Corpul – POEZIA lui Dumnezeu » Călătoria Inimii Skip to content

Corpul – POEZIA lui Dumnezeu

Dana Lar

18 martie 2024

Poezia – cea mai elevată scriere a tuturor timpurilor, exprimă în foarte puține cuvinte chintesența unei trăiri, deopotrivă conectată umanului și divinului, lăuntrică și expansivă, pământeană și cosmică. Are în ea ritm și muzicalitate, culoare și nonculoare, spațiu gol – muuult spațiu gol și plinătate condensată în întregire. Ea transcende timpul și spațiul, cuvântă existența și nemurirea ei și Omul ca parte activă conștientă a completitudinii ei, prin Iubire.

În acest fel pot spune că, pentru mine, corpul omenesc este POEZIA lui Dumnezeu, desăvârșită în sunet și vibrație, culoare și umbră, gol și plin, neant și materialitate, spațiu și timp, Întreg. Departe de a fi doar o copie a ceva, este însăși divinitatea în cea mai deplină și perfectă formă de manifestare.

Cum se face atunci, că cei mai mulți dintre noi îl prețuim atât de puțin, îl îngrijim și mai puțin, îl desfătăm aproape spre deloc, amintindu-ne de el, arareori, când îl îmbolnăvim? Da ai citit bine, îl îmbolnăvim, distrăgându-l prin gândurile, cuvintele și acțiunile noastre de la ceea ce este de fapt: perfecțiunea veșnică a creației întrupată pentru a crea la rândul ei.

Iată, însă, că, din ce în ce mai mulți dintre noi, trăim momentul timp cuantum în care îi reatribuim corpului dreptul dobândit la conceperea lui, aceea de a fi unicul „vehicul”, „instrument” posibil al conștiinței înzestrat cu Puterea de a Crea, de a Manifesta și Întrupa Vise.

Pentru aceasta are nevoie permanentă de grijă și îngrijire mereu reînnoită, de curățare, de detoxifiere. Vrând, nevrând, în nenumărate feluri, îl „umplem” cu gânduri trecute/reciclate , cu prea multe cuvinte ce nu lasă loc de pauză pentru inspirație înnoitoare, cu și mai multe acțiuni/faceri  care obturează și chiar inhibă adevărata creație. Pe de altă parte, există la fel de nenumărate (mai multe chiar) feluri în care îl putem curăța de toată această zgură complet inutilă a trecutului.

Una dintre ele, perfect acordată momentului și timpului, este DETOX Retreat cu Seva Vieții. Este completă, include toate palierele ființării, și, mai mult, dezgolește corpul până la nivel de atomi și vibrație, lăsând Loc GOL, CURAT, pentru o nouă Inspirație. În rezonanță cu tema acestui an în Călătoria Inimii și ȘCOALA MAESTRULUI INTERIOR 10 – Arta de a Visa, acest Retreat deschide larg Porțile Conștienței în a ne întrupa Visul cel mai profund al viețuirii, pentru fiecare din cei prezenți.

Din această perspectivă, reflexoterapia își alocă, prin a mea ființare, meritul și dăruirea de a pătrunde prin toate ungherele uitate ale ființei până în centrul absolut al ființării, pentru a contribui împreună cu drenajul limfatic și nutriția, la aplicabilitatea PREZENȚEI în acest caleidoscop de ÎmPuternicire a propriei vieți.

Dincolo de tot ceea ce poți afla despre reflexoterapie, prin intermediul netului dragă cititor, în această experiență te lași, pur și simplu, pătruns de miracolul simțirii corpului, și, mai ales, de ascultarea ce-l desemnează  a fi singurul mijloc ce îl avem la dipoziție pentru trăire, pentru visare, pentru împlinire și întrupare, pentru Dăruirea de Viață, de VIU aidoma Naturii ce ÎnVie în fiecare primăvară.

Tot ce este mort, vechi, trecut, până la nivel de celule și atomi este conștientizat, recunoscut, acceptat, lăsat, curățat, purificat. În acest fel Seva de Mesteacăn sau Seva Vieții, își alocă Rolul primordial de ÎnViere și ÎmPuternicire, hrănindu-ne corpurile cu cea mai pură Sevă a Pământului dăruită prin intermediul Mestecenilor de pe Colina Lunii. Aici, în Centrul Călătoria Inimii, Seva este ÎnNobilată prin Conștiența trăirilor de la începuturile veacurilor, dar, mai cu seamă din acești ultimi ani în care ȘCOALA MAESTRULUI INTERIOR își revelează prin Maeștri  AmmaRa & Agnis, Forța și Puterea reunită în manifestare a Pământului și-a Cerului, a Întunericului cu Lumina, a Eternității cu Acum, a Spațialității cu Aici, a Feminității cu Masculinul, a Materiei cu Spiritul.

Onorându-mi Contractul Sacru al Sufletului, las vibrația Întunericului fertil al Pământului să-și curgă prin reflexoterapia de pe Colina Lunii, Lumina conștienței Spiritului ce ne-o insuflă viața și existența clipă de clipă, dar mai cu seamă, aici în Centrul Călătoria Inimii, la DETOX Retreat cu Seva Vieții. Iar această insuflare este un mare și neprețuit DAR de care te poți bucura și tu cititorule, de alegi asta.

Binecuvântată ne fie povățuirea de a ne Fi Ascultat Corpul – POEZIA lui Dumnezeu, și, Binecuvântați să fim ReÎnNoindu-l cu Visul împlinit ce-l întrupăm.

Cu Recunoștință,

Dana Luna

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii