Cum să descoperi cunoașterile ancestrale » Călătoria Inimii Skip to content

Cum să descoperi cunoașterile ancestrale

Retrezind la viața adevăruri ce zac de mult adormite în tine, în Cercul Sacru pe care-l creăm, din nou împreună, pe Colina Lunii în ShamaniA Retreat – Psihologie. Spiritualitate. Magie.  descoperi cunoașteri ancestrale ce te ajută să-ți aduci în echilibru sănătatea.

Numai tu știi, cu adevărat, ce vrei să schimbi în viața ta acum.

Numai tu știi ce ai nevoie să vindeci și să transformi. Eu, ca de fiecare dată, doar te ghidez către adevărul deja existent în tine și-ți readuc aminte, pentru ca tu însuți să recunoști sursa universală a conștiinței în fiecare oportunitate pe care ți-o creezi pentru a crește și a evolua. De vrei a face asta. A crește. A evolua. A transforma vechi tipare de gândire și de comportament ce nu-ți mai servesc.

Știi foarte bine chiar tu că singura constantă în al nostru univers este… schimbarea!

Și tot ce faci influențează această schimbare în multe și diferite feluri. Și nici nu ne dăm seama că multe din lucrurile mărunte, aparent nesemnificative, creează oportunități uriașe pentru schimbare. De fapt, cu fiecare pas pe care-l facem, Universul ne vorbește, ne oferă noi oportunități care sunt bazate chiar pe vibrația cu care am făcut acei pași. Ceea ce emanăm, primim înapoi. Te invit să nu rămâi în nemișcare doar de teama ca nu cumva să faci pași greșiți sau să hrănești inerția și băltirea, așteptând să vezi ce ți-o mai oferi Universul… Dimpotrivă, intră în curgerea Vieții. Se pare că doar așa putem învăța și crește. Doar așa ne putem, cu adevărat, transforma. Noi suntem creatorii propriilor noastre vibrații, emanații. Doar că, uneori, din păcate, nu ne dăm seama de cât de mare este dezechilibrul lăuntric în care băltim.

În această frumoasă Călătorie Sacră deschidem o fereastră către cunoașteri ancestrale și retrezim adevăruri ce zac adânc adormite în noi, aducând în echilibru cele patru arhetipuri universale prezente în fiecare ființă umană.

Habar nu am dacă ți-ai dat voie până acum, sau nu, să explorezi paradoxuri inerente care apar ori de câte ori ne pornim într-o practică de dezvoltare personală și spirituală. Eu aproape că m-am simțit forțată să explorez astfel de paradoxuri. Nu e prea greu, dacă suntem sinceri, să ne dăm voie să vedem cine suntem. Mai greu este să recunoaștem CE suntem și să ne acceptăm măreția. Căci de aceasta ne temem. Nu de micime. E nevoie de efort susținut și practică permanentă pentru a păstra conștiența căpătată, pentru a fi în miracolul momentului prezent, pentru a hrăni delicatele și profundele revelații. Și nimeni nu poate face asta în locul tău. Doar tu. E o veste rea? E o veste bună? Tu decizi!

Eu, cu bucurie și generozitate, îți pun la dispoziție pe toată durata acestui Retreat Sacru, numeroase exerciții din psihologia occidentală împletite cu adevăruri străvechi preluate din diverse culturi shamanice. Experiența Călătoriei însă îți aparține. Iar ce vei alege să faci apoi,  în dimensiunea vieții de zi cu zi, cu toată bogăția trăirilor, înțelesurilor, răspunsurilor, revelațiilor, de asemenea, depinde doar de tine.

Și… dacă încă mai aștepți „momentul potrivit” pentru a face o mare schimbare, dă-mi voie să-ți șoptesc că nu există așa ceva. Este doar un mit – momentul potrivit. Noi suntem cei care ne creăm momentele potrivite pentru a face schimbările pe care, cu adevărat, le vrem.

Așadar, nu aștepta momentul potrivit! Creează-ți-l chiar acum!

Cu bucurie și recunoștință,

AmmaRa

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii