Un punct luminos pe suprafața acestei planete » Călătoria Inimii Skip to content

Un punct luminos pe suprafața acestei planete

Elena Francisc-Țurcanu

3 decembrie 2021

Înainte de orice, înainte de a începe să citești ce am a împărtăși mai jos cu tine, te invit acum să respiri profund. Câteva respirații atente, ample și pline de recunoștință pentru acest moment, pentru viață, pentru curajul tău de a privi înainte cu încredere, în ciuda fricii atât de prezente în lume. Respiră. Respiră amplu, simțindu-ți axa verticală a ființei umane care ești. Da, o ființă umană care-și respectă și onorează UMANITATEA. Privește înainte. Nimic și nimeni nu te poate zdruncina dacă tu nu-i dai voie. Privește înainte cu o privire ancorată în încredere. Simte energia care curge prin tine. Nu energia fricii, atât de prezentă acum în lume. Nici cea a îndoielii, a nemulțumirii sau a vinovăției. Ci energia încrederii în puterea ta. În tot acest circuit energetic care ne unește, ai rolul tău. Simte-l cât de important este. Nu e deloc adevărat că ești doar un biet om. Ai rolul tău crucial în acest proces macro de transformare în care suntem îmbăiați toți. Vibrația ta unică o poți emana, încărcată acum cu mai multă încredere și cu recunoștință pentru umanitate. Respiră amplu și deschide-te, fără teamă, în fața fluxului energetic mai larg, ce curge acum în toată lumea.

Cu siguranță, te va mai lua valul îndoielii. Vei mai uita de sursa puterii tale. Fie să-ți amintești însă, din ce în ce mai des, că puterea și vitalitatea sunt în tine. Că te poți conecta la ele cu ajutorul respirației conștiente și a atenției întoarsă înlăuntrul tău. Nimeni nu-ți poate spune, cu adevărat, cine și ce ești. Doar tu poți să descoperi asta. Oprește-te, de mai multe ori pe zi, din iureșul nebun și întoarce-ți atenția înlăuntru, pe senzații, respirând conștient. Întrebă-te, de cât mai multe ori pe zi: ce simt acum în mine înlăuntrul meu? Ce gândesc acum este, cu adevărat, ceea ce vreau eu să gândesc? Dă-ți voie, cât mai mult, să simți energia care curge prin tine, să simți că tu ești energie. O energie curgătoare, deloc stagnantă în frică și îndoială. O energie rezistentă, deloc speriată de ce spun unii și alții. O energie revitalizantă, deloc despuiată de forță. Asta ești. O energie permanent reînnoită de încrederea în puterea ta. O energie liberă pe care nimeni nu o poate înrobi sau distruge. Simte energia umanității curgând prin tine. O energie liberă, da – liberă, în permanentă înnoire. Asta suntem, dacă ne dăm voie să simțim. Nimeni nu ne poate distruge.

Nu mai putem pretinde că, dacă ține ochii închiși și dacă nu ne rostim, dacă plecăm capul și ne supunem normelor,  lucrurile se vor întoarce la „normalitate”. Care „normalitate”? Tot mai mulți oameni se trezesc, deschid ochii, se rostesc din adevărul lor – onorând drepturile omului și vibrația umanității care curge prin noi toți. Ne apropiem de finalul acestui an pe care cu greu îl putem descrie. Fiecare dintre noi este o ființă suverană care se poate ridica pentru a-și revendica puterea de creator.

Tu ce alegi acum? Te ridici, privind înainte cu a ta privire ancorată în vibrația umanității, sau pleci capul, sufleci mâneca și întinzi brațul pentru a fi injectat?  Puterea este, întotdeauna, la tine! Adu-ți mereu aminte de asta!

Uriașa provocare prin care trecem toți, nu pare deloc să se termine prea curând. Nici vorbă de asta. Însă, nu mai este cale de întoarcere. Nu ne mai întoarcem la ceea ce ajunseserăm să credem că este „normalitate”. Acum, în stadiul în care suntem, putem privi și merge doar înainte, într-o nouă lume, căci cale de întoarcere nu mai este. Ne-am confruntat, în ultimii doi ani, cu cele mai inimaginabile și mai întunecate umbre de pe fața pământului. Pare însă că lumina conștienței noastre și vocea adevărului începe să slăbească forța acestor umbre. Încrederea noastră în umanitate, de asemenea, expune umbrele și le dizolvă. Respirația atentă, conștientă, privirea îndreptată înainte, forța conexiunii și încrederea într-un împreună înrădăcinat în vibrația umanității, ne vor fi instrumente de care ne putem folosi în următoarea perioadă. Refuză să fii înrobit! Rămâi cu privirea îndreptată înainte și cu încredere în a noastră umanitate. Împreună.

Nu ești niciodată singur!

Orice se poate întâmpla acum, după toate cele ce-am trăit în ultimii doi ani și după toate cele se sunt expuse, aduse în lumina adevărului. Totul are consecințele sale. Universul nostru lăuntric, felul în care am gândit și ne-am separat, unii de alții, în trecut, a contribuit la ce trăim acum. Nu înseamnă să ne judecăm ci doar să ne asumăm responsabilitatea și să recunoaștem că prin felul în care schimbăm, fiecare, acum, pregătim scena pentru ce va urma și ce vom trăi în lunile ce vin.

Deși este prezentă o uriașă energie a eliberării pare că o forță se opune. Însă, de asemenea, există o putere de rezistență în fața presiunii de a ne conforma. Fiecare va rezista în felul său. Dacă ți se pare că ești singur în a ta rezistență, să știi că nu este deloc așa. Nu ești singur! Suntem foarte mulți, peste tot în lume, care am ales să onorăm umanitatea. Să rămânem cu privirea îndreptată înainte, înrădăcinată în adevăr și în încredere. O privire de nezdruncinat în fața oricăror „umbre”. Fiecare moment trăit în prezență, în conștiență, în încredere, în adevăr, în iubire, contribuie la valul uriaș de trezire ce curge acum în lume. Nu este prezent doar valul fricii și al supunerii ci și cel al trezirii, al încrederii, al umanității ce-și apără drepturile.

Eclipsa de Lună, ce tocmai a avut loc la Lună Plină, pe noi – aici sus pe Colina Lunii, la Centrul Călătoria Inimii – ne-a ajutat să ne eliberăm din legături vechi, ancestrale chiar, karmice. O uriașă schimbare de perspectivă, doar având curajul să punem la îndoială tot ce ni se prezintă acum. Am ales să avem încredere în ce simțim, să avem încredere că putem construi noi conexiuni, noi relații, explorând perspective noi, ancorate în Adevărul a cărui vibrație este inconfundabilă.

Așa cum te-am mai încurajat de multe ori în Meditațiile Vindecătoare te invit și acum să te întrebi dacă gândești propriile tale gânduri sau ale altora? Frica este cel mare și mai contagios virus ce există! La fel ca și propaganda, un virus. Separarea, izolarea, de asemenea, viruși. Cât din ceea ce gândești acum sunt gândurile tale sau doar le-ai preluat, fără să simți ce este bun pentru tine, fără să reflectezi? Sau ai ajuns să te temi că vei deveni un paria social doar pentru că îți pui întrebări sau pentru că ai opinii diferite sau pentru că îndrăznești să cauți răspunsuri în acord cu adevărul pe care-l simți curgând în tine? A face toate astea – care, până nu de mult, făceau parte din drepturile omului – a devenit acum un act revoluționar. Un act de mare curaj.

Este disponibilă tuturor, această putere. Curajul de a gândi propriile noastre gânduri, de a ne pune întrebări, de a contrazice tendințele, de a ne spune părerea, de a ne rosti adevărul. Mulți din cei care s-au ridicat și au rostit adevărul, au fost reduși la tăcere, banați. Unii au dispărut de tot. Însă, nu trebuie să ne sperie. Din ce în ce mai mulți oameni, îndrăzneți, curajoși, se ridică și se rostesc în numele libertății și al umanității.

Suntem în acel punct în care ne dăm seama, din ce în ce mai mulți, cui ne-am predat puterea. Și acum, cu încredere, ne-o luăm înapoi. Puterea de creatori. Trăim scena de luptă din filmul ce rulează acum la multiplexul global. Nu putem ambala în cuvinte „spirituale” ceea ce se petrece acum. DA, este o adevărată luptă. Ego-uri imature, minți robotizate, egotice și manipulatoare, încearcă cu disperare să lupte contra inimilor noastre deschise și atotvăzătoare. Putem respira în inimile noastre tot ce se petrece acum în lume? Da, putem! Însă asta cere curaj și forță, îndrăzneală și încredere. O încredere pe care nici nu am visat-o vreodată. O încredere născută din vibrația adevărului și din determinarea de a nu (mai) face compromisuri.

Curând despotismul va atinge apogeul prin încercări disperate de a ne aduce pe toți înapoi, cuminți și înghețați de frică, în rândul celor care se conformează fără a-și pune nicio întrebare.

Cu siguranță vom asista, în rândul celor care se laudă cu puterea lor asupra altora, la turnuri incredibile în firul lor narativ. Nu are cum să nu se petreacă asta. Întregul comportament folosit pentru a controla umanitatea, în ultimii doi ani, vor încerca să-l schimbe într-un mod disperat.

Declarații grăbite, deja au început să apară, pentru a justifica un control din ce în ce mai mare. Ai grijă căci acestea sunt decrete frenetice ale celor care știu că puterea lor scade în fața unei hotărâri publice tot mai mari. Vor fi impuneri de restricții suplimentare asupra populației.

Putem alege să ne lăsăm păcăliți de firul narativ ce continuă să ni se prezinte sau putem alege a vedea dincolo de acesta, recunoscând că există o poveste mult mai importantă încă de spus la scară largă. Povestea celor care refuză să-și supună mintea, trupul sau sufletul. Sunt aceia care construiesc rețele noi și păstrează vie conexiunea, sunt aceia care își recunosc puterea lăuntrică, se rostesc din adevăr, rămân fermi în integritatea lor. Milioane de oameni din întreaga lumea, anul aceasta, au mărșăluit pentru libertate și pentru drepturile noastre ca și oameni. Milioane de oameni vor continua să facă pași în această direcție. A libertății, a umanității. Valoarea oamenilor care aleg libertatea în locul fricii nu poate și nu va fi redusă. Este o forță a naturii dincolo de voința oricărui individ.

Să avem răbdare și să rămânem în încredere, refuzând să ne înclinăm în fața disperării în absența unei rezoluții rapide. Anul viitor din ce în ce mai mulți oameni se vor trezi dându-și seama de minciunile ce ne-au fost turnate. Mulți dintre cei care au refuzat să facă acest lucru vor găsi curajul să-și adauge în mod public vocea la revărsarea adevărului. Provocările vor continua, da, dar consecințele acestei treziri globale vor avea ecou în anii următori, în timp ce vom face neîncetat tot ce trebuie făcut pentru a-și manifesta roadele.

Nu este vorba despre a ne recupera libertatea, deoarece atunci când libertățile pot fi luate atât de ușor, nu am fost niciodată, cu adevărat, liberi. Este vorba de a trăi liber acum și de a refuza să ne cedăm vreodată suveranitatea noastră. Este vorba despre curaj fără compromisuri, responsabilitatea radicală, înțelepciune atemporală care ne dezvăluie următorul pas – pentru fiecare dintre noi, la nivel individual, și pentru umanitate, la nivel colectiv. Aceasta este acum lumea care se trezește ca niciodată și vede prin secole de minciuni înainte ca viitorul nostru să se nască din cenușa lor.

Fie ca focul umanității să fie mereu viu în inimile noastre și fie ca forța sufletelor noastre să ne călăuzească pe calea vindecării născută din iubire și adevăr.

S-ar putea să trebuiască să ne confruntăm cu frica, ura, criticile și respingerea pe calea ce am ales să urmăm. Dar vom întâlni și aliați neașteptați, ne vom face noi prieteni, vom descoperi rezistența noastră puternică și vom înțelege lumea într-un mod cu totul nou. Ochii larg deschiși nu mai pot fi înșelați și nici mințile care nu corespund normei nu mai pot fi închise (dacă au putut fi vreodată).

Așa că… respiră adânc, simțindu-ți integritatea și umanitatea. Ancorează-te în axa ta verticală de ființă umană și privește înainte cu încredere. Ești un punct luminos pe suprafața Mamei Pământ, unit cu milioane și milioane de puncte luminoase. Oameni, asemenea ție, care aleg să respecte și să onoreze libertatea omului de a alege.

Cu încredere și cu iubire, AmmaRa

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii