Inițiere în Practica Prezenței » Călătoria Inimii Skip to content

Inițiere în Practica Prezenței

Cum să transformi lumea interioară, relațiile și viața prin Practica Prezenței

Prezența schimbă calitatea experienței de a trăi oricând, oriunde ne-am afla, în orice situație, moment, relație, orice am face. Este o stare de Atenție centrată și deschisă, în care percepția realităților interioare și exterioare corpului fizic este amplificată și astfel permite transformarea lor. Implicațiile sunt enorme. La nivel fizic are de-a face cu starea de bine și de sănătate, cu capacitatea de a adminstra disconfortul fizic, de a ne odihni și re-energiza. La nivel emoțional permite transmutarea emoțiilor corozive în momente dificile. La nivel mental permite ieșirea de sub imperiul gândirii compulsive, repetitive, labirintice. Deschide porțile inspirației și ale creativității. La nivel relațional deschide calea relației conștiente, ne-supuse trecutului, obiceiurilor și vechilor concluzii despre realitate. De fapt, relația noastră cu întreaga realitate se transformă miraculos. Este o recuperare a puterii noastre lăuntrice de creatori. 

Recomandate

1 Comment

  1. Avatar

    ‘Adevarata mare resetare’ e o profunda analiza a ceea ce traim astazi. E completa prin faptul ca nu uita de Terra, care isi face propria ei resetare naturala, cosmica legata de Sursa, de Dumnezeu, de Creator. In masura in care Omul isi va concepe marea sa resetare in contextul celei cosmice, ea va fi benefica, viabila si ziditoare. Scoasa din acest context, va deveni distructiva atat material, cat si spiritual, pt. ca va genera confuzie si disperare.
    Multumim autorului pt. ca a dat expresie acestor idei pe care le aveam multi, dar nu le pusesem intr- o ordine logica.
    Multi alti autori vad corect elementele, dar nu vad Intregul. Nu am fost educati sa percepem lucrurile in integralitatea lor. Nu e o critica, e o explicatie.
    Sper ca prin ridicarea vibratiei ei, Terra sa ne oblige sa o urmam.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii