Dumnezeul meu este BUCURIA! » Călătoria Inimii Skip to content

Dumnezeul meu este BUCURIA!

Dana Lar

24 noiembrie 2023

Da, ai citit bine, Dumnezeul meu este BUCURIA!

Acesta este DARUL ce-am primit la finele ediției a 9-a ȘCOALA MAESTRULUI INTERIOR. Mi-a devenit mantră și rugăciune și îl împărtășesc acum cu tine.

BUCURIA, această calitate a trăirii vieții, pe lângă faptul că reunește pe verticala ființei toate atributele divinității, își revelează, pentru mine, din ce în ce mai mult, statutul de Maestru, de Dumnezeire a Vieții. Este „barometrul” care îmi oglindește Prezența sau lipsa Prezenței în orice moment, în orice loc, în oricare relație și creație.

Și, unde altundeva, pot cel mai mult s-o împărtășesc cu tine, decât aici în acest spațiu virtual prin scriere, lăsând-o să răzbată prin cuvinte, sau, mai palpabil, în realitatea fizică a unei sesiuni live de reflexoterapie, sus pe Colina Lunii, la Centrul Călătoria Inimii.

Poate te întrebi, ce legătură are BUCURIA, scrisă cu majuscule, cu reflexoterapia?

Pentru mine este una din legăturile cele mai semnificative, având în vedere că presupune explorarea întregului univers interior, pe care-l numim corp, și acordarea lui acestei vibrații a BUCURIEI. În fapt este a transforma corpul în Cosmosul Vieții. Pare mult și așa și este, dacă luăm în considerare multiplele niveluri ale ființei, ale ființării profund dezacordate sentimentului de A FI. Dincolo de aparenta  contradicție din propoziția anterioară, atâta vreme cât ființarea este pierdută în inconștiență, acest dezacord există și este hrănit de credințe de felul: „așa sunt eu, așa am fost mereu”, sau „asta e viața/lumea, n-am ce să fac”, și multe altele.

Dacă în prima credință, este vorba de reiterarea trecutului personal, fără putință de schimbare, în cea de-a doua este vorba despre rana colectivă, universală a umanității, anume, separarea – separarea de lume și de viață în ansamblul ei. Ambele credințe hrănesc neputința și o proiectează în exterior, fie că este trecutul readus mereu în momentul prezent, sau o autoritate de neînțeles , care nu depinde de mine, un dumnezeu „cocoțat în cer” care regizează lumea și viața.

Diferența de perspectivă, condensată în titlul acestui articol, poate fi accesibilă oricui prin PRACTICA PREZENȚEI. Doar prin Prezență pot și poți schimba percepția despre cine sunt și cine ești; doar prin Prezență pot și poți integra viața și lumea înlăuntrul meu/al tău, adică pot și poți întregi percepția despre ceea ce sunt/ești.

Această schimbare de perspectivă presupune transformare radicală și mai ales asumarea responsabilității propriei vieți. Pentru  ego este moarte sigură și, prin urmare, el nu vrea nici transformare, nici asumarea propriei vieți, adică exact cum zice o veeeche credință egotică : „rău cu rău, dar mai rău fără de rău”. Asta pentru că necunoscutul îl sperie pe ego.

Pe Maestru, însă, necunoscutul îl inspiră și ca urmare, Maestrul inspiră necunoscutul la rândul său. Maestrul trăiește mereu în Prezent, iar necunoscutul este „tărâmul făgăduinței”, sau, altfel spus teren/pământ/spațiu fertil, neexplorat, plin de noi potențiale de creație. Necunoscutul este Sursa din care Maestrul își extrage Puterea și Bucuria de a Crea.

Acest pământ fertil al noilor posibilități de viață se regăsește, la propriu, în corpurile noastre, de la nivelul cel mai dens, fizic, până la nivelul cel mai subtil, cel mai rafinat, nivelul mental.

În DETOX RETREAT cu Seva Vieții, facem loc acestui tărâm neexplorat al făgăduinței, al BUCURIEI. Facem loc prin detoxifiere mentală, emoțională, energetică și fizică.

Reflexoterapia în Prezență le accesează pe toate deodată și le metamorfozează, le alchimizează în altceva: un gând nou,  o nouă senzație în corp, o altă emoție, o percepție înnoită asupra vieții, în fapt o nouă Stare de A FI. Creuzetul în care se petrec toate acestea este corpul fizic, pământul nostru comun, lutul Mamei Pământ din care am fost creați și ne-am născut.

Reflexoterapia are la bază impulsul electromagnetic transmis prin presarea/fricțiunea unor puncte reflexe aflate la extremitățile corpului, ce au corespondent întregul sistem nervos,  toate organele interne, articulațiile, într-un cuvânt lumea noastră interioară. Prin Prezență în reflexoterapie explorăm  și reechilibrăm întreg spectrul de vibrații ce-l purtăm în corpurile noastre fizice, de la  cele mai subtile – gândurile, la cele mai dense, sedimentate în corp sub forma durerilor fizice, blocajelor, bolilor.

Reflexoterapia în Prezență

aduce plusul de conștiență necesar acordării la Moment și Loc în spațiu și timp, și, mai mult ne realiniază cu frecvența Sursei, cu starea naturală a ființei: simpla BUCURIE de A FI. Această stare, această BUCURIE n-are nevoie de niciun motiv anume pentru a exista, nici de vreun adjuvant din lumea exterioară, ea pur și simplu este în noi. Este și a fost dintotdeauna înlăuntrul nostru și, va fi mereu câtă vreme vom viețui pe această Planetă Vie așa cum alta nu există în întreg Universul. Prin Practica Prezenței poți oricând să reînvii în tine BUCURIA de A FI, sau poți alege s-o reînviem împreună la DETOX RETREAT!

Puterea lui Împreună este nemărginită.

Seva de Mesteacăn sau Apa Vieții, cum este denumită de șamanii siberieni, își alocă Rolul principal în acest Retreat. Îmbogățită de nutrienții pământului, Seva sfidează gravitația și curge viață din pământ la cer. Mestecenii maturi „ne cheamă” să ne dăruiască din viața lor și din misterul acesteia, căci doar maturitatea are belșug de înțelepciune ce poate fi împărtășită.

LOCUL/Spațiul în care se petrece acest Retreat este binecuvântat cu Frumusețe și este de-o puritate fără egal în astă lume. Mă refer aici la faptul că, pe lângă puritatea naturală a munților și pădurilor, acest LOC este purificat, pe toate nivelele, de energia ȘCOLII prin creatorii ei AmmaRa & Agnis și toți cei ce-o parcurg, laolaltă cu energia celora care ne dedicăm în a lăsa Vindecarea și Cunoașterea ȘCOLII să curgă prin noi în viață și în lume. AICI se împlinește nemărginirea și Întregirea pentru oricine alege să participe.

MOMENTUL, special ales, are DARUL neasemuit de-a estompa timpul liniar până la a-l dizolva complet în eternitate. Din această perspectivă, el se inserează în corpurile noastre, până la nivel de celule și atomi, lăsându-l să-și desăvârșească nemurirea, ACUM-ul pentru fiecare din cei prezenți.

Împreună MOMENT și LOC,  AICI și ACUM, înrădăcinate în spațiu și timp, își revelează prin oameni și pentru oameni natura, individual-colectivă,  a lui A FI: EU SUNT, precum și corolarul întregii experiențe a trăirii: BUCURIA.

Ce pot să mai spun, decât că: Dumnezeul meu este BUCURIA! … și BUCURIA poate fi și Dumnezeul tău!

Cu BUCURIE am scris, atât pentru mine cât și pentru tine drag cititor,

Dana Luna – Terapeut Holistic

Atingerea din Prezență transpusă în reflexoterapie are potențiale nelimitate de vindecare și detoxifiere pe toate palierele ființei.

Pentru sesiuni individuale de reflexoterapie în cadrul Detox Retreat 2024 o poți contacta pe Dana Luna la adresa: office@calatoriainimii.ro punând la subiect: „pentru Dana Luna

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii