Trupul meu – pământ fertil pentru noile semințe » Călătoria Inimii Skip to content

Trupul meu – pământ fertil pentru noile semințe

Energia prezentă în aceste zile este una care ne împuternicește procesul de vindecare, aducând – în același timp – armonie, zvâc creator, determinare să trecem prin orice dificultate am traversa acum.

Dacă ne dăm voie să fim în deschidere și-n ascultare, deja putem simți vibrația Lunii Pline curgând prin trupurile noastre.

La Lună Plină, de fiecare dată, este un moment în care eliberăm, dăm drumul la ceva. Dar cum aceasta este prima Lună Plină din noul an astrologic, dăm drumul, curățăm încărcături vechi din trecutul nostru. Mi se pare foarte tare cum a descris Agnis energia din zilele astea… Precum ceva foarte vechi pentru că este o energie foarte structurată, ca un folder super-zippat, smolit, densificat.

Un nou capitol. O nouă roată astrologică s-a pus în mișcare

și această Lună Plină ne susține să dăm drumul la ce nu mai avem nevoie să tot cărăm după noi și ne ajută să creăm spațiu pentru noi energii să se desfășoare. NOU. NOU. NOU.

Anul trecut, în martie 2020, când am început anul astrologic pe care tocmai ce l-am încheiat acum, cred că nici nu ne puteam imagina ce an ne așteaptă. Într-un fel sau altul, mai mult sau mai puțin, toți ne-am schimbat sau am schimbat ceva în viața noastră. Cu virus sau fără el, de fapt, schimbarea este mereu prezentă. Face parte din dansul vieții. Însă, având în vedere contextul prezent, întreaga lume s-a schimbat, în mod sigur din martie anul trecut și până acum. Toți am crescut, am evoluat, ne-am transformat. Toți am avut experiențe noi care ne-au atins, ne-au zguduit, ne-au transformat. Toți suntem împinși, obligați sau motivați de-adevăratelea să facem altfel decât în trecut. Și, mai ales, să fim altfel.

Această Lună Plină este oportunitatea noastră să recunoaștem și să lăsăm tot ceea ce nu ne mai servește, tot ceea ce nu mai avem nevoie să fie cu noi și în realitatea vieții noastre. Că sunt tipare de gândire, credințe, obiceiuri, relații, proiecte …  Să lăsăm.

Energia prezentă acum ne oferă suportul de care avem nevoie pentru a găsi echilibrul între vechiul mod de a fi, de a face, și noul mod de a fi și de a face. Echilibrul, grația și discernământul, de care avem nevoie fie pentru a păstra ceea ce avem nevoie, fie pentru a da drumul la ce nu ne mai servește. ECHILIBRU!

Lecțiile pentru care am venit în această viață și rănile ce am trăit de-a lungul anilor, dar și cele ce le-am moștenit, ies mai puternic în lumina conștienței în aceste zile. Fie să învățăm din ele.

Aceste răni nu sunt de genul celor peste care putem pune, repede, un plasture sau un pansament. Nu sunt deloc genul de răni care vor trece vreodată. Cât, mai degrabă, de genul celor care sunt – pentru totdeauna – cusute în țesătura călătoriei vieții noastre.

Ce răni ies acum la suprafață? Ce lecții ne-am oferit în acest an astrologic ce a început anul trecut în martie și s-a încheiat acum? Ce am învățat? Ce daruri am primit? Ce am schimbat? La ce am putut renunța? Ce mai avem de lăsat? Ce ne sufocă?

Chiar dacă, pe de o parte, aceste răni – ce ies în aceste zile la suprafață – ne dor foarte tare, ele ne servesc, deopotrivă, pentru a crește și a evolua. Le putem vedea precum chei esențiale în Călătoria Inimii noastre, în călătoria sufletului nostru care-și onorează contractul sacru.

Aceste răni sunt cele care ne oferă compasiunea, puterea și înțelepciunea de a ne întrupa adevărata putere de creatori și de a ne onora adevărul, de a fi în deschidere și autenticitate.  Doar prin transcenderea acestor răni suntem capabili să ne vindecăm și să-i inspirăm și pe cei din jurul nostru.

Ne-am tot lins rănile, de-a lungul anilor. Nu mai este, acum, momentul să facem asta. Ci a venit vremea să lăsăm rănile să ne servească procesului alchimic, să ne fie combustibil în Călătoria Inimii și a sufletului, să fie hrană vie pentru Războinicul lăuntric care-și dansează dansul vieții. (la vară, aici, pe Colina Lunii, în ShamaniA Retreat, dedicăm o zi întreagă Arhetipului Războinicul care, da, are ca salvă vindecătoare … Dansul!)

Chiar dacă fiecare are propriul său ritm cu care-și onorează transformarea și fiecare o ia pe Calea cu care rezonează, putem alege să ne transcendem rănile cu ajutorul iubirii. Iubirea, cu adevărat, vindecă.

Energia prezentă ne permite să ne deschidem în fața adevărului despre cine și ce suntem. În acceptare și în iubire, fie să ne petrecem aceste zile cu Lună Plină ce ne aduce energia vindecării, ne aduce armonie și lejeritate.

Meditația Trupul meu – pământ fertil pentru noile semințe O meditație dinamică de purificare pentru corp, minte și suflet

O meditație în care facem curățenie, în trup, minte, spirit, prin Shaking, și care ne ajută să dăm drumul la tot ce nu ne mai servește.

O energie de bun augur, trăim toți în aceste zile. O energie ce ne ajută să curgem cu lejeritate în direcția evoluției noastre. Să curgem cu Existența onorând natura care renaște la viață și noi odată cu ea.

Răspunsurile, ce ies din adâncurile noastre, dar și soluțiile pe care le vom găsi în afara noastră, ne vin mult mai ușor în aceste zile, mai ales dacă renunțăm la luptă și la încrâncenare, la nevoia de a avea dreptate și la înverșunarea de a arăta cu degetul către alții.

Proiecte la care am lucrat, poate îndelung, înmuguresc și înfloresc acum, într-o nouă formă. Sau proiecte noi, ce au gestat cuminți adânc înlăuntrul nostru, prind viață. 

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii