Zeița, către tine, despre încredere și renaștere » Călătoria Inimii Skip to content

Zeița, către tine, despre încredere și renaștere

Marea cheie a transformării vieții este Încrederea. În-Credere. Este a crede în noi înșine, în interiorul nostru, în inima noastră, în ceea ce suntem în profunzimile noastre. Cheia este în interiorul nostru. Avem nevoie să ne întoarcem cu energia sacră a Atenției în interior.

Încrederea este un miracol pe care nu-l poate face nimeni în locul nostru. Doar noi.

Încrederea nu vine de nicăieri. Este o Creație și face parte din arta de a trăi.

Încrederea permite schimbarea, deschiderea și detensionarea lumii interioare, a relației noastre cu noi înșine, cu ceilalți și cu existența.

Încrederea permite deschiderea sertarelor trecutului în care am ascuns durere și în același timp deschiderea unui viitor care nu repetă trecutul și modelele vechi de experiență umană.

Încrederea este deschidere și conexiune, este a simți și a putea manifesta ceea ce visăm, este bucurie de a trăi și a fi autentici, creativi și expansivi, este a iubi, a zâmbi și a curge odată cu Viața.

Încrederea este o cheie, un punct de cotitură, o transformare uriașă care schimbă totul.

Încrederea este un mod feminin de a fi în fața vieții. Viețile noastre, oamenii pe care-i iubim și lumea în care trăim are nevoie de Încredere, mai întâi.

Încrederea desființează granițe, spulberă roluri vechi, nefericirea și lupta, nedreptatea și inadecvarea, Încrederea transformă frica în compasiune, tensiunea în fluiditate, transformă gândirea aridă în viziune, cuvintele goale și false, în exprimare de sine și adevăr.

Încrederea transformă singurătatea ego-ului în comuniune, zgârcenia în generozitate, întunericul în lumină și duritatea în blândețe, separarea într-un împreună și deschide porțile percepției către dimensiuni mai mari decât noi, cei care am crezut că suntem.

Este momentul pentru Încredere în viețile noastre, în relațiile noastre și în această lume.

Încrederea este o Atitudine care schimbă totul și ne eliberează din mecanismele străvechi ale suferinței, ale separării și luptei, ale apărării și îndoielii. Rupe lanțurile karmice și trans-generaționale ale fricii și ale vinovăției și permite Vieții să erupă în realitatea noastră.

Aceste rânduri sunt o chemare la Încredere.

Pentru tine Femeie, și pentru tine Bărbate.

Zeița, principiul Feminin universal se întoarce în lume aducând Încredere și asta transformă întreaga realitate.

Zeița este un principiu arhetipal care face parte din noi toți, femei și bărbați, este o dimensiune a Existenței care a fost uitată și ignorată un timp, dar care acum, în marea Pulsație universală, inundă lumea aducând transformare.

Zeița curge în noi toți și ne conduce către Încredere și Renaștere.

Este un moment perfect pentru a Renaște, la acest început de an, de deceniu și de primăvară. Un moment perfect pentru a dezgheța vechi structuri interioare și a curge din nou. Fiecare gest în care facem altfel, în care nu mai repetăm trecutul și alegem în baza Încrederii, deschide bucle ale trecutului și eliberează o energie uriașă blocată în interior, care redevine energie liberă, creatoare și vie.

Aceste cuvinte pe care le citești sunt o chemare la Încredere și la Renaștere, pentru tine, dragă Femeie și pentru tine Bărbate, prin reconectarea cu Principiul Feminin universal.

Eu, AmmaRa, întrupez vocea Zeiței, căci aceasta este Consacrarea mea de foarte, foarte mult timp și te chem la a curge Încredere și Renaștere în viața ta.

Acum, în pragul primăverii, când forța feminină a vieții erupe în existență din nou, lansez

Renaște-Te, Femeie!9 săptămâni pentru o 9 viață

Este un program de meditație, introspecție, vindecare și transformare a vieții conectat la energia Încrederii și a Renașterii.

Este o Călătorie în profunzimile ființei, ancorată în Practica Puterii Feminine și a Prezenței.

Ție, dragă Femeie, această Călătorie îți aduce reconectarea profundă cu propria ta Inimă și cu energia eternă a Zeiței care transformă totul cu răsuflarea sa, care conține totul în Compasiunea sa, care vindecă totul prin blândețe, curgere și remodelare. Te conduce către crearea Încrederii în corpul, energia și alegerile tale și către o Renaștere pe toate nivelurile ființei tale.

Bărbate, atunci când femeia de lângă tine renaște, relația renaște, întreaga voastră realitate renaște, izvoarele Vieții erup în forme noi demolând structurile de durere și neîncredere ale trecutului. Ți-ai face un dar ție însuți și relației voastre, redescoperind Zeița din spatele celei pe care crezi că o cunoști. Astfel, această Călătorie a femeii din viața ta, ar putea fi un dar magic nu numai pentru ea acum, în pragul lui martie, ci pentru tine și pentru viața voastră.

Femeie dragă, această Călătorie a Renașterii vine la pachet cu apartenența la Cercul sacru al Feminității, în care te poți lăsa îmbrățișată de energia vindecătoare a lui Împreună.

Bărbate! Martie vine de la numele zeului războiului, Marte. Dar timpurile luptei și ale separării se sfârșesc acum pentru a face loc unui nou timp, al Încrederii și al deschiderii pe care-l vei primi respirând energia nouă a Zeiței care se naște lângă tine. Și este o binecuvântare.

Am ales acest moment cu Lună Nouă, în care toate cele pe care alegem să le cultivăm în interiorul nostru, cresc și înfloresc, pentru a lansa în lume această energie a Încrederii și a transformării conștiente, ca un val al cărui destin este să spele umbrele trecutului și să deschidă un viitor proaspăt.

Renaște-Te Femeie!

Pe tine și lumea în care trăiești.

Creează Încredere!

Adevărul, Frumusețea, Iubirea, Libertatea și Armonia sunt atributele Existenței. Singurul lucru care te-a împiedicat vreodată să le trăiești, a fost lipsa Încrederii.

Acum este un moment bun pentru o Renaștere!

În numele Zeiței din interiorul tău,

AmmaRa

P.S. Pe 10 martie este ziua mea de naștere. 50 de ani. Ca un dar, programul Renaște-Te Femeie pe care-l lansez astăzi, este felul meu de a sărbători Zeița pe cale de a se naște în mine, în tine și în această lume care are atât de multă nevoie de Încredere și Renaștere.

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii