Ești Sursa unei Noi Lumi – Conștiente Skip to content

Ești Sursa unei Noi Lumi – Conștiente

Oamenii sunt izvoare extraordinare de realitate. Dimensiunea densă, această lume materială este hrănită chiar de noi, cu energia propriilor noastre inimi. Suntem porțile prin care lumea se naște necontenit. Suntem instrumente ale Creației universale. Când devenim conștienți de acest lucru, când îl putem percepe, abia atunci întreaga noastră paradigmă despre realitate începe să se transforme.

Spațiul cuantic, aflat în directă conexiune cu Conștiința noastră, lumea rafinată a fotonilor influențați de așteptările cercetătorilor – un mister pe care științele îl adulmecă împiedicat, pentru că nu se potrivește deloc cu imaginea clasică a unui univers prefabricat, ci mai degrabă cu unul în conexiune dinamică cu noi înșine, este domeniul științelor de frontieră. Acestea îl studiază cu instrumente spectaculoase în laboratoare sofisticate. Concluziile lor sunt greu de înghițit de o lume care nu percepe nimic din aceste realități. Ea va continua un timp să funcționeze ca și cum universul este o mașinărie cosmică.

Dar pentru noi, acest spațiu ”cuantic” este spațiul propriei Conștiințe.

El poate fi perceput, simțit, intuit.

Nu în același fel ca în laborator, prin intermediul unor instrumente. Cel mai extraordinar instrument suntem noi înșine. Cu cât Conștiența noastră este mai rafinată, cu atât percepțiile noastre sunt mai adânci și mai vaste. Acum doar câțiva ani, mulți oameni veneau la sesiunile noastre de lucru cu stările extinse de Conștiință și erau bucuroși că pot percepe dincolo de simțurile obișnuite.

Acum nu mai este vorba despre asta. Toată lumea poate percepe mai mult din realitate. Ceva s-a acumulat în Conștiință, gradul de Conștiență a crescut, astfel încât foarte mulți oameni deschid porțile imediat. Acum marea provocare este integrarea acestei cunoașteri care devine posibilă prin experiență directă, în viață, în relații, în sănătate, în corp, în a trăi cum vrem să trăim. Cu alte cuvinte, este în joc exact această schimbare de paradigmă.

Sute de oameni practică Prezența în  viețile lor deja. Sunt doctori și antreprenori, oameni din bănci și educatori, psihologi și oameni de business. Conștiența schimbă viața, în orice privință. Noua Paradigmă  nu se poate răspândi decât prin aceia care trăiesc în mod direct expansiunea de Conștiență, adică de percepție, care încep să simtă mai mult din realitatea propriei ființe și a universului. Fiecare om care trăiește mai mult din adevăr îl face disponibil pentru cei din preajma lui și pentru ceilalți.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii