Poarta Sufletului către Dumnezeu – Corpul » Călătoria Inimii Skip to content

Poarta Sufletului către Dumnezeu – Corpul

Dana Lar

15 noiembrie 2023

Marii artiști ai tuturor timpurilor au onorat corpul uman și i-au transpus frumusețea în opere nemuritoare. Ea transpare prin formă și luminozitate, prin culoare și cuvânt, prin privire și gest, … frumusețea învăluie lumea mirifică a manifestării și țese Punți de Adevăr pentru simțurile adormite în uitare.

Despre frumusețea corpului împărtășesc acum cu tine, acea frumusețe vie care răzbate din interior ori de câte ori suntem atenți și prezenți la reflecția noastră în realitate și în viață.

Frumusețea este scânteia divină ce-o purtăm în noi și de care devenim conștienți până la a o lăsa să transpară în întreaga densitate a corpului.

Uitarea de a-mi simți corpul binecuvântat cu frumusețe, m-a însoțit vreme de aproape jumătate de viață. În urmă cu 10 ani, primăvara, în plină ReNaștere a vieții, a fost prima oară când am străpuns vălul uitării. Era prima mea întâlnire în Călătoria Inimii.

De-atunci printr-o permanentă urzeală a sufletului laolaltă cu alegeri manifeste, mi-am reamintit, uneori mai mult, alteori mai puțin, Rostul și Rolul corpului, menirea lui, aici, pe pământ – acela de   a materializa, de a însufleți materia, de a Crea. Odată conștientă de acest lucru, Creația s-a revelat prin asumare și responsabilitate iar rezultatul poate fi cuantificat prin  frumusețea și bucuria trăite în fiecare zi, prin frumusețea și bucuria primite și dăruite vieții clipă de clipă.

Întregul proces scurs în răstimpul acestor 10 ani de transformare a fost presărat cu Viață în toate formele ei, de la momente magice de transformare și de minune trăită, la momente de scufudare profundă în tenebrele ființei. Toate s-au copt în conștiința mea prin conștiență și Prezență. Le-am experimentat cu amploarea și anvergura a sute, poate chiar mii de vieți.

Impregnarea corpului pe toate nivelele de densitate cu Prezență, a avut ca rezultate majore vindecarea de trecut – prin vindecarea credințelor vechi, ancestrale cu care m-am ținut în inconștiență, laolaltă cu acordarea corpului la vibrația momentului ACUM  de viață și de transformare a umanității.

Ca un corolar la întreg acest proces și demers, trinitatea corp – suflet – spirit  m-a răsplătit cu recunoașterea Darurilor ce am a le întrupa în această viață.

Pe lângă frumusețea de a turna trăiri și experiențe în cuvinte, un alt dar ce-l împărtășesc acum cu tine este Reflexoterapia prin Prezență – un act terapeutic complet, cu potențial de vindecare nelimitat și în deplină concordanță cu  fiecare ființă și momentul ei de ascensiune în evoluția Sufletului către Spirit, către Dumnezeu.

Corpul, în acest fel, devine Poartă Magică către răspunsuri la întrebări existențiale și rampă de lansare către manifestarea dorințelor Inimii, către întruparea Darurilor Sufletului și către împlinirea voinței lui Dumnezeu prin fiecare ființă trezită din adormirea inconștienței  – aceea de a crea Frumusețe și Bucurie în viață prin Iubire.

Reflexoterapia prin Prezență este puntea pe care o lansez către Inima și Sufletul tău.

Este terapia înrădăcinării tale pe acest Pământ și terapia acordării la vibrația Mamei Pământ ce-și curge ascensiunea prin fiecare dintre noi către devenirea Noului Pământ  – Pământul Iubirii. Prezența lasă Cerul să curgă în corpul tău prin mâinile mele și stelele să lumineze atomii umbriți și adormiți în letargie și nemișcare.

Este felul propriu în care eu contribui la Renașterea lumii, retrezind în corp forța și suflul vieții.

Este impulsul Dumnezeirii din mine ce cheamă a ta Dumnezeire la trăire, la Viață, la Bucurie și Iubire. Răspunsul tău se revarsă către mine și în lume prin încredere și abandon, prin liniște și pace înnoite, tu cu tine, iar mai apoi împreună, prin Iubire.

Poate este ceva ce ți-ai dorit de multă vreme, sau dintotdeauna să trăiești, sau, poate, doar acum, citind aceste cuvinte ai simțit un fior nedeslușit vibrând a Chemare în inima ta … oricare ar fi momentul de tânjire ce te-a făcut să ajungi aici, acum poți face pasul la Renaștere prin DETOX Retreat – SEVA VIEȚII.

Este, poate, Sufletul care-ți șoptește: „E pentru tine!” sau, poate, Inima care te cheamă și-și accelerează bătăile a Bucurie, … este ceva din tine care te îndeamnă la VIAȚĂ. Numește cum vrei tu acest ceva: inspirație, intuiție, sincronicitate … magie, dumnezeu, îndumnezeire …

Tu doar ascultă-ți corpul și urmează-i Chemarea … mai departe Inima te va călăuzi negreșit,

Dana Luna – Terapeut Holistic

De mii de ani oamenii au folosit reflexoterapia ca instrument de vindecare – auto-vindecare a corpului în întregul său. Atingerea din Prezență transpusă în reflexoterapie are potențiale nelimitate de vindecare și detoxifiere pe toate palierele ființei.

Pentru sesiuni individuale de reflexoterapie în cadrul Detox Retreat 2024 o poți contacta pe Dana Luna la adresa: office@calatoriainimii.ro punând la subiect: „pentru Dana Luna

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii