Ceea ce contează » Călătoria Inimii Skip to content

Ceea ce contează

Elena Francisc-Țurcanu

26 noiembrie 2023

Un cuvânt de la AmmaRa

Ceea ce contează cu adevărat în viețile noastre sunt relațiile dintre noi, măsura în care putem trăi bucuria, iubirea, frumusețea și adevărul. Toate acestea izvorăsc în viețile noastre din lumea noastră interioară și au legătură cu cine suntem noi în profunzimea inimii noastre. Acolo se naște relația noastră cu oamenii care contează pentru noi, și cu lumea.

Trăim însă în exterior, într-o lume formală.

Uităm, de prea multe ori ceea ce este important. Așa se face că gesturile noastre devin formale, ca și relațiile noastre cu ceilalți. Formale devin și sărbătorile noastre și felurile noastre de a iubi. Pe măsura adevărului plat care umple lumea noastră interioară.

Dar putem să schimbăm toate acestea. Mi-am dedicat viața acestei transformări interioare și transformării lumii în care trăim din credința adâncă în Iubire, Frumusețe, Adevăr și Libertate. Ele sunt atributele ființei profunde a fiecăruia dintre noi. E suficient să ni le amintim, să le exprimăm, să le dăruim în relațiile noastre cu ceilalți și cu lumea.

Cărțile sunt instrumente ale acestei treziri interioare.

Lumea mai bună în care visăm să trăim, se naște înlăuntrul nostru și uneori începe cu un Cuvânt dintr-o Carte, pentru mine, pentru tine, pentru celălalt. Și pentru relațiile dintre noi.

Înlocuiește darurile formale, cu daruri care contează cu adevărat, căci au puterea de a clinti ceva în lumile noastre interioare. Cumpără și dăruiește Cărți consacrate re-învierii lumii interioare. Trăim timpuri pline de întrebări și provocări, iar răspunsurile sunt întotdeauna în lumea noastră interioară.

Cu toți avem un Maestru în interiorul nostru, care așteaptă să fie trezit și trăit.

Dincolo de platitudine și formalism, este bucuria, iubirea, adevărul și frumusețea care se nasc din lumea noastră interioară, atunci când alegem asta. Oferă daruri care contează cu adevărat!

Fie ca 2024 să devină un an al Iubirii, Frumuseții și Adevărului, pentru tine și pentru cei importanți în viața ta. Transformări uriașe ar putea începe cu un Cuvânt, dintr-o Carte.

Cu încredere,

Elena Francisc-Țurcanu (AmmaRa)

Vă mulțumesc, din toată inima, pentru că ne-ați fost alături, de-a lungul acestor aproape 20 de ani, cumpărând cărțile editurii noastre. Cu profundă recunoștință, am ales să ne luăm rămas bun de la editură.

Doar unele din Cărțile Maestrului Interior am ales să le păstrăm și să continuăm a le împărtăși cu lumea. Le găsești de acum înainte pe Fundația Călătoria Inimii

Cărțile Maestrului Interior
Daruri care contează cu adevărat!

-30% – 40%

în perioada 24 noiembrie – 24 decembrie
în limita stocului disponibil!
Cumpără și Dăruiește!

Dăruiește un Card Cadou

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii