Pentru sănătatea ta fizică, emoțională și mentală » Călătoria Inimii Skip to content

Pentru sănătatea ta fizică, emoțională și mentală

Elena Francisc-Țurcanu

16 februarie 2021

Cu siguranță, ai auzit până acum că uleiul de pește, consumat în mod regulat, este esențial pentru sănătatea ta: pentru o inimă sănătoasă, pentru creier și sistem imunitar, pentru ochi și articulații, precum și pentru echilibrul hormonal. De asemenea, pentru un echilibru emoțional și psihic, pentru o stare de spirit bună, uleiul de pește este esențial. Sute de studii științifice arată cum consumul de ulei de pește aduce beneficii remarcabile asupra bolilor precum: cancer, astm, depresie, boli cardiovasculare, boli ale sistemului auto-imun, reumatism…

Totuși, iată ceva ce poate nu știi.

Cercetările arată că uleiul de pește poate fi, de asemenea, cel mai eficient mod de a-ți revitaliza pielea, unghiile și părul, astfel încât ele nu doar să arate ci chiar să fie sănătoase.

Da, uleiul de pește poate fi precum fântâna tinereții într-o sticlă – ajutându-te să recapeți frumusețea, flexibilitate și echilibrul optim atât de necesar pentru sănătatea ta.  

Acest lucru este adevărat numai dacă alegi un ulei de pește de foarte bună calitate. Din păcate, pastilele cu ulei de pește din comerț mai mult dăunează sănătății decât să ne facă bine căci ele conțin un ulei rânced ce conduce la toxicitate.

De aceea, împărtășesc acum cu tine, cele două probleme – foarte mari, după mine – pe care trebuie să le cunoști înainte de a lua vreodată orice tip de ulei de pește.

Pentru a înțelege problema nr. 1,

 imaginează-ți o mică barcă de pescuit în care 30 de pescari se deplasează TOȚI într-o parte a bărcii. Ce se întâmplă?

Barca se înclină periculos de aproape de apă, nu funcționează corect și se răstoarnă, provocând probleme foarte grave.

Ei bine, în această direcție, „bărcile” multor oameni sunt pe cale să se răstoarne astăzi.

Nutrientul # 1 din uleiul de pește – care-l face să fie atât de important pentru sănătatea ta – se numește „Omega-3”.

Omega-3 sunt o familie de acizi grași foarte sănătoși care includ EPA și DHA.

EPA este un acid pe care corpul tău îl folosește pentru a produce molecule ce joacă multiple roluri dar cel mai important este acela că reduce inflamația existentă în corp. Iar inflamația, de orice fel, conduce la îmbolnăvire.

Acești acizi grași, Omega-3, sunt esențiali pentru sănătatea ta în multe feluri, cum ar fi susținerea unui răspuns inflamator sănătos, care este esențial, deoarece nivelurile nesănătoase de inflamație sunt implicate în atâtea probleme grave de sănătate. Inflamația conduce și la îmbătrânirea, mult prea devreme, a pielii.

Din păcate, organismul nostru nu poate produce de unul singur acizii omega-3, așa că trebuie să le obținem din dietă.

Acum, sursa principală a acestor Omega-3, EPA și DHA, sunt peștii, algele marine, și aici se află problema mare numărul unu … pentru că, în timp ce strămoșii noștri au mâncat o mulțime din aceste alimente, astăzi majoritatea oamenilor consumă prea puțin din ele și există grave deficiențe în omega-3 la mai toți oamenii.

De fapt, 90% dintre persoanele care mănâncă fructe de mare nici măcar nu mănâncă cantitatea minimă de două porții de 3 ½ uncii de pește gras și fructe de mare în fiecare săptămână recomandate de Asociația Cardiologilor.

Și foarte mulți oameni nu mănâncă deloc fructe de mare!

Periculos de greu pe partea Omega-6

Între timp, majoritatea oamenilor de astăzi consumă o cantitate foarte mare de un alt tip de acizi grași – cei numiți „Omega-6”.

În exces, acești Omega-6 sunt pro inflamatorii, ceea ce poate duce la o serie de probleme grave de sănătate și îmbătrânire timpurie, inclusiv pielea, unghiile și părul care par îmbătrânite mult prea devreme.

Puteți da vina pe obiceiurile dietetice tipice de astăzi pentru consumul excesiv de Omega-6, cum ar fi consumul mult prea mult de alimente procesate și ambalate, încărcate cu uleiuri rafinate, bogate în Omega-6.

Și marea problemă, după cum vă puteți da seama, este că echilibrul dintre Omega-6 și Omega-3 al oamenilor este departe de a fi cel optim.

De fapt, omul tipic de astăzi are un raport Omega-6 la Omega-3 de aproximativ 15 la 1. Asta în cel mai bun caz. Cunosc oameni care, la un test făcut, au ieșit cu un raport de peste 25 la 1.

Când, raportul ideal ar trebui să arate mai aproape de 4 la 1! (despre un kit pentru un astfel de test, ne poți scrie…)

Cu alte cuvinte, „bărcile” oamenilor se răstoarnă din cauza mult prea multor acizi Omega-6 și mult prea puțini acizi Omega-3.

Iar oamenii plătesc un preț ridicat în ceea ce privește sănătatea lor. Începând de la stările de oboseală, la sistemul imunitar scăzut, de la aspectul corpului mult mai îmbătrânit decât ar trebui să arate, până la inflamații grave la nivel celular. Și aceste inflamații sunt, de fapt, sursa tuturor bolilor și problemelor foarte grave de sănătate.

Deci, cum îți poți da seama dacă „barca ta se poate răsturna”?

10 semne comune în ceea ce privește dezechilibrul raportului Omega-6 la Omega-3:

1) Piele uscată, pete aspre pe piele apărute prematur „cu aspect de îmbătrânire”

2) Păr uscat și / sau mătreață

3) Unghii casante

4) Ochi uscați

5) Probleme de concentrare

6) Iritabilitate

7) Schimbări de dispoziție

8) Oboseală / energie scăzută

9) Somn slab / nesatisfăcător

10) Disconfort articular / probleme articulare

Acum, vestea foarte bună este că această problemă este ușor de rezolvat, dar este extrem de important să luați tipul potrivit de supliment de ulei de pește…

Altfel, consumul de pastile Omega-3 nu o va rezolva deloc și ar putea chiar să vă facă MAI MULT RĂU.

Ceea ce duce la cealaltă mare problemă pe care trebuie să o cunoști:

Având un profund interes în acest domeniu, din experiența mea, aproape TOATE uleiurile de pește, și alte suplimente omega-3 existente astăzi variază de la ceea ce eu numesc „fals” la de-a dreptul riscant.

Iată care sunt cele șase motive cheie pentru care îți dorești să le EVIȚI:

# 1. Revendicări false și impotență: Conform programului International Fish Oil Standards (IFOS) – singurul program de testare și certificare terță parte pentru uleiurile de pește – sunt foarte multe suplimente de ulei de pește care NU conțin cantitatea de EPA și DHA revendicate pe etichetă.

De exemplu, un studiu recent publicat în revista Scientific Reports a constatat că mai puțin de 10% conțineau cantitățile de EPA și DHA enumerate pe etichetă! Chiar și mai mult, un procent de 69% dintre suplimente conțineau mai puțin de două treimi din sumele inscripționate pe etichetă.

# 2. Nu este suficientă pentru organism doar existența acizilor esențiali DHA; este absolut necesară existența atât a acizilor esențiali DHA, cât și EPA.

Cel mai bogat în DHA: atât acizii grași DHA, cât și acizii grași EPA sunt importanți, dar DHA este considerabil MULT MAI important. Uleiul de pește EQOLOGY (https://eqology.com/ro/15419974/) îți oferă o cantitate enormă de 1040 mg de DHA, susținând rezultate maxime atât pentru sănătate, cât și pentru anti-îmbătrânire!

# 3. Absorbție maximă: Uleiul de pește, calitate premium, EQology îți oferă Omega-3 în forma lor naturală de trigliceride. Acest lucru este caracteristic doar uleiurilor delicate și îmbunătățește absorbția, sprijinind încă o dată rezultate maxime în organism. De fapt, cercetările publicate arată că Omega-3 în această formă de trigliceride sunt cu până la 70% mai bio disponibile decât forma esterului etilic obișnuit, pe care o folosesc atât de multe alte suplimente de ulei de pește!

# 4. Fără râncezire, instabilitate sau gust de pește brut sau eructații de pește: EQology încorporează procesul meticulos cunoscut sub numele de „Extracție supercritică de CO2”, care purifică și concentrează acizii grași Omega-3 fără utilizarea căldurii. Acest lucru are ca rezultat o perioadă de valabilitate stabilă, cu prospețime garantată – și zero „gust de pește” dezgustător.

# 4. FĂRĂ îngrijorări legate de contaminare: Călătoria Inimii (căci suntem mulți în Comunitatea noastră care consumăm acest ulei) asigură că Uleiul de pește, calitate premium, EQology este testat de laboratoare terțe pentru a asigura puritatea, potența și siguranța. Asta înseamnă că EQology este SIGUR și nu este contaminat cu niveluri potențial periculoase de metale grele și alte toxine care afectează atâtea suplimente de ulei de pește inferior / Omega-3.

# 6. În loc de capsule mari și greu de înghițit, Uleiul de pește, calitate premium, EQology vine în formă lichidă și cu un gust foarte plăcut.  

Fiecare porție îți oferă și o doză puternică de antioxidant natural pentru anti-îmbătrânire. Un ingredient pe care-l putem numi „frumusețea din interior”, deoarece poate accesa toate straturile pielii pentru a îmbunătăți sănătatea generală a acesteia și pentru a îmbunătăți foarte mult elasticitatea și reducerea aspectului ridurilor.

Foarte multe femei cu care lucrez și care consumă de ceva vreme Uleiul de pește EQology, au simțit o îmbunătățire semnificativă a elasticității pielii și se bucură de reducerea semnificativă a adâncimii ridurilor fine și liniare.

Un alt studiu din Dermatologia Experimentală a arătat cum consumul acestui produs poate oferi o protecție superioară a pielii asemănătoare protecției solare.

Ce spun câțiva din cei care folosesc uleiul de pește, calitate premium, de la EQOLOGY:

„Rezultate uimitoare cu EQOLOGY. Îl folosesc pentru a-mi menține creierul și inima sănătoase. ” – Maria.

 „Mă simt și chiar arăt mai tânără!” – Andreea

 „Sursă excelentă pentru Omega-3; fără post gust de pește! Și cel mai important, pentru mine, sentimentul că sunt mult mai limpede în exprimare. L-am luat, inițial, pentru a-mi vindeca colonul iritat și am obținut mult mai multe rezultate ” – Ciprian

„Am cumpărat acest produs observând că devin tot mai înțepenit, ancrasat, mai ales dimineața. Acum sunt mult mai flexibil după somn. ” – Nicolae.

 „Produs remarcabil. Îmi ajută creierul să continue să dea clic toată ziua. Fără post gust de pește. Simt o diferență nu numai în creier, ci și în viziune și articulații … Mulțumesc! ” – Corina.

*****

Da, EQOLOGY vine cu cea mai bună garanție de satisfacție totală.

Și cea mai bună parte este că nu trebuie să ieși din casă și să stai la coadă la farmacie.

EQOLOGY sosește chiar la ușa ta folosind practicile de transport igienizat actualizate și de top din industrie.

Cu adevărat cred că cel mai esențial supliment pe care îl poți lua astăzi pentru sănătatea ta este uleiul de pește de pură calitate. Și nu doar pentru a-ți ajuta pielea, unghiile și părul să fie cele mai sănătoase, ci și pentru a-ți crește sistemul imunitar, a-ți reduce riscul de boli cardiovasculare, a-ți diminua nivelul de anxietate, stres și dezechilibrul emoțional.

Poți obține mai multe informații despre EQOLOGY dacă îmi scrii pe adresa  office@calatoriainimii.ro , cu mențiunea: mă interesează să aflu informații despre uleiul de pește EQ.

Pentru sănătatea ta,

Elena Francisc-Țurcanu

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii