2022 » Călătoria Inimii Skip to content

2022

Cel mai important an pe care-l vom fi trăit vreodată

O scrisoare de început de an 2022, de la Horia & Elena Francisc Țurcanu

pentru cei aflați în Călătoria Inimii lor

Dragă Om, bărbat sau femeie,

Lumea în care trăim este mai mult decât casa noastră, este Creația noastră, și aceasta nu este o metaforă. Schimbăm lumea cu fiecare gând, fiecare emoție, fiecare gest, fiecare cuvânt. La fel este cu viețile noastre, cu relațiile noastre și cu corpul nostru. La fel este cu lumea noastră interioară, Catedrala lăuntrică, sursa întregii noastre realități. Noi suntem sursele, cu adevărat, izvoarele sacre ale Realității noastre, pe toate nivelele.

Numai că nu ne dăm seama de acest lucru. Proiectăm în afara noastră cauzele realității și asta ne scutește de responsabilitate, dar și de Puterea pe care am primit-o născându-ne oameni. Asemenea unor copii, ne privim pe noi înșine neputincioși, fără să ne dăm seama că noi modelăm întreaga noastră experiență de viață. Felul în care gândim și ne poziționăm ne modelează starea de sănătate, felul în care relaționăm între noi, modelează ceea ce creăm în viețile noastre și în ultimă instanță modelează toate sistemele acestei lumi. Și ea este așa cum este pentru că noi suntem așa cum suntem.

Aici este Horia & Elena Francisc Țurcanu, alias Agnis & AmmaRa, fondatorii Călătoriei Inimii și ai Școlii Maestrului Interior. 

Viața noastră este dedicată integral transformării lăuntrice, la nivel personal și colectiv. Tot ceea ce suntem și facem este dedicat acestei cunoașteri interioare apte să schimbe totul în viața unui om și în viața acestei planete. Suntem perfect conștienți de puterea, frumusețea și măreției ființei umane, de sacralitatea ei, și în același timp de paradoxul care face ca omul să-și folosească puterea … împotriva lui însuși.

Tot ceea ce credem și gândim devine experiență. Gândurile, atitudinile, credințele, emoțiile noastre au puterea de a ne înălța sau de ne ucide. Nimic nu este imposibil pentru Om, căci este una cu divinul, și lumea lui interioară devine realitate. 

Tot ceea ce facem și suntem, cărțile noastre, marile noastre Călătorii dedicate alchimiei interioare, Școala Maestrului Interior – absolut totul este dedicat acestei conștientizări care este inevitabilă în experiența umană a fiecărui suflet: descoperirea Adevărului, a Iubirii, a Frumuseții și a Puterii  este în interiorul nostru. Conștientizarea faptului că fiecare om creează lumea și o modelează la fiecare răsuflare.

Mulți au devenit conștienți de acest lucru și au intrat în procesul Ascensiunii. În vreme ce foarte mulți încă sunt prăbușiți în genunchi, așteptând ca cineva să facă ceva în fața umbrei care cuprinde aparent toate dimensiunile vieții pe această planetă.

Dar ceea ce vedem împrejurul nostru este o criză de transformare. Umanitatea este o Ființă colectivă, asemenea unui om, care se zvârcolește înlăuntrul său, oscilând între lumină și umbră, între iubire și frică, între încredere și deznădejde. Cunoști această zvârcolire interioară, pentru că este proprie umanului aflat în transformare. Toți trecem prin astfel de crize, confruntându-ne cu propriile umbre în calea noastră spre lumină. Inevitabil, în cele din urmă, descoperim lumina, care este natura ultimă a ființei noastre.

Trăim ceea credem și ceea ce gândim. Dacă credem în umbră, umbra devine palpabilă. Acesta este Creatorul, aceasta este Puterea lui, aceasta este libertatea lui, dăruită de Tatăl, Sursa, aceea de a alege chiar și umbra, căci ce fel de creator ar fi dacă drumul său ar fi prestabilit?

2022 este cel mai important an pe care-l vom fi trăit vreodată pentru că zvârcolirea interioară a Umanității ajunge la un punct de transformare în care fiecare dintre noi este față în față cu propriile sale umbre. Ceea ce trăim în exteriorul nostru, ca și context, pare să fie cauza pentru fricile, depresiile, compromisurile și micimea noastră. Ne spunem că nu putem face nimic și așteptăm ca ceva să se schimbe. Dar nimic nu se schimbă dacă noi nu schimbăm. Dacă nu reușim să ne înfruntăm propriile umbre, să ne ridicăm în picioare pentru a revendica Puterea. Nu este vorba despre puterea asupra celorlalți, ci despre Puterea creatoare care curge din propria noastră natură, din ceea ce suntem.

Nu-ți spunem să ieși în stradă cu arma în mână. Dimpotrivă. Asta nu ar folosi la nimic. Degeaba încerci să împuști umbrele.

Imaginează-ți Inima ta precum un soare care arde în pieptul tău și care iluminează totul de jur împrejur. Și acum imaginează-ți gândurile tale ca pe nori sferici care obturează lumina naturală și creatoare a soarelui. Ei vor arunca umbre împrejur. Iar emoțiile tale, frica, furia, dezamăgirea, deznădejdea, sunt nori încă și mai groși care aruncă și mai multă umbră în  experiența vieții tale. În zadar ieși cu arma să împuști umbre. Singurul lucru pe care-l poți face cu adevărat este să înveți, sau mai bine zis să-ți reamintești cum să împrăștii norii care acoperă Inima ta, cu soarele tău interior. Toate sistemele de putere ale acestei lumi sunt umbre dense aruncate de norii care acoperă soarele ce arde în fiecare din noi. Frica de boală creează sistemele medicale, frica de moarte și de existență creează sistemele de asigurări, frica de celălalt creează armatele acestei lumi, identificarea noastră cu gândirea separatoare creează sistemele politice ale planetei, gândurile noastre de neputință creează iluzia puterii în exteriorul nostru. Nu este nevoie să faci altceva decât să dezvălui Soarele tău interior, să redescoperi Adevărul despre ce ești tu, ce ai fost dintotdeauna. E nevoie doar să te întorci înlăuntrul tău și să spulberi norii de gândire compulsivă și de emoție veche care acoperă sursa de realitate care este Inima ta.

Nu în afara ta este încercarea acestei vieți, ci înlăuntru. Gândurile și emoțiile tale, adică ceea ce creează umbrele în viața ta și în lumea ta, nu sunt ale tale. Ai fost învățat/ă cum să gândești, iar emoțiile tale distructive sunt cultivate cu grijă de media. Ești încurajat necontenit să te temi, să-ți faci griji, să te consideri minor și neputincios, dar cel mai mult ești încurajat ca nu cumva să mergi înăuntrul tău. Nu cumva să descoperi Adevărul despre tine însuți.

2022 este cel mai important an pe care-l vei fi trăit vreodată, pentru că este anul în care se poartă bătălia finală între lumină și umbră.

Adevărul, așa cum spune Marele Maestru al Umanității, Christos, nu poate fi ascuns. El iese la suprafață ca uleiul deasupra apei.

2022 este anul în care umanitatea aflată în procesul său de Trezire colectivă, pune în pericol toate sistemele de putere ale acestei lumi.

Ele funcționează numai în baza credinței oamenilor în ele, și oamenii au încetat să creadă și au început să intuiască propria lor putere. De aceea, agresiunea acestor umbre planetare, care însoțesc umanitatea de foarte mult timp, și pe care noi toți le-am hrănit în mod inconștient, este inevitabilă. Ele nu mai pot merge mai departe decât într-un singur fel: punând stăpânire pe templul interior al omului, pe Soarele său, sursa întregii realități.

De aceea atacul asupra lui Om nu poate fi amânat. Om se trezește. De aceea nu le mai pasă de aparențele democrației, aparențele libertății, aparențele dreptului și ale legii. Au fost întotdeauna doar aparențe, iar acum nu mai contează decât un singur lucru: însușirea Sursei cu orice preț înainte de a fi prea târziu. Acest lucru se petrece acum.

Cum speră umbra să controleze Omul? Prin tehnologie. Gândirea, emoția, atitudinea, dorința, senzațiile, întreaga lume interioară poate fi manipulată tehnologic, cu condiția ca tehnologia să pătrundă în interior, iar omul să-i predea el însuși puterea, libertatea de a alege și mai ales încrederea. Este pragul ultim al predării.

Acest moment nu a venit încă, dar bate la porțile clipei. Este 2022. Este crucial acum să înțelegem că fiecare moment în care gândim așa cum am fost învățați să o facem, alimentează propriile noastre umbre interioare și determină un comportament predictibil, cel al sclavului care se crede prea mic pentru a face ceva. Fiecare moment în care suntem copleșiți de frică sau deznădejde, hrănește umbra interioară, a propriei vieți și a lumii.

2022 este atât de important pentru că este timpul în care Ascensiunea umanității devine ireversibilă.

Un fel de no returning point, dincolo de care umbra începe să se dizolve, căci această planetă și-a schimbat deja vibrația. De aceea umbra se grăbește, de aceea nu-i mai pasă de aparențe, pentru că însăși existența sa este în pericol. Umanitatea se trezește și descoperă Adevărul despre sine: toată puterea este la ea.

Omul este creatorul tuturor lucrurilor. Adică tu, cel sau cea care citește aceste cuvinte.

Ce este făcut, va să zică?

Mergi înlăuntru, învață să modelezi spațiul interior al gândirii, al atitudinii și al emoțiilor tale. Învață despre meta-fizica lăuntrică și principiile sacre ale alchimiei interioare. Amintește-ți cum să folosești Atenția și Respirația ta în mod conștient, pentru a transmuta stările umbrite ale ființei tale în care te-ai adâncit prea mult. Ai putea să citești nenumăratele articole ale Călătoriei Inimii, ai putea să iei Cartea Maestrului Interior care îți amintește pas cu pas arhitectura Catedralei tale interioare și îți dezvăluie adevărurile simple ale ființei tale profunde. Ai putea să ne scrii nouă, HEFT, alia Agnis & AmmaRa despre tine și despre încercările cu care te confrunți, căci suntem aici, în această lume, în acest moment al vieții, doar pentru a-i însoți în procesul Ascensiunii pe cei ca tine, care simt Adevărul tuturor acestora, dar care au nevoie de ghidaj. Sau ai putea pur și simplu să vii la Școala Maestrului Interior 2022, care este cel mai puternic și mai revelator mediu de transformare dedicat Ascensiunii pe care-l poți găsi.

Sunt mii de oameni asemenea ție împrejurul tău. Nu ești și nu ai fost niciodată singur/ă. Doar umbrele gândurilor și emoțiilor tale te țin în fluviul trecutului. Dar toate acestea fac parte din marea Călătorie a Inimii pe care fiecare dintre noi o trăim . Sunt aventurile care ne dezvăluie Adevărul din spatele iluziei. Este aventura descoperirii de Sine.

2022 este pragul. Mulți oameni vor fi îngenuncheați, nu de către umbrele acestei lumi, ci de către propria lor frică, de propria lor inconștiență, propria lor indolență, de către această înghețare în fața realității și rătăcire necontenită în exterior. Dar există și ceilalți, aceia care descoperă Catedrala și Soarele lor interior, aceia care descoperă că sănătatea este rezultatul alinierii cu marile forțe ale Vieții, aceia care se trezesc din coșmarul neputinței și al proiecției, asumându-și propria realitate. Aceasta este umanitatea care ascensionează, adică se ridică deasupra propriei sale umbre, și astfel își transformă viața și lumea.

Căci lumea, așa cum spuneam la început, este mai mult decât casa noastră. Este Creația noastră. Iar acesta este momentul pentru care mulți dintre noi suntem aici, acum, în această viață, acest moment, această situație, acest context. Pentru asta am venit pe lume încă odată, pentru acest proces care-și are vârful în 2022.

Fie ca pentru tine, cel sau cea care citește aceste cuvinte, norii să se destrame prin propria ta putere și să dezvăluie Soarele care arde în pieptul tău dintotdeauna.

Horia & Elena Francisc Țurcanu

alias Agnis & AmmaRa

PS. Suntem acum și pe Telegram, singurul canal de comunicare rămas, pentru moment înafara cenzurii. Acolo punem linkuri, documentare, articole, opinii și altele pe care nu le mai putem pune nicăieri. Găsește va să zică Călătoria Inimii pe Telegram.

https://t.me/calatoriainimii

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii