Catedrala. Aprinderea Soarelui Interior » Călătoria Inimii Skip to content

Catedrala. Aprinderea Soarelui Interior

Horia Francisc-Țurcanu

15 februarie 2022

Niciodată mai mult ca acum nu am avut mai multă nevoie să ne luăm în stăpânire lumea interioară, alcătuită din gândire, atitudini, emoții și energiile Vieții. În clipa în care citești aceste cuvinte, lumea ta interioară este un haos inconștient. Niciodată nu ai avut mai multă nevoie să transformi haosul în Cosmos.

Diferența între ele este Centrul, Inima ta, Soarele tău interior. El transformă tornada lăuntrică în ardere conștientă și Creație. Transformă un spațiu gol și incoerent, într-o Catedrală. Niciodată mai mult decât acum, Viața ta, relațiile și facerile tale, nenumăratele configurații de energie ale experienței tale de fiecare zi, nu a avut mai multă nevoie de Prezența ta.

Atunci când poți aprinde Soarele în pieptul tău, Viața devine o extensie a catedralei tale interioare. Relațiile tale cu ceilalți devin transparente și spațiul vieții tale se iluminează în claritate și compasiune. Ceilalți se revelează a fi aspecte ale propriei tale ființe și întreaga ta experiență de viață devine binecuvântată și transformatoare.

O dimensiune a ta pe care ai intuit-o întotdeauna dar pe care nu ai știut cum să o aduci la suprafață, Maestrul Interior, se instalează în mijlocul existenței tale. Devii sacerdotul propriei tale vieți, adică Acela care face conexiunea între Cer și Pământ, între Trecut și Viitor, între lumea interioară și Lume. Descoperi că totul s-a petrecut dintotdeauna în propria ta Inimă.

Toate acestea nu sunt o metaforă. Ele descriu procesul interior care transformă întreaga viață a unui om. Iar intrarea în acest proces este aici.

Subsemnatul Horia Francisc Țurcanu, alias Agnis, deschid acum seria de meditații fundamentale numită Catedrala, cu această profundă Călătorie Interioară, numită Aprinderea Soarelui Interior.

Aceste meditații descind direct din Școala Maestrului Interior în cea mai evoluată formă a sa și sunt destinate acelora care simt că sunt sursele Realității și sunt dispuși să-și asume modelarea propriei vieți și a lumii.

Ceea ce trăim cu toții este o imensă criză de transformare psiho-spirituală a lumii în care trăim. Este rezultatul proceselor care se desfășoară în interiorul fiecărei ființe umane încarnate pe această planetă. A stăpâni aceste procese interioare și a ne lua în sfârșit, înapoi Puterea devine o urgență.

Din această perspectivă, ceea ce trăim este o uriașă oportunitate la nivelul Sufletului. Seria marilor meditații numită Catedrala este destinată să devină un instrument crucial pentru aceia care aleg să-și ia în propriile mâini corpul și sănătatea, gândirea și emoțiile, relațiile și facerile. Totul, absolut totul în viața unui om se naște în interiorul Catedralei.

Și totul începe cu Aprinderea Soarelui Interior.

Se dedică această Călătorie acelora care sunt aici, acum, în această viață, acest corp și acest moment, pentru Ascensiune.

Catedrala. Aprinderea Soarelui Interior este aici.

PS. Vei reveni la această meditație, care îți oferă infinite posibilități de a lucra cu realitățile interioare și ale propriei tale vieți, de multe ori. Scrie-mi, dacă simți că ai nevoie să aprofundezi lucrul cu această sacră tehnologie lăuntrică. Agnis. 

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii