OM, Te iubesc Skip to content

OM, Te iubesc

Cuvintele din Cartea 44, pe care am născut-o împreună cu iubitul meu în urmă cu 10 ani, au avut menirea să ne aducă în acest moment ACUM, ce atunci părea doar un viitor. 

Atunci, în Cartea 44, scriam despre „un Acum în care, cu sinceritate şi umilință am recunoscut că nu există nici un fel de hartă către acest teritoriu misterios numit Ființă Umană Îndrăgostită! Iubirea a fost pentru noi marele instrument al Prezenței, al percepției şi al regăsirii în dimensiunile largi ale Ființei”

Mulți din cei care au citit Cartea 44 au auzit chemarea Inimii. Puțini au avut curajul s-o urmeze. 

Mulți au recunoscut Adevărul. Puțini au avut curajul să-i urmeze ecoul în a lor inimă. 

Mulți au înțeles că aventura vieții și a iubirii nu oferă certitudini și nici garanții. Puțini au avut curajul să aibă încredere și să renunțe la lupta pentru dreptate. 

Mulți au recunoscut că nu mai avem nevoie de săbii și armele minții. Puțini au avut curajul să se deschidă în fața misterului, a frumuseții, a bunătății inimii. 

Mulți au văzut că vulnerabilitatea nu e slăbiciune ci putere. Puțini au îngenunchiat în fața ei, deschizându-se în fața șoaptelor inimii.

Dacă citești aceste rânduri, cu siguranță știi deja că Editura Elena Francisc nu mai este, în forma în care a fost. Și că nu vom mai publica cărțile pe care le-am avut. Doar câteva titluri, continuăm a împărtăși cu tine, prin Fundația Călătoria Inimii

Am ales ca astăzi, de Sf. Valentin, să punem la vânzare, aceste ultime exemplare din 

Cartea 44

Poate că unul din puținele exemplare, ce noi le-am păstrat precum o comoară, ajunge chiar la tine. De alegi a-ți face un astfel de cadou.

Povestea noastră de iubire, Horia și Elena (Agnis și AmmaRa), printre multe ce ne-a adus și continuă să ne aducă, este povestea ce ne-a curs lacrimi de recunoaștere și lacrimi de recunoștință.

Cu vibrația recunoștinței îți spun acum și ție:

OM – tu care citești aceste rânduri – în orice formă și cu toate aspectele tale – te iubesc și-ți mulțumesc că-ți dai voie să crezi în IUBIRE.

Happy Valentine’s Day!

AmmaRa

PS. În fiece zi este Valentine’s Day, de alegem să credem în iubire.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii