Arta de a visa realitatea » Călătoria Inimii Skip to content

Arta de a visa realitatea

Elena Francisc-Țurcanu

16 decembrie 2023

Puterea Creatoare ne aparține. A venit vremea să ne reamintim.

Mă așez acum să scriu acest mesaj, simțindu-mi inima plină de recunoștință și de bucurie.

O călătorie incredibilă a fost acest an care, iată, se apropie de final!

Putem alege să ne întristăm că a mai trecut un an din viață sau putem alege să privim, cu recunoștință, la tot ce am învățat și am înțeles, la tot ce am primit și am dăruit, la tot ce am putut schimba pentru a fi mai în acord cu ceea ce suntem acum. Putem privi cu bunăvoință și la tot ce încă ne mai ține în vechi. Căci doar așa putem schimba.

Recunoștință pentru tot și toate. Acceptare și apreciere. Bunăvoință.

Doar așa, acceptând și apreciind tot ceea ce a fost, așa cum a fost, și cu „d-alea albe” și cu „d-alea negre”, doar emanând recunoștință pentru toate cele ce avem și suntem, putem onora procesul de vindecare și transformare prin care trecem fiecare și toți împreună.

Aici la noi, la Centrul Călătoria Inimii, anul pe care-l încheiem acum a avut ca și temă centrală: Relație și Creație.

O inestimabilă călătorie care, pentru noi, nu ar fi fost la fel fără tine și fără toți cei care sunt, alături de noi, pe Calea Conștienței.

Fără toți cei care au ales ca și practică zilnică cultivarea stării de Prezență, această Călătorie nu ar fi fost atât de profundă și pentru noi.

Îmi simt inima plină de recunoștință pentru încrederea, energia și entuziasmul fiecărui om care a fost aici, la Centrul Călătoria Inimii, în acest an.  

Poate că și tu ai fost, de-a lungul acestui an, la un Retreat sau chiar mai multe, aici la noi. Sau poate doar ai citit ce am mai împărtășit cu tine, cu lumea, prin articolele noastre.

Poate că te-au ajutat Meditațiile Vindecătoare să traversezi un moment mai dificil. Sau, poate că te numeri printre curajoșii care s-au aventurat, astă toamnă, în programul intensiv numit Școala Maestrului Interior 9 – Relație și Creație.

Indiferent în ce fel energiile noastre s-au împletit de-a lungul acestui an, simt să-ți mulțumesc acum din toată inima. Energia, susținerea și încrederea ta a făcut ca această călătorie prin tema Relație și Creație să fie una, cu adevărat, de neuitat.

Îți mulțumesc că:

  • ai citit și ai meditat împreună cu noi,
  • ai cântat și te-ai rugat împreună cu noi,
  • ți-ai onorat Războinicul, Vindecătorul, Vizionarul și Învățătorul
  • te-ai bucurat, împreună cu noi, de SEVA Vieții – seva de Mesteacăn
  • te-ai aventurat în experiențe Holotropice
  • ai visat și ai dansat împreună cu mine și cu noi toți în Dansul Inimii (în 2024 pregătesc un tur prin țară cu Dansul Inimii – Prezență în Mișcare. Fii pe fază!)

Oriunde ai fi în lumea asta, îți mulțumesc pentru că mi-ai scris și ai împărtășit cu mine durerile și bucuriile tale.

Și-ți mulțumesc și că ai ales să celebrezi împreună cu mine pasiunea ta.

Recunoștință, profundă, pentru încrederea și determinarea ta în acest proces de vindecare, de transformare, de evoluție.

Îți mulțumesc că a ta credință a condus la momente magice care au iluminat, de multe ori în acest an, Călătoria Inimilor noastre împreună.

Îți mulțumesc pentru conexiunea ce dizolvă iluzoria separare.

Din a mea inimă, îți mulțumesc.


Curând, închidem acest magnific an plin cu de toate. Mă bucur să împărtășesc acum cu tine că aici, la noi, la Centrul Călătoria Inimii și Școala Maestrului Interior, noul an are ca temă:

Arta de a Visa Realitatea

Toți avem nevoie, poate mai mult decât vreodată până acum, să ne reconectăm cu Adevărul inimii și să nu ne mai lăsăm manipulați de așa zisele adevăruri ale celor pe care am proiectat autoritatea. Neavând curajul să ne asumăm propria autoritate, am proiectat-o pe alții. Am uitat, de nenumărate ori, că Puterea creatoare ne aparține. A venit vremea să ne reamintim.

Ne-am rupt de înțelepciunea inimii, de atâtea ori. E nevoie să ne reconectăm, acum, cu Adevărul Inimii recunoscându-i expresia inconfundabilă – IUBIREA.

Doar prin iubire ne vindecăm și ne reîntregim. Fără iubire, nu putem dizolva separarea ce continuă să curgă în lume.

Dacă te atrage tema Arta de a Visa Realitatea investește în tine și oferă-ți în dar acest măiestrit program intens, profund revelator, în care îți (re)descoperi puterea de creator, îți găsești răspunsurile la întrebările pe care ți le-ai pus întotdeauna:

Școala Maestrului Interior în acest an, a 10 a ediție!

Sau poate că vii doar la un Retreat din cele ce pregătim pentru 2024. Puține sunt la număr, de data asta, Retreat-urile pe care le oferim în acest an. Ocupă-ți locul din timp, la cele la care mai sunt locuri!

Sau, de ce nu, îndrăznește și visează și rezervă-ți un spațiu pentru un Retreat Personalizat, un Retreat Tailor-Made, creat special pentru tine și nevoile tale.

Vino să te bucuri de energia acestor meleaguri sacre și să simți magia pădurii și vibrația vindecătoare a colinei. Colina Lunii – locul unde Frumusețea Vindecă.

Mă bucur că 2024 se deschide deja pentru noi cu tema Arta de a Visa Realitatea.

Eu nu știu cum și ce va fi în acest an. Cu cât înțeleg, învăț, cunosc și primesc mai multe, cu atât îmi dau seama că … habar nu am … de multe cele ce credeam că „știu”. Nu știu.

Însă, un lucru știu sigur. Știu că pot promite acum, în prag de sărbători, să-mi picur iubirea inimii și înțelepciunea sufletului în fiecare Retreat și-n fiecare sesiune individuală, în fiecare ședință de Atingere Vindecătoare și-n fiecare meditație ghidată, în fiecare îmbrățișare și-n fiecare oglindire ce-ți ofer.

Fie să-ți dai voie să păstrezi vie conexiunea dintre inimile noastre.

Încă o dată, îți mulțumesc că ai fost, în felul tău unic, ritmul inimii în Călătoria prin 2023 – Relație și Creație. A noastră Călătorie a Inimii continuă. Împreună în

Arta de a (ne) visa RealitateaCu iubire și recunoștință, îți urez din toată inima:

Sărbători în Pace și în Frumusețe.

AmmaRa

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii