SHAMANIA – PSIHOLOGIE. SPIRITUALITATE. MAGIE » Călătoria Inimii Skip to content

SHAMANIA – PSIHOLOGIE. SPIRITUALITATE. MAGIE

Cum ar fi, dacă tot vorbim de Noul Pământ, să începem a crede, precum popoarele indigene, că oamenii aparțin pământului și nu invers. Acesta ar fi primul și, cu siguranță, cel mai important pas în a crea o Lume Nouă. Autentică. O lume în care să conștiențizăm că noi suntem cei care aparținem Mamei Pământ. Că pământul nu este o sursă inepuizabilă din care doar să luăm și să luăm fără a da înapoi nimic. O Lume Nouă în care să alegem să respectăm și să onorăm Mama Pământ, în recunoștință și iubire.

Cum ar fi dacă ne-am da voie să simțim că suntem, cu toții, copiii Mamei Pământ, conectați între noi prin însăși umanitatea noastră?

A ne simți și celebra umanitatea în această nouă energie este poate, intenția cea mai puternică din care s-a născut 

Retreat-ul ShamaniA – Cele 4 Temeiuri ale Firii.

Iar aceste 4 Temeiuri sunt, de fapt, principiile pe care se bazează viziunea despre Creație a culturilor străvechi, ancestrale.

Aproape toate tradițiile shamanice, pentru a fi în armonie și echilibru cu mediul în care trăiesc, dar și cu natura interioară a Ființei, își extrag puterea din cele patru arhetipuri universale: RăzboiniculVindecătorulVizionarul și Învățătorul. Și cum fiecare dintre aceste arhetipuri își are rădăcinile mitologice adânc înfipte în istoria umanității, noi, la rândul nostru, ne putem conecta cu înțelepciunea lor. Învățând sa trăim aceste arhetipuri în interiorul nostru, avându-le în armonie, ne vindecăm pe noi și lumea fragmentată în care trăim și să simțim, cu adevărat, noua energie, Noul Pământ căruia îi aparținem.  Putem naște, în mod conștient, o Lume Nouă. Trebuie doar să vrem! Eu vreau. Tu?

În toate tradițiile shamanice, sănătatea optimă este considerată a fi expresia armonioasă a acestor patru arhetipuri. Însă, din păcate, foarte puțini oameni sunt aceia care întrupează, în mod armonios, toate aceste patru arhetipuri universale. Împreună însă, în acest Retreat de 5 zile, vom învăța a le aduce întru armonie în interiorul nostru, pentru a le putea manifesta apoi în viața de zi cu zi. Dacă ne dorim cu adevărat să fim sănătoși și în armonie cu noi înșine, cu ceilalți și cu mama Natură, avem nevoie să învățăm cum să gestionăm energiile celor patru arhetipuri prezente în noi toți.

Călătoria Inimii numită generic ShamaniA – Explorarea celor 4 Temeiuri ale Firii este structurată pe patru niveluri.

O zi pentru fiecare arhetip, direcție, element al Naturii. În fiecare dintre aceste niveluri, explorăm, prin experiență directă, energia fiecăruia dintre cele 4 arhetipuri.

Fiecare Călătorie include ghidarea către înțelegerea principiului de bază al acelui arhetip, folosind instrumentele transformării corespunzătoare acelui arhetip. Și, de asemenea, identificarea „umbrei” respectivului arhetip, la fel de importantă.

Practica, ce se va desfășura în sânul Naturii, include exerciții de întrupare a principiului de bază al respectivului arhetip.

Această Călătorie Shamanică a Inimii este, de fapt, o incursiune în mai multe culturi și „adevăruri”la care te invit doar dacă…

…alegi să înveți a fi mai prezent și cum să-ți folosești adevărata putere. Atunci, vino să-ți trezești Războinicul din tine!

…alegi să fii atent la tot ce vine din inimă, la tot ce are inimă și tot ce are un sens. Atunci, vino să-ți simți Vindecătorul din tine!

…alegi a spune mereu adevărul fără a învinovăți și fără a judeca. Atunci, vino să-ți urmezi Vizionarul din tine!

…alegi să fii deschis în fața a orice vine spre tine fără a te agăța de rezultat. Atunci, vino să asculți Învățătorul din tine!

Poate ca William Blake a fost inspirat de cele patru arhetipuri când a scris:”I in a fourfold vision see / And a fourfold vision is given me / Fourfold is my supreme delight…”

Te aștept să ne deschidem împreună, pe Colina Lunii, în fața Puterii Personale, a Iubirii, a Creativității și a Înțelepciunii. Acestea toate fiind daruri cu care ne-am născut și care zac adânc adormite în splendoarea Ființei Sferice care suntem. Daruri dornice a fi readuse la viață și manifestate în această Lume Nouă pe care o putem naște doar împreună. Poate părea doar o metaforă, dar nu este deloc așa. Cu adevărat, cred că, împreună, putem naște această Lume Nouă. Darurile noastre, unice fiecăruia, abia așteaptă să fie manifestate pe acest Nou Pământ în care am ales să ne trăim Aventura minunată numită Viață!

În ShamaniA, împreună:

ne transformăm în flăcările înțelepte ale Bătrânului Foc Sacru, ne recuperăm vocea Adevărului, ne limpezim Viziunea, ne deschidem Inimile ne recunoaștem, ne reamintim, ne renaștem, ne recuperăm Ritmul unic și învățăm să-l onorăm, ne redobândim adevărată Putere Personală, ne integrăm trecutul – acceptându-l, ne purificăm corpul întorcându-ne în uterul Mamei Pământ

Și, mai presus de orice, ShamaniA este un Retreat în care ne bucurăm împreună de Spiritele bătrânilor Fagi și ale pădurii de Mesteceni. Ne bucurăm de aerul curat și limpede – hrană atât de necesară corpului nostru îmbâcsit de stres și de toxine. O binevenită detoxifiere. Ne bucurăm de liniștea și calmul colinelor rupte din file de basme. Liniște si calm după care agitata noastră minte tânjește atât de mult.

Cu încredere și recunoștință că alegi să-ți oferi în dar acest transformator Retreat –

ShamaniA – cele 4 Temeiuri ale Firii – Psihologie. Spiritualitate. Magie –

îți mulțumesc și te invit să-ți ocupi locul tău special în Cercul Sacru pe care-l vom crea, la Lună Plină, pe Colina Lunii.

Cu recunoștință,

AmmaRa

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii