Elixirul Vieții – Comoara acestui sezon » Călătoria Inimii Skip to content

Elixirul Vieții – Comoara acestui sezon

Seva de Mesteacăn, atât de lăudată în țările din Nordul Europei, precum o soluție magică la multe (de la afecțiuni de stomac, insuficiență renală, până la tinerețe veșnică), este recunoscută și în țări precum China și Japonia pentru puterile sale vindecătoare.

De-a lungul anilor, aici, cu toți acești Mesteceni, am ajuns să simt că nu sunt doar vorbe ci chiar așa și este. Seva de Mesteacăn este un elixir magic. Există un mare adevăr în ceea ce privește proprietățile vindecătoare pe care aceasta le deține.

Pot vorbi doar din propria experiență. Seva conține foarte puțină zaharoză și este extrem de bogată în minerale și vitamine. De multe ori, după efort fizic foarte mare, folosesc Seva de Mesteacăn pentru a-mi restaura energia. Mestecenii ce îmbrățișează Colina Lunii, aici, sus, la Centrul Călătoria Inimii, consumă un aer curat și o apă pură de izvoare de munte. De aceea, Seva lor este cu atât mai pură și mai plină de proprietăți binefăcătoare.

O folosim, cu mare respect și profundă recunoștință, doar pentru consumul personal și o împărtășim cu cei ce vin aici la noi la Centru. O mare parte din Seva Vieții – acest Elixir al Mestecenilor – este pentru DETOX Retreat. Un Retreat pe care îl ținem doar o singură dată pe an. Exact acum când Mestecenii ne oferă, cu generozitate, a lor sevă. Iar noi o colectăm, cu grijă și respect, fără a-i afecta.

Sunt țări în nordul Europei care folosesc Seva de Mesteacăn pentru produse de înfrumusețare. Căci aceasta este extrem de benefică pentru toate tipurile de piele dar mai ales pentru tenul matur. Seva de Mesteacăn redă elasticitate pielii îmbătrânite, și o înmoaie. Conținând foarte multă Vitamina C, s-a constatat că Seva de Mesteacăn grăbește procesul de reînnoire a celulelor, ajutând pielea să renască. De asemenea, lucrează precum un anti-inflamator, ajutând la reducerea iritațiilor și a erupțiilor de pe piele. Poate că nu degeaba i se mai spune și Elixirul Vieții.

Comoara acestui sezon

Această sevă vine la pachet cu multe beneficii însă, a o colecta, nu este un lucru ușor. Mai ales dacă vrem să protejăm copacii. În multe țări, este o industrie de sezon, colectarea sevei. Mai mult sau mai puțin, aceasta se poate colecta doar timp de 4 săptămâni pe an. De când se topește zăpada și până când copacii încep să-și folosească seva ca hrană pentru coroana lor. Seva este în rădăcinile copacilor, în timpul iernii, iar când aceasta este reintrodusă în trunchiurile lor aduce cu ea toată hrana pe care a absorbit-o din pământ.

O colectăm manual, cu mult respect pentru fiecare copac. Și în fiecare an rugăm alți copaci să ne ofere seva lor. I-am urmărit cu mare atenție, pe toți cei care ne-au dăruit seva lor, pentru a vedea dacă, în timp, au suferit cumva. Și suntem foarte bucuroși să vedem că niciunul nu a suferit ci toți sunt regenerați și foarte sănătoși.

Recunoștință, vouă, dragi Mesteceni!

Dacă vrei să te bucuri de acest Elixir al Vieții, aici, sus, pe Colina Lunii, te așteptăm la DETOX Retreat unde mai avem 3 locuri. Te primim, cu mare drag, să-i simți, să-i îmbrățișezi, să le mulțumești chiar tu acestor Mesteceni pentru comoara pe care o împărtășesc cu noi.

Recunoștință.

AmmaRa

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii