Cum dispar dinozaurii (2) » Călătoria Inimii Skip to content

Cum dispar dinozaurii (2)

Horia Francisc-Țurcanu

31 ianuarie 2022

Dinozaurii care conduc lumea

Dinozaurii care fac parte, în numele umanității, din forumul economic mondial (WEF), sunt perfect conștienți de faptul că această transformare profundă, care vizează întreaga realitate, este în plină desfășurare. Ei știu perfect că ceea ce se transformă în esență este Conștiința umanității, și că talazurile acestei transformări interioare vor mătura toate sistemele economice, politice și sociale pe care umanitatea le-a hrănit un timp foarte îndelungat.

Și aici apare problema marilor reptile: ei sunt în vârful acestor sisteme și valurile riscă să măture tot ceea ce ei au acumulat și au păstrat timp de mii de ani.

De-asemeni sunt perfect conștienți de faptul că umanitatea, această ființă colectivă cu 8 miliarde de aspecte, este sursa dar și scopul ultim al tuturor sistemelor. Fără umanitate, sistemele ”lor” nu funcționează și nu există. Ce rost au banii dacă nu e nimeni să-i folosească? Ce rost au armatele, politica și băncile, medicamentele și tehnologia dacă nu sunt oameni dispuși să intre în jocul realității?

Reptilele se luptă pentru supraviețuire

Va să zică în fața marelui val care se naște în interiorul umanității, reptilele de la Davos au următoarea dilemă: cum să facă să păstreze ceea ce dețin, banii, puterea, mecanismele de administrare ale planetei? Oamenii se schimbă, și asta înseamnă schimbarea inevitabilă a sistemelor și dărâmarea autorității lor, întemeiate într-o psihologie pe cale să dispară.

Relația între Conștiința umană, sistemele de administrare a lumii și suprastructura reprezentată de dinozauri, este simplă.

Conștiința, adică lumea interioară a oamenilor determină natura relațiilor dintre ei, și deci sistemele de putere ale lumii.

Poziția reptilelor de la Davos depinde, în mod foarte neplăcut pentru ei, de gândirea, emoțiile, atitudinile și energia lăuntrică a acestor mase de manevră pe care ei le disprețuiesc, considerându-se pe ei ”elite”.

Cu alte cuvinte, soarta reptilelor preistorice care conduc lumea depinde complet de felul în care reușesc să administreze această lume interioară a maselor. Depinde de felul în care reușesc să influențeze gândirea, emoțiile și atitudinile oamenilor. Ceea ce ei numesc marea resetare, despre care vorbesc public de zeci de ani, pregătindu-se, este un răspuns la transformarea de Conștiință a umanității le amenință pozițiile și în esență constă în blocarea prin orice mijloace a acestei transformări.

”Orice mijloace” înseamnă în ultimă instanță manipularea tehnologică a lumii interioare a umanității.

Stăpânirea imperiului planetar media, a informației cu ajutorul căreia gândirea, emoțiile și atitudinile interioare ale umanității pot fi modelate, a fost de folos un timp îndelungat. Dar nu mai este destul. Pentru dinozaurii moderni, singura soluție este pătrunderea în universul interior al omului, prin mijloace chimice, nano-tehnologie și inteligență artificială, astfel încât să aibă garanția controlului total al maselor. Acesta este motivul pentru care vor să pătrundă, cu orice preț, în interiorul omului, acolo unde se nasc deciziile ce modelează lumea noastră. 

Controlul prin bani

Și mai este controlul exteriorului. Acolo e simplu pentru dinozauri. Banii conduc lumea, iar ei sunt aceia care au inventat banii. Iar acum banii trebuie să se transforme. Banii fizici trebuie să dispară, pentru că oferă utilizatorilor ceva devenit periculos: libertate. Banii fizici scapă controlului, în ciuda sistemelor foarte avansate de control, și asta nu mai este tolerabil. De aceea banii trebuie să devină virtuali, ca să poată fi controlați total iar libertatea să dispară. Virtuali, dar nu la fel ca o cripto-monedă liberă, ci virtuali dar controlați autoritate.

Pentru asta este nevoie de o resetare foarte mare a sistemului, o resetare care servește doar reptilelor planetare, și nu oamenilor. Pentru că în centrul ei este supunerea. Pentru ca planul să funcționeze, oamenii trebuie să se supună. Orice mijloace sunt bune: manipularea, forța, frica. Frica de teroriști, de viruși, de catastrofe, de război, de extratereștii, de orice. Reptilele străvechi cunosc psihologia celor pe care-i disprețuiesc. De frică, ei acceptă să renunțe la libertățile lor, ba chiar se vor lupta ei înșiși cu aceia care refuză, considerându-i o amenințare. Aceasta ar fi singura posibilitate pentru a păstra sistemele de putere relativ stabile și pozițiile lor nealterate.

Reptilele  și imposibilul

Cu alte cuvinte dinozaurii zilelor noastre încearcă imposibilul. Să supraviețuiască acestor timpuri de transformare profundă, conservând sistemele și pozițiile lor, prin:

1. preluarea controlului asupra lumii interioare a omului, prin influențarea gândirii, emoției, experienței interioare a realității și manipularea ei directă. 2. limitarea dramatică a libertății prin introducerea unui nou sistem financiar întemeiat pe o monedă virtuală, complet controlabilă. 3. controlul total asupra societății prin coduri unice personale

Dinozaurii sunt conștienți de faptul că oamenii sunt sursele de energie vitală ale acestei lumi și ale oricărui sistem și ar vrea să păstreze această resursă, cu sau fără voia omului. Au nevoie de o umanitate în primul rând complet supusă, obedientă și disciplinată, care să hrănească lumea stăpânită de ei, de la înălțimea inteligenței lor. De aceea ei apasă până la fund pedala opresiunii. Tot ceea ce mai contează acum, este supunerea maselor. Nu mai contează deloc iluzia democrației, jocul de-a libertatea, jocul de-a reprezentarea în structurile de putere ale lumii. De aceea guvernelor nu le mai pasă ce cred oamenii, nu le mai pasă de amploarea demonstrațiilor și a protestelor. Timpul acestui dans care mima jocul democratic s-a dus. Nu mai este timp pentru delicatețuri. Dinozaurii puterii globale își arată adevărata față.

Economia trebuie să se prăbușească, și ei sunt experți la treaba asta, pentru ca noul sistem să fie clădit, pe ruinele celui vechi. Desigur, cel nou le aparține tot lor, numai că de data asta sunt înlăturate riscurile reprezentate de oamenii liberi, aceia care scăpau controlului total. Și aici se vede natura luptei dinozaurilor: încearcă să controleze transformarea care se naște în interiorul umanității și să împiedice adevărata resetare a sistemelor, care ar presupune dispariția … lor. Cu inocența și ignoranța specifică dinozaurilor, structurile acestei lumi speră să supraviețuiască fără să schimbe nimic ei înșiși. Ar dori ca singura schimbare să fie o limitare a Conștiinței oamenilor, astfel încât sistemele lor de putere și ceea ce dețin să rămână neafectat. Singurii care ar avea ceva de pierdut în această socoteală, și ceva de schimbat, ar fi omul de rând.

În perspectiva ideală a marii resetări așa cum o proiectează reptilele de la Davos, omul nu ar avea de făcut decât să-și urmeze propria umbră, proprii dinozauri interiori, frica, neasumarea, lăcomia, golul interior de ne-umplut, iar ei, elitele, ar urma să ofere tot ceea umbrele omului cer. Securitate, supraviețuire, o pace întemeiată în forță, o sănătate livrată și asigurată de big pharma, o distracție ieftină livrată de big tech, o bunăstare întemeiată în obediența absolută față de sisteme și în control, ”pentru binele omului”.

În schimb ar trebui să-și cedeze libertatea. Adică capacitatea de a alege și de a discerne.

Asta trebuie lăsată suprastructurii, adică elitei, adică reptilelor antediluviene care ar urma să stăpânească planeta încă mult timp, până la următoarea… cometă.

Oglinzile Existenței

Ca și dinozaurii dispăruți acum 65 milioane de ani, cei contemporani cu noi sunt deplin convinși că puterea pe care au este de neînvins. Ei stăpânesc această dimensiune a Existenței, această planetă și tot ceea ce mișcă pe ea. Asta cred întotdeauna dinozaurii. Total identificați cu straturile dense ale existenței, nu pot percepe dimensiunile mai rafinate decât propria lor conștiență. Le ignoră.

Viața este un proces, o curgere necontenită, în  care formele se transformă unele în altele. Legile acestor transformări sunt cunoscute Umanității eterne, acea ființă colectivă care se manifestă în toate timpurile și spațiile, în forme personale, care evoluează. Căci umanitatea nu există doar în această dimensiune ci în multe. Umanitatea este o ființă cosmică și universală, a cărei Conștiință se transformă odată cu Întregul.

Dinozaurii nu pot percepe nuanțele mai rafinate ale Existenței și nu pot accepta viața ca proces. Un dinozaur este o identitate care s-a sedimentat, care s-a rigidizat în formă și care nu poate accepta transformarea, căci o privește ca pe o moarte, o disoluție. El nu se poate vedea pe sine ca pe o expresie a ceva mai mare decât el însuși și nici nu poate accepta o astfel de realitate. El nu este altceva decât un ego dus la apogeu. 

Dinozaurii contemporani cu noi sunt expresia colectivă a structurilor de ego pe care umanitatea le-a sedimentat într-un timp foarte lung. Sunt cele mai retrograde părți din noi înșine. Foarte inteligente, dar cu inteligență complet ruptă de Inimă, ele nu pot simți realitatea. De aceea sunt limitate la dimensiunea pe care o numim 3D.

Materia, adică partea cea mai densă a Creației, se află la periferia sferei inimaginabile a Întregului. Energia Sursei, a Divinității din care se naște totul, curge necontenit în întreaga Creație, prin toate ființele vii, care sunt, la rândul lor, procese de Conștiință. Această curgere necontenită a Existenței din Sursă, și procesul Creației care se petrece prin toate ființele nu poate fi oprit. Este în eternă mișcare și cuprinde totul. Nenumăratele niveluri ale Existenței curg asemenea unor valuri sferice care alcătuiesc tot ceea ce există. Întregul se oglindește în fiecare ființă personală și fiecare ființă personală este o reprezentare a Întregului, o versiune a Existenței.

Nimeni nu ucide dinozaurii. Ei fac parte din aceste valuri ale Existenței, în curgerea ei eternă. Expresii ale Conștiinței acestei planete, atunci și acum și întotdeauna, sunt supuse marelui proces al Vieții. Această lume, pur și simplu, ca și acum 65 de milioane de ani, trece pe un nou nivel de experiență și într-o nouă vibrație și nimic nu poate opri acest lucru. Ei nu simt acest lucru, căci dimensiunile mai rafinate decât propria lor vibrație le sunt străine.

Și asemenea lor, toți oamenii a căror identitate este încremenită într-un stadiu pe care nu-l pot schimba acum. Căci structurile de putere ale acestei planete sunt, cu adevărat, proiecția dinozaurilor interiori ai fiecăruia dintre noi. Ce s-a întâmplat cu dinozaurii dispăruți acum milioane de ani? Au murit? Nu, căci nimic nu moare niciodată în această Creație. Totul se transformă. Iar structurile de Conștiință care nu se pot transforma nu dispar nici ele, ci pur și simplu migrează în dimensiuni rezonante cu nivelul lor de conștiență sau cu vibrația lor.

Există nenumărate lumi aflate pe nivelul de conștiență și vibrație potrivită oricărei ființe, umane sau non-umane. Desigur, toate acestea sunt o descriere care, pentru unii oameni par o ficțiune pentru că ei înșiși sunt identificați cu o expresie densă și rigidă a propriei lor lumi interioare.

Dar rostul acestor rânduri nu este acela de a convinge pe cineva de ceva, ci de a rosti toate acestea pentru aceia care sunt deja în acest proces de transformare profundă a propriei lor ființe, în rezonanță cu ființa vie și conștientă numită Planeta Pământ. Umanitatea acestei planete ar fi putut să o ia în orice direcție, la fel ca multe alte civilizații răspândite în univers. Dar punctul critic al transformării, dincolo de care nu mai există întoarcere, a fost depășit.

Dinozaurii, interiori și exteriori, sunt deja pe cale de dispariție. Cometa care șterge totul, de data aceasta nu vine din lumea fizică, ci din lumea rafinată a Inimii Umanității eterne, din interior către exterior. Dar la fel ca o cometă fizică, ea creează o resorbție la nivelul dimensiunii liniare, care face ca lumile noastre interioare și reflexia lor exterioară să fie măturate de valul schimbării. El nu poate fi oprit, căci dimensiunile pe care noi le numim ”umane” sunt parte din ritmurile cosmice ale Existenței. Nimic nu poate opri ca un val al oceanului ajuns la mal să fie resorbit, pentru ca un altul să renască.

Ce este de făcut acum?

Cel mai important demers pe care-l putem face este acela al șlefuirii propriei noastre conștiențe.

Putem lăsa dimensiunile cele mai vechi și cele mai rigide ale conștiinței noastre să rămână la putere, guvernate de emoțiile corozive ale dinozaurului, de sentimentul golului interior generat de separare ca mod de a exista, sau putem alege procesul interior al transformării, al reunificării și trecerea pe un nou nivel de conștiență. Asta se întâmplă acum în interiorul Umanității și pe această planetă. O criză profundă de transformare a Conștiinței, care conduce la transformarea întregii noastre realități.

Ca orice criză de transformare, ea este primejdie și oportunitate. Primejdia este aceea de a rămâne una cu dinozaurii interiori. Oportunitatea este aceea de a deveni ceea ce suntem meniți să devenim. Putem aștepta ca lumea să se schimbe și dihăniile care conduc lumea să dispară în neant fără ca noi să facem ceva. Dar acest lucru nu se va întâmpla. Lumea se schimbă prin noi înșine. A aștepta ca ceva să se schimbe este similar cu atitudinea marilor dinozauri: ei vor ca ceea ce sunt ei să rămână la fel, ca și piramidele puterii, dar să se schimbe umanitatea.

Este același lucru și invers, căci dinozaurii, ca și întreaga experiență a vieții, sunt un joc al conștiinței, în care exteriorul reflectă cu precizie lumile noastre interioare.

Alegerile oamenilor sunt sacre, indiferent de pe ce nivel al conștiinței lor sunt luate. Asemenea Tatălui, după chipul și asemănarea căruia este făcut, omul este liber să aleagă. Fiecare moment al vieților noastre este o alegere care definește ceea ce suntem la un moment dat. Fiecare gând, cuvânt, atitudine, emoție și gest, fiecare relație și fiecare poziționare este un act de creație de realitate, prin care ne definim pe noi înșine.

Dacă alegerile noastre sunt decise de dinozaurii din noi, de trecutul străvechi care este scrijelit în conștiința noastră, atunci experiența vieții noastre va oglindi destinul dinozaurilor. Ei dispar din această lume pentru a migra într-o lume pe măsura densității lor. Iar dacă alegerile noastre lăuntrice se nasc din curajul de a schimba, din deschidere și din rezonanță cu Existența, atunci mergem mai departe clădind o nouă lume.

Parcă aud: dar ce putem face noi, niște bieți oameni de rând, în fața marilor mecanisme ale acestei lumi, în fața adevăraților dinozauri instalați în fotoliile puterii?

Iată un răspuns succint:

Putem TOTUL

E suficient să rămânem în picioare și să nu cedăm umbrelor interioare și vocii cavernoase a trecutului și a fricii. Putem spune NU atacului la lumea noastră interioară prin intermediul vaccinurilor, al nano-tehnologiei, putem spune NU manipulării prin frică, presiunilor sistemului de a pătrunde în templul nostru interior.

Spațiul lăuntric al fiecărui om este o catedrală în centrul căreia există altarul sacru al Inimii. Aprinde flacăra Conștienței în acest altar, și ai încredere în ceea ce simți. Adevărul are vibrația lui și poate fi simțită și recunoscută în interiorul nostru în orice moment de Prezență.

Putem spune NU controlului totalitar, opresiunii, tiraniei. Nu e nevoie să facem o revoluție, ci doar să fim solidari în refuzul de a fi obedienți. Un nou sistem financiar digital este posibil doar dacă acceptăm digitalizarea datelor noastre, codurile unice necesare identificării fiecărei persoane, de orice tip.

Uniunea Europeană precizează deja aceste instrumente: sisteme injectabile, ingerabile sau gravate holografic direct în țesuturi. Acesta este sistemul de control absolut și de pierdere a oricărei libertăți. Certificatele digitale nu au nimic de-a face cu sănătatea, ci cu controlul populației.

Dar cel mai important, putem face pașii interiori ai Ascensiunii, ai eliberării, ai transcendenței. Asta nu înseamnă a pleca din această lume ci a rămâne în mijlocul ei și a o schimba prin noi înșine. Înseamnă a face loc în lumea noastră interioară, a cultiva Adevărul, Iubirea, Frumusețea și Pacea. Mulți oameni nu cunosc însă ce înseamnă acest lucru. Dar instrumentele sacre ale Umanității eterne sunt aici dintotdeauna.

Adevăratul motiv pentru care suntem aici, în această lume, în acest moment, în acest corp, în această situație, este procesul nostru interior, este Ascensiunea conștiinței noastre. Această lume nu este și nu a fost niciodată un club al … consumatorilor, așa cum am fost educați, ci o Școală a Ființei, în care învățăm despre ceea ce suntem cu adevărat prin intermediul alegerilor noastre.

Ne confruntăm în viețile noastre cu situații care sunt proiecția propriilor noastre umbre lăuntrice. Învățăm despre natura noastră profundă de Creatori făcuți după chipul și asemănarea Lui Unul, prin confruntarea cu propriile noastre creații. Iar acum este momentul unul shift al propriei noastre ființe. Alegerile noastre ne definesc.

Cel mai mare lucru pe care-l putem face este să ne eliberăm  de condiționare, de frică, de compromis, este să ne ascultăm instinctul infailibil al Adevărului, este să ne ridicăm în picioare, să recunoaștem în noi măreția, frumusețea și demnitatea ființei umane. Este să avem Încredere în noi înșine și în Existență, să nu abdicăm de la ceea ce știm că este Binele, Sacrul și Frumusețea ființei umane.

Diamantul este un cărbune trecut prin multe. Prin presiune și temperaturi extreme. Duritatea lui translucidă și minunată, care a înlocuit opacitatea cărbunelui, este dobândită prin încercări grele. În adâncul fiecăruia dintre noi este ascuns diamantul, Maestrul Interior.

Trăim timpuri extraordinare. Este un privilegiu să fim în trup în aceste vremuri. Am așteptat un timp foarte îndelungat acest moment și pentru această transformare personală și colectivă suntem aici. Nu irosi acest moment astral. Această planetă trece pe un nou nivel, și conștiința umană la fel. Este un val care apare la intervale de timp inimaginabile pentru gândirea liniară.

Este, pur și simplu, timpul nașterii Maestrului Interior în tine. Dacă citești aceste cuvinte aici, acum, este pentru că ceva rezonează cu Adevărul tău interior. Validează această încredere și pășește pe Calea sacră a Conștienței. Niciodată nu a fost în povestea umanității un timp mai potrivit decât Acum pentru acest salt.

Singura primejdie este aceea de a rămâne cel care ai fost. Oportunitatea este aceea de a deveni acela sau aceea care ești menit/ă să devii.

HFT

PS. Ia-ți Cartea Maestrului Interior. Conține pașii fundamentali pe care îi ai de făcut acum. În plus, Cartea tocmai împlinește 5 ani. Cu această ocazie, ai 50% reducere, astfel încât să o poți lua pentru tine și pentru cei asemenea ție, care pot face schimbarea acum. 

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii