Azi, un portal de conștiință: 1111 » Călătoria Inimii Skip to content

Azi, un portal de conștiință: 1111

Horia Francisc-Țurcanu

10 noiembrie 2020

Viața este o eternă transformare. A rămâne blocați în gânduri, atitudini și emoții vechi, aduce întotdeauna suferință, căci ne opunem marelui fluviu al Existenței. Crizele din viețile noastre, personale și colective, sunt conflicte între trecut și prezent. Moduri în care Existența ne obligă să alegem ceva nou.

Astăzi, 11.11.2020, este un Portal cosmic,

în mijlocul unei mari crize de transformare a Umanității. Este echivalentul unui val imens care traversează marele ocean al Conștiinței, și oportunitatea unui shift. În astfel de momente, un act, un gest care să consfințească curajul de a curge odată cu Viața, are efecte imense. Ne poate elibera de trecut, de mecanisme străvechi care funcționează în interiorul nostru ca niște vârtejuri și creează mereu același tip de situații în viețile noastre.

Privește împrejur. Criza virusului, a închiderii, a măștilor și a morții, este planetară și privește Umanitatea. Este vârful a nenumărate crize, sociale, politice, economice, militare, financiare, globale și locale. La rândul lor acestea sunt alcătuite din miriade de crize personale, care privesc relațiile dintre noi, banii, sănătatea și toate aspectele vieții. În adâncurile fiecăruia dintre noi este criza interioară, gândurile, atitudinile, emoțiile, poziționările noastre.

Acesta este Dealul Zmeului din Podișul Luncanilor, unde se petrece acum Călătoria Inimii & Școala Maestrului Interior

Lumea exterioară este reflexia lumii interioare.

Înăuntru este locul în care începe totul, și în care se sfârșește totul.

Privește criza colectivă a Umanității ca pe un nod imens al crizelor personale. Te privește direct. Alegerile tale interioare și procesul tău interior reverberează în întreaga existență. Gestul tău schimbă totul.

11.11.2020 este un moment în care marele nod gordian al Existenței poate fi desfăcut cu un singur gest interior, un Portal cosmic. O alegere pe care o faci acum, are ecouri în întreaga ta viață și a celorlalți. Universul este viu și funcționează ca o oglindă pentru lumea ta interioară. El reflectă în toate straturile sale de realitate actul pe care îl faci în interior.

Ai putea să ieși din vechea ta tendință de a te separa. Ai putea să renunți la victimizare, la neîncredere, la furie, la proiectarea responsabilității. Ai putea să te îndrăgostești de tine însuți, să ierți, să fii recunoscător, să redescoperi compasiunea, să părăsești un obicei vechi, un fel de a fi, pentru a descoperi ceva nou.

Ai putea să te aliniezi cu Adevărul, Iubirea, Frumusețea și Armonia care stau ascunse dincolo de vălul ce-ți acoperă privirea și dincolo de platitudinea propriei gândiri. Asta ar surpa labirintul pe care l-ai creat și l-am creat cu toți.

Este un moment cosmic, în care fiecare poarte face schimbarea. Un Portal.

Călătoria Inimii este dedicată transformării interioare și este un spațiu dedicat acelora care schimbă lumea prin propria lor experiență. Aceasta este consacrarea noastră, de mii de vieți. Creăm instrumente și contexte pentru ca oamenii să poată alege altfel în universul interior și astfel să-și transforme propria viață și lumea.

Astăzi, pe 11.11.2020 celebrăm schimbarea interioară prin NOU.

AmmaRa lansează o nouă meditație în care te conduce în profunzimea lumii interioare, acolo de unde poți privi propria viață din Centrul care a modelat-o. Dincolo de aparențe, în profunzimea Inimii tale, acolo unde iau naștere marile alegeri, marile transformări. Nimic nu este așa cum pareAruncă o privire dincolo de văl, dincolo de zidurile labirintului, dincolo de crizele personale și colective, în spațiul din care poți schimba ceva fundamental. Suie-te pe valul acestui moment al Conștiinței și fă o schimbare pentru tine și pentru lumea în care trăim. Ea este reflexia lumii interioare a fiecăruia din noi.

Șlefuirea și purificarea lumii interioare a gândului, emoției și atitudinii este motivul adânc pentru care suntem în experiența umană. Inevitabil, toți trecem prin acest proces de Ascensiune a Conștiinței, mai devreme sau mai târziu. A amâna, din orice motiv, este a trăi durere, căci Viața, Conștiința, întreaga sacră Existență se află într-un proces etern de Ascensiune și Creație din care facem parte.

Și tu ești aici, în această lume și acest corp pentru a descoperi Adevărul despre tine însuți și despre Existență. Acesta este adevăratul tău scop, marea consacrare a experienței tale de viață. Toate celelalte scopuri sunt subscrise acestuia care le strânge pe toate. Viața este  Școala  Maestrului Interior adormit în tine.

Trezește-l. Este un moment bun, în care gestul tău interior și schimbarea în propria ta viață are ecouri imense în întreaga realitate.

Mergi cu AmmaRa în spațiul în care orice schimbare este posibilă. Deschide Poarta AICI.

Fie ca acest moment cosmic să ne apropie de experiența Adevărului, Iubirii și Frumuseții în propriile noastre vieți.

Agnis & AmmaRa

P.S. Vei băga de seamă că nu numai călătoria în care te invită AmmaRaeste nouă, ci întregul spațiu în care se petrece aceasta. După ce am schimbat spațiul fizic al Călătoriei Inimii, mutând Școala Maestrului Interior și Cărțile în munți, acum a venit timpul schimbării spațiului virtual. Site-ul nostru este într-un proces de transformare de-asemeni. Te invităm să participi.

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii