa, Natura

Este însuși principiul Vieții și al Vindecării. Și marea Călăuză a acestei Călătorii.

Întregul Retreat are ca spațiu sacru de desfășurare Pădurea neatinsă, Aerul pur al înălțimilor, Apa curată a izvoarelor sălbatice și Colina Lunii.

Sângele Mesteacănului sau Seva Vieții, numit de multe ori Ambrozie, este purificatorul universal, al minții, inimii și trupului. Este băutura sacră a Șamanilor siberieni folosită de milenii. Ea încorporează în fluiditatea ei solară toate forțele de creștere ale Pământului în primăvară și reprezintă însăși Seva Vieții universale.

 • Călătoria se petrece de joi 30 martie orele 16.00 până duminică 02 aprilie orele 12.00.
 • Pentru mai multe detalii organizatorice scrieți-ne la adresa de email: office@calatoriainimii.ro
  • Contribuție: 2250 lei – include:
  • cazarea,
  • Seva Vieții
  • sucuri + salate pentru detoxifiere,
  • cerc de vindecare,
  • prezentare și practică reflexo,
  • prezentare și practică drenaj limfatic.

  • Există posibilitatea de a avea o sesiune individuală de reflexo, de nutriției și/sau drenaj limfatic. Aceste sesiuni individuale sunt extra cost și trebuie programate din timp.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii