Ultima lună nouă din an însoțită de eclipsă de soare » Călătoria Inimii Skip to content

Ultima lună nouă din an însoțită de eclipsă de soare

Elena Francisc-Țurcanu

17 decembrie 2019

O ultimă Lună Nouă din acest an ce pică chiar a 2 a zi de Crăciun și vine și cu Eclipsă Solară. Să ne bucurăm de energia prezentă în aceste zile pline de vești neașteptate, de sincronicități fericite și de ceea ce putem numi „noroc chiar când nu te aștepți”.

Unii astrologi spun că este cea mai norocoasă eclipsă de care-și amintesc.

Și nu-s prea tineri cei ce spun asta. Așadar, să profităm la maxim și, deschizându-ne, să ne oferim un moment de liniște, de ascultare interioară, de atenție îndreptată înlăuntru, atunci când Luna va trece între Pământ și Soare întunecându-l. În această trecere, toate posibilitățile ne sunt disponibile dacă avem curajul a ne deschide și a privi, cu sinceritate, la ceea ce vrem să manifestăm, să înfăptuim, să fim, să devenim, să trăim. Pe durata eclipsei este un moment prielnic să ne scriem scopurile, conectându-ne mai întâi înlăuntrul nostru cu visurile pe care le avem.

De asemenea, este o mare oportunitate să ne investigăm, cu sinceritate, obiceiurile, dependențele, credințele limitative, rutinele predictibile, comportamentele ce ne țin pe loc, în băltire și stagnare, în non-manifestare. Și să avem curajul a le lăsa. A curăța. O imensă oportunitate să creăm căi noi către a ne manifesta visurile, să creăm și noi tipare de gândire – ieșind din compulsiune și din paranoia, din frică și din îndoială.

O Eclipsă de Soare ce deschide și accelerează un portal către niveluri mai înalte de conștiință.

Pe durata unei Eclipse Solare o nouă poartă ni se deschide și ne permite să mergem înainte onorându-ne chemarea sufletului.

S-ar putea să nu ne prindem, la început, cum c-am fi pășit pe o nouă poartă. Pasul, trecerea, poate fi printr-un gând nou sau poate fi în forma unei emoții pe care avem curajul să o ascultăm și din care să învățăm. Ca apoi, încet, încet, să acționăm în direcția lecției învățate.

Indiferent unde ne-am afla pe calea noastră și în procesul de transformare și de evoluție, în aceste zile toți primim o energie abundentă și expansivă. Ține însă de fiecare dintre noi cum și-o downloadează și cum o folosește în noile creații și în noile relații.

Fie să ne amintim că Relațiile noastre sunt cele mai importante creații din viața noastră!

Chiar dacă zilele de după această Eclipsă Solară sunt foarte potrivite pentru a ne seta, cu claritate, intențiile pentru ceea ce vrem să fim și să creăm în noul an, fie să ne amintim că această nouă poartă – deschisă la Lună Nouă – are darul și puterea să schimbe ceea ce am crezut că ne dorim sau creează spațiu pentru noi intenții și visuri la care nici nu ne-am gândit înainte.

În Călătoria Inimii am lucrat intens în ultimele luni, în workshop-urile noastre, în călătorii inițiatice și în ceremonii sacre, cu energia vindecării. Se pare că și la această Eclipsă energia puternică a vindecării este prezentă și ne îndeamnă să ne transcendem tipare vechi, să lăsăm credințele născute în copilărie și hrănite până acum, să ne eliberăm din încorsetările și amprentele părinților.

Avem o energie asociată cu creșterea, cu expansiunea, cu prosperitatea, cu abundența, cu norocul, în aceste zile. Depinde de fiecare cum alege să trăiască această energie și cum decide să o manifeste în viața sa.

Eu am ales să finalizez o creație pe care o lansez la începutul anului viitor. Adică, foarte curând! Și abia aștept să o împărtășesc cu tine.

Tu cum alegi să trăiești aceste zile cu Lună Nouă, cu Eclipsă de Soare și cu Sărbătoarea sfântului Crăciun?

Am încredere că nu te lași sufocat de nebunia ce se amplifică acum când mulțimea se pierde în cumpărături febrile uitând că nu trăim doar pentru consumism.

Adu-ți aminte să te oprești puțin, dacă simți că te ia valul, și să respiri atent și conștient întorcându-ți atenția înlăuntrul tău. Această Lună Nouă, ultima din acest an, însoțită de eclipsa parțială de soare, ne afectează și ne influențează viața pentru următoarele 6 luni de acum înainte. Așadar, merită să-ți oferi măcar puțină atenție și să-ți clarifici ce și cum vrei să fii, ce și cum vrei să trăiești, ce și cum vrei să creezi. Și să-ți definești, cu mai mare claritate: pentru ce vrei să trăiești? Ce relații vrei să cultivi în viața ta?

Dă-ți voie să te conectezi cu energia entuziasmului creator ce îți aduce o schimbare pozitivă în viața ta. Adu-ți aminte că tu ești creatorul stărilor tale. Este o eclipsă de soare, la Lună Nouă, numai bună pentru a începe lucruri noi și proiecte care-ți aduc bucurie. Lasă-te surprins. Multe sincronicități poți trăi, de alegi a te deschide, și vești frumoase poți primi – de alegi a accepta că existența îți servește întotdeauna. S-ar putea chiar să-ți întâlnești perechea fără nici măcar să cauți. Dar e nevoie, totuși, să ai ochii deschiși… și să asculți vibrația adevărului lăuntric. Adevărul are, întotdeauna, o vibrație aparte. Dincolo de orice poleială.

Poate că a venit momentul să renunțăm la a ne mai tot agăța de răni și traume vechi care ne-au definit și ne-au format identitatea de până acum. De asemenea, cum ar fi să alegem, la această Lună Nouă – ultima din an – să renunțăm la a ne mai lua atât de în serios, să ne dăm voie să curgem în mai multă lejeritate și joacă, aducând bucuria în viața noastră prin creațiile pe care le facem nu pentru că „trebuie” ci pentru că asta ne este vocația și consacrarea.

Fie să avem curajul să ne transcendem dramele trans generaționale, onorându-ne părinții și străbunii, dar alegând să facem precum alegem noi acum.

Fie să ne dăm voie, la această Lună Nouă, cu Eclipsă de Soare, ce pică chiar de Crăciun, când vom fi înconjurați de familia biologică, să avem curajul a ne ridica deasupra dinamicilor vechi și nesănătoase, a merge dincolo de tiparele comportamentale care nu ne mai servesc și fie să avem curajul să ne dăm voie să fim așa cum simțim că suntem acum, fără să impunem nimic asupra celor din familia noastră. Dar, poate, luminozitatea ființei noastre, îi va contagia și pe ei și, împreună, vom putea crea o nouă dinamică. OK… Call me a dreamer, but I hope I am not the only one!

Fie să folosim energia armonioasă prezentă la această Eclipsă de Soare pentru a ierta, pentru a vindeca, pentru a lăsa, pentru a seta noi limite, pentru a spune NU ca apoi să putem spune DA, pentru a practica recunoștința, blândețea, bunătatea, compasiunea și iubirea.

Fie să ne bucurăm toți de energia expansivă, armonioasă și plină de iubire, simțind-o și primind-o precum un mare dar din partea Universului.

Într-un fel sau altul toți ne-am dorit armonie și expansiune de-a lungul anului ce-l încheiem acum. Așa că, să ne deschidem pentru a o primi și pentru a ne bucura de ea, folosind-o în noile creații pe care le setăm acum pentru anul 2020. Un an ce ne promite ceva diferit, complet diferit, de anii trecuți. Iar poarta prin care intrăm în noul an este chiar acum. La ultima Lună Nouă, cu Eclipsă de Soare. Valuri cosmice, puternice, vin să ne ridice și să ne pregătească, pentru ce va fi să trăim în noul an, în noua decadă.

În Creația noastră Colectivă, Călătoria Inimii, am decis să onorăm aceste valuri cosmice și să ne folosim de ele coborându-ne în profunzimile noastre din care, apoi, să ne ridicăm și să împărtășim cu tine, cu voi, cu lumea.

Fie să ne aducem însă aminte că depinde de cum alegem să privim ceea ce ne oferă existența. Și fie să avem curajul, în ciuda tuturor fricilor sau, mai degrabă, datorită acestora, să ne întrupăm puterea creatoare cu responsabilitate.

Cu recunoștință,

Elena Francisc-Țurcanu (AmmaRa)

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii