Anima Mundi se trezește! » Călătoria Inimii Skip to content

Anima Mundi se trezește!

Elena Francisc-Țurcanu

23 februarie 2021

În vreme ce ego-uri imature, aflate la putere, încă se iluzionează că ne pot controla și manipula prin frică, lumea se întoarce către dimensiunea ei feminină – atât de mult timp ignorată, abuzată și pedepsită. Această întoarcere către rotunjime, către bunătate, către compasiune, către iubire, către conexiune și împreună, nu este rezultatul unei mișcări feministe planetare, ci o necesitate a Conștiinței acestei lumi.

Anima Mundi se trezește!

Peste tot în lume femeile au început să ocupe poziții pe care, cu doar câteva luni în urmă, nu ni le ne imaginam c-ar putea fi oferite femeilor.

Milioane de femei simt această trezire a umanității în trupurile și în Conștiința lor ca pe o nevoie a regăsirii de sine. Aceeași nevoie o resimt societățile acestei lumi tulburate, aflate în procesul mai larg al regăsirii la nivelul întregii Umanități.

Ceea ce trăim toți, acum, este despre a regăsi, a reîntrupa, a exprima această dimensiune – a principiului feminin – în lumea în care trăim. Iar acest lucru începe cu viața noastră.

Femei și bărbați, ne renaștem în această perioadă, întrupându-ne dimensiunea feminină a ființei noastre.

Reconectându-ne cu ritmurile naturale ale ființei, ne vindecăm. Onorându-ne puterea feminină creatoare, contribuim la procesul macro de vindecare și transformare al umanității.

A aduce Puterea Feminină în viața ta, a o întrupa și a o exprima, schimbă totul pentru tine, femeie. E valabil însă și pentru tine, bărbatul care ești, căci a învăța să-ți onorezi sensibilitatea naturală, ne mai îngropând-o și negând-o, este cel mai mare dar pe care ți-l poți oferi și cel mai prețios dar pe care-l poți aduce, acum, umanității. 

Aducem împreună, femei și bărbați, Puterea Feminină creatoare în relațiile noastre . În relațiile cu trupurile noastre și cu sănătatea noastră. În relațiile cu cei pe care-i iubim, în felul în care ne exprimăm, în noile noastre creații. Această criză prin care am trecut, și încă mai trecem, ne oferă oportunitatea de a ne renaște și de a naște creații noi. Relații și creații noi bazate pe mai multă bunătate și îngăduință, hrănite cu mai multă iubire și compasiune, cu mai multă frumusețe și conexiune cu natura.

Cu siguranță ai obosit de izolare, suspiciune, îndoială, frică, separare. Ai obosit de măști și de prefăcătorie. De manipulare și control. Cu siguranță că și tu tânjești după conexiune, apartenență, adevăr, iubire, armonie, pace și bucurie.

Principiul Feminin, renăscut la nivel planetar și înlăuntrul fiecăruia dintre noi, ne reconectează cu puterea vindecătoare a iubirii, cu conexiunea, cu încredere în magia vieții.

Felul în care creezi realitate în orice gest, emoție și gând îți schimbă starea de sănătate, vitalitatea și nivelul de bucurie al vieții tale. Abia asta schimbă lumea. Am tot creat în feluri pur masculine. Și în unele cazuri va trebui să continuăm a onora felul masculin de a face lucrurile.  Însă, dacă vrem – cu adevărat – o nouă lume, felul masculin de a face lucrurile e nevoie să fie ancorat în sensibilitate, în iubire, în frumusețe, în pace, în compasiune, în bunătate, în … Puterea Feminină Creatoare. Dacă vrem să renaștem lumea e nevoie să recunoaștem că …

Anima Mundi se trezește!

AmmaRa

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii