Un DAR pentru Noi Înșine. De la Noi Toți » Călătoria Inimii Skip to content

Un DAR pentru Noi Înșine. De la Noi Toți

Horia Francisc-Țurcanu

27 decembrie 2022

Agnis & AmmaRa


Agnis & AmmaRa către Om, la începutul clipei 2023

Oricine ai crede că ești, oriunde te-ai afla în Călătoria Inimii tale, oprește-te timp de o respirație și ascultă. Renunță pentru o clipă la curgerea necontenită a gândurilor care traversează spațiul Minții tale și contemplă deschiderea tăcută în care se petrec toate aceste gânduri și felul în care le naști. Privește la acest miracol prin care gândurile tale se transformă în cuvinte, în emoții și senzații, pentru ca apoi să devină relație cu ceilalți, acțiune și în cele din urmă situație și realitate.

E nevoie de numai câteva respirații tăcute pentru a realiza într-o scurtă străfulgerare de înțelegere profundă CE ești tu. Sfera Conștiinței tale cuprinde întreaga realitate pe care o poți simți, mintea ta liniștită cuprinde tot ceea ce se petrece în viața ta, oamenii, lucrurile, situațiile, te afli în centrul realității tale precum un soare în mijlocul lumii. În loc de planete, sunt oameni.

Ești Relația

dintre toate elementele ce alcătuiesc propria ta viață. Fiecare gând pe care l-ai gândit vreodată, fiecare cuvânt, fiecare emoție și fiecare senzație lăuntrică a modelat realitatea vieții tale. Privește la nenumăratele fire de Atenție care-ți leagă centrul, Inima, de realitatea acestei lumi.

La fiecare inspirație, întreaga Existență din care te-ai născut, curge în tine hrănindu-ți ființa. La fiecare expirație, toate aceste daruri se transformă în gând, cuvânt și gest și relație cu ceilalți și acțiune care modelează, nesfârșit experiența vieții tale.

Ce ești tu?

Ce fel de ființă este aceasta, care respiră din pământ, din stele și din oameni, din tot ceea ce există, pentru a re-crea realitatea la fiecare răsuflare?

Realizează chiar acum, în vreme ce citești aceste cuvinte, clipa în care te afli și respirația care-ți este dăruită, felul în care te afli în mijlocul Călătoriei tale, în mijlocul vieții tale, a relațiilor tale, a situațiilor, și în același timp între Pământ și Cer, între trecut și viitor, realizează felul în care respirația ta este respirația acestei lumi, felul în care mintea ta în care se petrece orice gând și orice înțelegere, este spațiul în care se petrece întreaga ta Călătorie de a fi.

Simte-ți suprafața pielii transparentă în fața respirației și lasă această străfulgerare de înțelegere sferică să ilumineze întreaga experiență de a fi viu: Respirația nu este ceva personal, ci mai degrabă ceva cosmic, universal, care pulsează în toți oamenii și în stele, Conștiința ta care cuprinde totul în vastitatea sa este ceea ce ești, dincolo de orice ai fost învățat că ești. Realitatea se petrece în interiorul acestei sfere de Conștiință care-și are centrul în Inima ta și tu ești acela/aceea care o remodelează necontenit, la fiecare gând și fiecare cuvânt pe care îl rostești în interiorul minții tale.

Acesta este un moment de Prezență.

Poți privi la întregul an 2022 și toate trăirile și experiențele sale, așa cum ai privi în mintea ta o călătorie. Toate gândurile pe care le-ai gândit în diferite situații, toate cuvintele pe care le-ai rostit, toate emoțiile pe care le-ai modelat în interiorul tău și felul în care s-au transformat de nenumărate ori în relația ta cu ceilalți și cu realitatea, în situații și acțiuni și proiecte care, toate, reflectă lumea ta interioară.

Acesta/aceasta ești tu, cu adevărat. O ființă uluitoare, a cărei natură implică miracolul la fiecare răsuflare, o ființă din care curge realitate, ale cărei gânduri și credințe modelează nu numai experiența vieții tale, ci lumea și universul.

Această natură miraculoasă

care nu are nevoie de nici o baghetă fermecată, este ceea ce ești cu adevărat.

Mai lipsește un singur lucru: să înveți să stăpânești această putere care-ți este dăruită necontenit și care curge în tine la fiecare inspirație, din Întreg. Sau Dumnezeu, dacă nu cumva acest cuvânt te stingherește.

Suntem creați

prin intermediul fiecărei inspirații, și creăm pe fiecare expirație. Nu putem face altfel. Suntem izvoare de realitate, iar gândurile și credințele noastre modelează experiența lumii și a întregii Creații. Acesta este Om, acesta ești tu, Fiul Întregului a cărui Putere te animă.

Cunoști deja Adevărul că poți fi oricine.

Ai creat nenumărate personaje interioare și nenumărate identități deja, într-un flux necontenit, astfel încât acum poți să vezi nu CINE ești, ci acest CE care scapă oricărei definiții pe care ai fi putut să o înveți în școlile acestei lumi.

Sigur, ești în mijlocul vieții tale și al acestei lumi, în acest moment de final al anului 2022, dar din această perspectivă a Prezenței, ceea CE ești transcende timpul și curgerea sa liniară, dezvăluind Conștienței tale un Adevăr despre tine mai larg și mai cuprinzător decât ești obișnuit să practici.

Căci Adevărul despre tine, imuabil și etern, atotcuprinzător, așteaptă dintotdeauna acest moment în care tu să te oprești o clipă din toarcerea gândurilor și să-l privești.

Ascultă.

Acesta este darul

pe care noi, Agnis & AmmaRa, slujitorii Școlii Maestrului Interior, îl deschidem pentru tine: o perspectivă asupra propriei tale ființe și o nouă identitate. Sigur, noi nu facem decât să deschidem o poartă către o dimensiune care există dintotdeauna în interiorul tău, despre care ai uitat și pe care vrei, dintotdeauna, să ți-o amintești.

Noi toți, Om

trăim cu această nostalgie a Adevărului, străbătând deșerturile mentale ale acestei lumi. Purtăm în noi amintirea Întregului din care ne-am desprins cândva și, fără să ne dăm seama, căutăm reîntregirea în fiecare relație, de orice fel; fiecare dorință pe care am avut-o vreodată, și care a generat o acțiune în această lume, a pornit din acest dor lăuntric al întregirii și din sentimentul că suntem incompleți, că lipsește ceva.

Respiră

și privește de jur împrejur, în Conștiința ta. În tăcere, lasă străfulgerarea înțelegerii să ilumineze întregul spațiu al existenței tale în această clipă : în Adevăr, nu a lipsit niciodată nimic. Nu putem fi decât în acest spațiu de nerostit în cuvinte, în interiorul căruia ne-am născut. N-am părăsit niciodată Casa, căci aceasta este tot ceea ce există.

Această reamintire a Adevărului este darul nostru, Agnis & AmmaRa, în finalul acestui an 2022. Pentru asta suntem aici și acesta este contractul sacru al sufletelor noastre, să ne reamintim unii altora Adevărul despre ceea CE suntem. Aceasta este Școala Maestrului Interior și aceștia suntem noi, OM, cei care-și amintesc.

Știam

că ne vom scufunda în uitarea liniară a labirinturilor propriei noastre gândiri și de aceea ne-am lăsat toate semnele, inconfundabile, care NE poartă amprenta. Iar cheile Adevărului pe care le-ai lăsat cândva la noi, slujitorii templului, acum ți le înapoiem, așa cum am promis. Asta facem noi, aici, acum.

Clipa numită 2022 a fost una astrală, al cărei nume generic este Vindecare prin Iubire. Ne-am reamintit împreună că Iubirea este forța de coeziune care leagă pulberea de stele a acestei Creații, care ține la un loc stelele, oamenii și lucrurile. Ne-am reamintit că Iubirea nu poate fi creată, dată sau luată, ci doar recunoscută. Există. Și recunoscând-o, Vindecarea devine inevitabilă, pentru că întreaga durere și rătăcire a acestei lumi provine din închipuita ruptură între noi, cei care am crezut că suntem, și Întreg.

Am trăit

împreună această revelație care radiază în nuanțele lui 2022: nu există altă sursă de durere în viețile noastre, decât această singurătate, această credință în separare. Este durerea orfanului care nu-și cunoaște Tatăl și Mama. Nu e nevoie să vindecăm fiecare aspect rănit pe care l-am modelat în uriașa noastră experiență umană, căci vindecăm totul printr-un singur gest de re-cunoaștere a Adevărului: Iubirea, forța care ține la un loc întreaga Creație, ne ține în interiorul său. Nu am fost niciodată orfani, nu am fost niciodată singuri, nu am fost niciodată rătăciți, căci nu aveam unde să ne rătăcim, de vreme ce Întregul cuprinde totul dintotdeauna și pentru totdeauna.

Aceasta este Vindecarea prin Iubire

a clipei 2022, care curge acum în viețile noastre, vindecând fiecare aspect și fiecare relație, vindecând trecutul și frica de viitor, vindecând ruptura între Cer și Pământ, între Minte și trup, între ”eu” și ceilalți. Permite acestei trăiri, cu care este impregnată experiența anului 2022, să vindece totul în ființa … noastră.

Inspiră profund și primește darurile pe care le-ai ținut la ușa conștiinței tale un timp atât de îndelungat. Inspiră și privește o clipă în centrul Inimii tale, în pauza dintre inspir și expir. Nemișcat, dintotdeauna, acolo trăiește acest Adevăr: Iubirea a fost aici, tot timpul. Suntem una cu ea. Apoi expiră foarte lent, radianța aurie a acestui Adevăr și… răsuflarea ta devine experiența unei noi clipe : 2023.

Un nou Adevăr se naște chiar acum

din răsuflarea ta, ca o pulbere aurie, ultra-fină ce urmează să devină realitatea ta, experiența ta, relațiile și creațiile tale în acest an. Vei inspira necontenit lumina aurie a Adevărului și a Iubirii, și vei expira necontenit acest abur luminiscent și sacru. El transformă una câte una, toate relațiile tale, toate acțiunile și situațiile. Întreaga noastră experiență numită 2023, începe acum, cu această expirație a unei Inimi din care curge lumina aurie a Vindecării prin Iubire.

Astfel începem noi, împreună, clipa 2023

în care Vindecarea prin Iubire pe care am trăit-o, permite nașterea unei noi realități, în fiecare Relație pe care o avem cu ceilalți, cu lumea și cu Existența. Pentru prima dată, acest mod de a relaționa în care recunoaștem Iubirea ca fundament, permite adevărata Creație în viețile noastre.

Relație și Creație, Iubire și Exprimare, Inspirație și Expirație, Eu și Ceilalți, Inima mea și Universul…

ACESTA ESTE DARUL.
De la Noi înșine, către Noi toți

Fie ca Adevărul,
Iubirea,
Frumusețea și Pacea,
Puterea și Viața și Bucuria
să ne fie trăire
a clipei 2023.

Agnis & AmmaRa,

către OM

Calendarul 2023

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii