VINDECARE prin IUBIRE și REZOLUȚIE » Călătoria Inimii Skip to content

VINDECARE prin IUBIRE și REZOLUȚIE

„Luna Iunie a venit cu noi oportunități ce au darul de a ne schimba complet peisajul vieții noastre.

O mai putem amâna, schimbarea, însă, pentru ce am face asta?”

Începutul acestei luni ne-a oferit un mare dar al vindecării trecutului în moduri la care nici nu ne-am gândit înainte, sau nu am crezut până acum că putem avea acces la astfel de experiențe vindecătoare. 

Din experiența noastră umană fac parte și oportunitățile de a repeta, în realitatea prezentă, experiențe provocatoare din trecut care sunt încă nerezolvate.

De cele mai multe ori ne este oferită această oportunitate, de a repeta trecutul, pentru a învăța din el și pentru a merge mai departe.

Un exemplu, cel mai potrivit pentru mine acum, în care tot repetăm trecutul, este în  relații. În tipul de relații pe care alegem să le avem. Nu mă refer doar la relația de cuplu ci și la prietenii, la parteneriate, la oamenii cu care lucrăm. Pare că, la un mod inconștient, atragem în viețile noastre oameni cu care reconstruim sau întreținem vechile tipare de gândire și mecanisme de comportament. Și ajungem să credem că este despre ei, despre oamenii respectivi, însă, întotdeauna este despre felul în care noi ne raportăm la realitate, la existență, prin prisma vechilor credințe.

Putem judeca, gândind „iar mi se întâmplă asta”… sau „cum de au putut face așa ceva…” sau „nu-i corect”… ignorând, astfel, oportunitatea ce ne este oferită. Nu este nimic rău sau greșit sau incorect ci doar o confirmarea că momentul prezent este o mare binecuvântare în care putem învăța și putem alege altfel decât în trecut. Uneori, e despre alegerea de a spune „gata, doar până aici pot trece cu vederea. De aici, nu mai accept așa ceva…”

Poate că în copilărie am fost învățați să închidem ochii, să trecem cu vederea, să spunem „lasă că nu-i chiar așa de rău…” sau „mai bine cu răul ăsta decât cu altceva ce nu cunosc…”. Poate că am văzut proprii noștri părinți închizând ochii în fața unor situații sau în fața unor anumiți oameni iar noi, copii fiind, am decis să credem că așa trebuie să se comporte. Să închidă ochii. Și că așa va trebui să facem și noi când vom crește mari. Și așa am ajuns să facem. Să … închidem ochii. Să trecem cu vederea chiar și când simțim că este un compromis.

Odată ce conștientizăm asta, putem vedea că am tot repetat trecutul în realitatea noastră prezentă. L-am mai cosmetizat puțin, l-am mai spiritualizat, l-am mai spoit sau dat cu praf de zahăr pudră. Însă, din păcate, este același trecut repetat în ceea ce considerăm a fi realitate prezentă. O permanentă reciclare a trecutului, dacă la butoane sunt încă acele vechi credințe că așa trebuie să facem. Să … închidem ochii.

Conștientizarea vine la pachet cu asumarea responsabilității. Cel mai des, dacă privim cu sinceritate în miezul „problemei” ridicându-ne însă măcar puțin deasupra ei, nu are niciodată de a face cu nimeni și nimic din afara noastră. Este întotdeauna despre relația pe care alegem să o avem cu noi înșine

Înțelegerea și conștientizarea faptului că experiențele pe care le avem în viețile noastre sunt, întotdeauna, reflexii ale modului în care ne comportăm cu noi înșine, ne aduc eliberare și împuternicire

În același timp, poate fi foarte provocator pentru mintea noastră mai ales când ne prindem că noi, și numai noi înșine, suntem responsabili de cum ne croim realitatea ce trăim.

Există o deschidere energetică ce se produce acum în lume și care ne oferă tuturor un dar. Darul învățăturilor extrase din lecții ale trecutului și ale credințelor vechi. Un dar pe care-l primim într-un mod nou, într-un fel în care nu am putut să primim până acum.

Asta ne împuternicește să creștem, să evoluăm, să începem să ne creăm realitatea ancorându-ne în Prezent și nu în credințe vechi și limitative. Atunci când învățăm lecțiile pe care trecutul ni le tot oferă, îl vindecăm și îl remodelăm. 

Suntem ființe multidimensionale. Aici, acum, în momentul prezent și pretutindeni în același timp, pentru că suntem Universul însuși, întrupat în forma fizică și energetică a ființei noastre. Suntem ființe multidimensionale, da. În noi este și nebunul și ființa care progresează, este și lașul și cel curajos, este și furiosul și cel liniștit, este și zgârcitul și generosul, și cel blând și cel ticălos. …

Ca și ființe multidimensionale, suntem capabili să ne vindecă și se ne remodelăm trecutul, integrându-l cu iubire. Și de aici, din vindecare prin iubire, putem să transformăm realitatea prezentă în moduri care inspiră, împuternicesc și ne trezesc în feluri extraordinare și inimaginabile până acum.

De exemplu, tu ca și ființă iubitoare și care astăzi poate simți și compasiunea, îți poți imagina acum că ții în brațe copilul care ai fost. Imaginează-ți chiar acum că ții în brațe copilul tău lăuntric și că îi șoptești vorbe bune și blânde și pline de iubire. Și că este momentul să se odihnească. Șoptește-i că este iubit exact așa cum este și că nu mai trebuie să dovedească nimic nimănui.

Și pe măsură ce tu faci asta îi schimbi cursul vieții copilului care ai fost cândva în așa fel încât el/ea să aibă o cu totul și cu totul altă experiență pe linia timpului pe care a experimentat-o deja. Asta e magia vindecătoare. Asta este ceea ce înseamnă VINDECARE PRIN IUBIRE. Vindecăm trecutul, în momentul prezent. Cu adevărat, iubirea vindecă. Iubirea transcende logica, timpul și spațiul. Și din această perspectivă, vindecarea este miraculoasă și se petrece imediat.

Acum, mai joacă-te puțin cu imaginația. Imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă toți (sau cât mai mulți dintre noi) am face asta. Ne-am vedea, ne-am asculta, ne-am onora și ne-am iubi copilul lăuntric și am oferi aceeași iubire necondiționată lumii în care trăim, fiecărui om, fiecărui guvern, fiecărei experiențe (chiar și celor din ultimii doi ani…). A, nu, nici chiar așa. Mintea, iată, se trezește și întreabă de ce ar oferi această iubire vindecătoare chiar tuturor… Că doar unii n-o prea merită …

Și, totuși, Sufletul tău, dimensiunea macro din tine, știe puterea a ceea ce se poate petrece când mintea recunoaște valoarea și beneficiile acestei iubiri vindecătoare.

Poate că motivul pentru care multe din cele ce vedem acum  în lume ni se par a fi atât de turbulente și de nedrepte, este pentru că lumea în care trăim este lipsită de iubirea noastră. O foame de iubire. Și o uriașă nevoie de vindecare prin iubire

Fiecare dintre noi este un Univers încarnat. Poate că este nevoie ca o singură persoană să spele lumea cu iubirea care vindecă și întregul Univers se va mișca imediat. Bineînțeles că sunt milioane de oameni în lume care, în felul lor unic, fac asta zilnic. Și emanația iubirii lor vindecă și remodelează lumea. Chiar dacă modul în care societatea operează acum și ne face să credem că nimic nu se schimbă.. în bine… ba dimpotrivă. Nu este deloc așa. Există milioane și milioane și milioane de oameni ce cred în vindecarea prin iubire. Hrănind-o și trăind-o în viețile lor, fiecare în felul său unic, și împărtășind-o în familiile și comunitățile din care fac parte. 

Un nou început și binecuvântarea Solstițiului 

Când suntem capabili să învățăm din trecutul nostru, vindecându-l și integrându-l cu iubire, ne acordăm cu cea mai puternică versiune a ființei noastre. Totul este posibil când suntem în vibrația vindecării prin iubire. Ceea ce până de curând părea a fi imposibil, descoperim acum că ne disponibil, cu ușurință, când alegem să ne iubim.

Luna Iunie ne oferă un început proaspăt în viețile noastre, mai ales dacă ne permitem să învățăm și să primim din darurile prețioase ale trecutului nostru. Mulți dintre noi am început deja să vedem aceste daruri.

Poate că simțim cum un văl încețoșat se ia de pe ochii noștri, sau poate o greutate de pe umeri. Poate că ne simțim mai lejeri și mai curgători, mai moi și mai îngăduitori. Poate că simțim să râdem mai mult și să ne bucurăm de viața care este ACUM, lăsând-o mai moale cu seriozitatea. Poate că simțim să dansăm, să cântăm, să petrecem mai mult timp afară, în natură, și să fim mai creativi, să ne înconjurăm cu frumusețe și cu bucurie și să ne dăm voie să simțim vibrația vindecării prin iubire.

Luna aceasta avem și Solstițiul de vară. Un vârf, un moment al completării sau al unei finalități și, în același timp, un punct de mare cotitură și de noi începuturi. Orice suntem pregătiți să rezolvăm, să finalizăm, sau să închidem, să lăsăm, acum este momentul potrivit s-o facem. În așa fel încât să intrăm în următoarea fază a călătoriei noastre din acest an împrospătați și înnoiți.

Solstițiul de se apropie acum ne susține acest nou început. Proaspăt. Curat. Privire nouă. Și ne deschide către o și mai mare creștere, evoluție, transformare și putere de a ne vindeca prin iubire.

Portalul Solstițiului ne aduce, de fiecare dată, revelații, conștientizări, idei noi, înțelepciune lăuntrică, și energie care ne călăuzește în noile capitole ale călătoriei noastre. Acest Portal de Solstițiu are cea mai mare forță între 19 și 23 iunie. Chiar atunci, cu energia portalului de solstițiu, aici, pe Colina Lunii, începe Magicul Retreat Anam Cara devenit deja o tradiție. Femei de pretutindeni se adună aici, pe sacra și ancestrală Colină a Lunii, pentru a-și întrupa și onora puterea feminină creatoarea.

În vara aceasta, tema Retreatului este cea care a fost prezentă în tot ce am făcut și am creat în Călătoria Inimii de-a lungul anului până acum și cea care va continua să fie și de acum înainte: VINDECARE PRIN IUBIRE.

Este și tema care stă la baza parcursului numit Școala Maestrului Interior. A 8 ediție acum, este despre Perspectiva Holografică, Integrum, multiplicitatea ființei și Vindecare prin Iubire.

Tot ce primim, prin vise, simboluri, sincronicități, „întâmplări”, întâlniri, pe durata portalului de Solstițiu, putem considera a fi daruri de la Univers. Te încurajez să ți le notezi în jurnal și să reflectezi asupra lor, integrându-le apoi în viața ta. Revelațiile, conștientizările, primite atunci, în portalul solstițiului, au puterea de a ne influența într-un mod pozitiv toate zonele vieții noastre. Relațiile, sănătatea, creațiile, prieteniile. Cu condiția să fim în prezență și-n ascultare și să primim, cu deschidere, ceea ce ne este oferit. Solstițiul ne va servi precum un ghiont iubitor înainte ce ne va ajuta să ne simțim mai inspirați, mai motivați, când vine vorba de acțiune, de creație, de încredere în sine. Săptămânile ce urmează Solstițiului sunt întotdeauna pline cu mișcare și acțiune și o vom vedea și o vom simți nu doar la nivel individual ci și colectiv.

Completare și încheiere

Cu noi începuturi vine la pachet și momentul unor finalități. Ceva se termină ca ceva nou să înceapă. Este responsabilitatea noastră, a fiecăruia, să ne rupem de ceea ce ne ține pe loc, ne ține în băltire, în vechi, și să înaintăm pe calea ce am ales și alături de oamenii care sunt în acord cu principiile și valorile noastre cele de acum.  

O completare este acel moment în viața noastră care reprezintă o încheiere importantă. Este încheierea unui capitol vechi și începutul unuia nou.

O încheiere, nu este despre a da pe cineva afară din viața noastră cu forța. Nu este despre a fixa sau repara ceva sau pe cineva. Este, mai degrabă, despre a înțelege că am ajuns într-un punct al vieții noastre în care unele contracte, obligații, jurăminte, legăminte, pe care le-am avut cu anumite persoane, locuri, experiențe și, în primul rând, cu noi înșine, au fost îndeplinite.

O completare înseamnă și că am ales să nu mai fugim de ceva sau de cineva, să nu mai închidem ochii, să nu mai trecem cu vederea asupra a ceea ce am simțit a fi în dezacord cu consacrarea ce am ales. A nu mai fugi de ceea ce ne-am temut. Ci a privi, direct în ochi, orice ne-ar provoca și oricât de dureros ar fi.

Ne-am învățat lecțiile și nu mai avem nevoie să tot recreăm aceste experiențe în viețile noastre. Completările se pot petrece în relațiile de cuplu, între prieteni, colegi, membrii ai familiei biologice. Oricât de dureroasă ar putea fi încheierea unei relații, căci ne aducem aminte cât de conectați am fost și câte am trăit, împreună, de-a lungul anilor. Însă, când o completare se petrece la nivel de Contract al Sufletelor iubirea rămâne vie. Dacă rămâne orice altceva decât iubirea atunci completarea nu s-a petrecut pe deplin. Atunci încheierea se bazează pe o judecată.

Dacă ești printre persoanele care trăiește chiar acum o astfel de încheiere, o finalitate într-o relație (de cuplu, de prietenie, de parteneriat…) dă-ți voie să simți că ești exact acolo unde trebuie să fi în a ta călătorie.

Vremuri precum acestea pe care le trăim acum ne forțează să putem totul într-o altă perspectivă și ne ajută să apreciem binecuvântările pe care le avem în viețile noastre. Ne ajută să simțim recunoștință și bucurie pentru viață. Odată ce completarea sau încheierea s-a petrecut, e nevoie să ne oferim timp, să ne creăm spațiu, pentru a integra. Doar așa putem face loc unor noi relații și creații, unor noi parteneriate și noi aventuri în călătoria numită viață. Noi capitole.

Cu vibrația vindecării prin iubire, cu recunoștință pentru energia prezentă ce vine în această lună precum un balsam tămăduitor și cu putere creatoare, prieten drag, fie să mergem înainte! 

AmmaRa

1 Comment

  1. Avatar

    Wow 🤩 ai pus punctul pe i…multumesc ca mai ajutat sa inteleg multe lucruri care erau in ceata pentru mine.

    Dumnezeu sa te binecuvanteze🤗🤗🤗


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii