Către călătoria renașterii tale » Călătoria Inimii Skip to content

Către călătoria renașterii tale

Elena Francisc-Țurcanu

11 februarie 2021

Chiar acum, în vreme ce citești aceste rânduri, lumea se întoarce către dimensiunea ei feminină, atât de mult timp ignorată, abuzată și pedepsită. Această întoarcere către rotunjime, către bunătate, către compasiune nu este rezultatul unei mișcări feministe planetare, ci o necesitate a Conștiinței acestei lumi. Anima Mundi se trezește. Milioane de femei simt această trezire a umanității în trupurile și în Conștiința lor ca pe o nevoie a regăsirii de sine. Aceeași nevoie o resimt societățile acestei lumi tulburate, aflate în procesul mai larg al regăsirii la nivelul întregii Umanități. Este despre a regăsi, a reîntrupa, a exprima această dimensiune în lumea în care trăim. Acest lucru începe cu viața noastră. Ne renaștem, întrupându-ne dimensiunea principiului feminin. Onorându-ne puterea feminină creatoare, contribuim la procesul macro de vindecare și transformare al umanității.

Exprimă-ți Puterea Feminină Creatoare în Viața ta

Închide ochii, respiră adânc cu atenția ta în Pântec, ca un oftat eliberator, simte energia care fierbe acolo pregătită pentru Creație, pentru expresie, pentru conținere, pentru compasiune. Cercuri Sacre ale Feminității iau naștere pretutindeni în lume ca urmare a acestei treziri colective. Pântecul tău este conexiunea cu această energie sacră, cu această Putere care a fost prea mult timp îngropată. Este timpul pentru trezire. Dacă citești aceste rânduri ești pregătită să schimbi lumea devenind chiar tu schimbarea. E timpul pentru exprimarea atributelor sacre ale eternului Feminin în propria noastră viață. Respiră în Pântec și simte conexiunea cu marea comunitate a femeilor care se pregătesc să re-nască lumea. Frumusețea, bunătatea, armonia, pacea, compasiunea, iubirea acestei lumi se naște în tine, dacă alegi să re-devii ceea ce ai ales cândva să fii.

A aduce Puterea Feminină în viața ta, a o întrupa și exprima va schimba totul pentru tine, înainte de a schimba lumea. Relațiile tale cu cei pe care-i iubești, felul în care te exprimi în carieră și în lume, felul în care creezi realitate în orice gest, emoție și gând îți va schimba starea de sănătate, vitalitatea și nivelul de bucurie al vieții tale. Abia asta schimbă lumea.

Transformări interioare, Împreună. Practica Puterii Feminine este o practică pentru femeile care aleg să se regăsească pe ele însele.

În Practica Puterii Feminine regăsești Încrederea în ceea îți oferă Existența.

Femei printre Femei. Împreună. Timpurile singurătății se sfârșesc. Conexiunea între noi, femeile, renaște. Comuniunea este chiar Zeița adormită în fiecare din noi, renăscând, chiar acum.

Dorul după acest Împreună, după Comunitate, este de fapt dorul după trăirea Adevărului interior, dorul după Zeița adormită despre care am știut întotdeauna că este acolo, înăuntru. Dacă simți această tânjire, află că nu ești singură. Multe femei simt la fel ca și tine. Un dor de apartenență la o comuniune de utere, de pântece, de inimi de femei. Este Zeița care se trezește în Cercuri și Ritualuri Sacre ale Feminității, pretutindeni, în clipa în care tu citești aceste rânduri.

Practica Puterii Feminine este, pe de o parte, practica ta cu tine însăți, în ritmul tău și în intimitatea vieții tale, și, pe de alta, o Comunitate a trezirii interioare.

Citind aceste rânduri, fii atentă la senzațiile nedeslușite din pântec. Ai încredere în ceea ce simți. Vei ști să recunoști vibrația inconfundabilă a adevărului pe cale să se nască. Re-născându-te pe tine, renaști Lumea. La asta te invit eu, AmmaRa. La Practica pe care am născut-o în numele Zeiței Interioare. Te invit la Renașterea propriei tale puteri feminine creatoare. Creația acestei noi lumi începe în fiecare din noi. În interior. Împreună naștem Zeița și Puterea Feminină a acestei Lumi.

Dimensiunea arhetipală a Divinității Feminine este celebrată și onorată în moduri diferite în funcție de țară, cultură, societate și educație. Cu toate aceste (aparențe) diferențe, dacă ne dăm voie, putem simți conexiunea puternică ce există între noi femeile. Dincolo de rasă, de cultură, de religie, de educație, fire energetice unesc pântecele noastre. Este o rețea de energii subtile care conectează și susțin realitățile acestei lumi. Dincolo de diferențe, există ceva esențial ce ne leagă. Nu ne leagă doar aceleași dureri, frici, griji, îndoieli, aceeași nevoie de conexiune și susținere, aceeași dorință de a fi recunoscute, văzute și iubite pentru ceea ce suntem în adâncul nostru. Mai degrabă mă refer la esența comună a Puterii Feminine care-și are rădăcinile în pământ, în planetă, în Gaia. Suntem nodurile acestei țesături din fire energetice care transcend spațiul geografic, timpul, religia și cultura. Dincolo de competiții, dincolo de judecăți, dincolo de comparații împărtășim toate această Putere Feminină care poate naște o nouă lume.

Singurul lucru care ne separă de această Putere este Conștiența noastră. 

Conștiența lui Împreună. Iar umanitatea are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de această Putere Feminină a noastră asumată în mod conștient. A trăi, a simți, a întrupa, a exprima, a manifesta în această nouă lume dimensiunea sacră a ceea ce suntem cu adevărat nu este un moft, un curent trendy sau un hobby, ci o necesitate lăuntrică a noastră și a lumii. Recuperarea dimensiunii feminine a existenței este o chestiune care privește această planetă și Umanitatea în ansamblu, în acest moment.

Cu toate ne dorim să fim Inima, să fim brațele divinității sacre feminine și, chiar dacă poate n-o rostim, să împărtășim blândețea și tandrețea ei în aceste momente de cumpănă prin care trece acum întreaga planetă. Lumea întreagă, mai mult inconștient decât conștient, încearcă din răsputeri să găsească un echilibru între masculin și feminin. Bărbații și mai ales femeile care aud această chemare au un rol important de jucat în Marele Joc Cosmic numit Viață. Te numeri printre ele?

Fiecare dintre noi suntem chemate să ne manifestăm feminitatea din plin și să nu ne mai temem de ea considerându-i atributele drept slăbiciuni. În noi, femeile, dincolo de toate durerile prin care am trecut, dincolo de toate provocările pe care ni le-am oferit, dincolo de suferința în care ne-am pierdut atâția ani, iubirea necondiționată există ca un datuum. Este natura noastră intrinsecă, profundă, chiar dacă a fost acoperită cu straturile iluziei. În inimile noastre, există compasiune și daruri unice care așteaptă a fi manifestate. Lumea în care trăim are nevoie de forța noastră vitală, de creativitatea noastră, de puterea de a ne rosti adevărul, și, mai presus de orice, de capacitatea noastră de a asculta cu atenție, de a conține Existența. Să ascultăm, deci, fără judecată, fără critică, fără să pretindem că știm noi mai bine decât ceilalți. Lumea are nevoie de tăcerea și așezarea pe care doar o adevărată femeie o poate oferi.

Avem capacitatea de a vindeca rănile trecutului, în viețile noastre și ale altora, de a alina, dar acest lucru îl putem face tot din această așezare și încredere lăuntrică. Am tot scris despre arta ascultării atente care nu este altceva decât arta conținerii sau a compasiunii, pentru că a devenit o practică esențială în tot ceea ce fac și pentru că, sunt convinsă, este o calitate esențială a oricărei femei conștiente. Nu e nevoie să devenim „shamani”, guru, maeștri, învățători, deși avem toate aceste calități în noi. E, mai degrabă, nevoie să putem crea, în mod conștient, mai multă liniște în interiorul nostru – pentru a putea emana, apoi, pacea împrejurul nostru.

În timpuri străvechi, femeile care aveau capacitatea de a trăi stări de conștiință extinsă și de a păstra vie conexiunea lor cu Divinitatea, aparțineau unor Școli de Mistere. Astfel de școli ofereau un spațiu de transformare în care, cei prezenți, puteau să acceseze cu mai mare ușurință și claritate, darurile sufletului. Școli de Mistere ce ofereau, ca și unelte de lucru, tehnologii ale sacrului ce putea transmuta inconștiența de zi cu zi într-o Deplină Conștiență. Li se oferea oportunitatea de a se renaște pe ei înșiși, pe ele însele, parcurgând etapele unei Școli de Mistere. Noi, în Călătoria Inimii, ne-am tot ferit să numim Școala Maestrului Interior o Școală de Mistere însă dacă te invit pe tine să-ți rostești adevărul poate că e momentul să am curajul de a rosti și eu acest adevăr. Școala Maestrului Interior este o Școală de Mistere. 

În orice clipă, te poți renaște și tu, dacă alegi asta.

De-a lungul timpurilor femeile au căutat mereu să păstreze deschisă poarta către dimensiunea Divină, să păstreze vie legătura cu dimensiunea spirituală a ființei lor. Făcând asta își păstrau, astfel, conexiunea cu adevărata lor Putere Feminină.

Practica Puterii Feminine este:

– o expresie a unei Școli de Mistere din vremuri străvechi adaptată la nevoile zilelor noastre.

– o Călătorie ce are darul de a te conecta, într-o formă nouă, cu intuiția ta și cu puterea inițiatoare a conexiunii.

– conectarea cu Adevărul ultim al Ființei care ești.

– o cale către o nouă perspectivă, mult mai largă, mai sferică, despre tine, despre viața ta și despre lumea în care trăiești.

– posibilitatea de a evolua spiritual într-o lume a cărei unică șansă este tocmai o nouă spiritualitate.

– parcursul în care tu însăți îți oferi nenumărate oportunități de a te vindeca.

– integrarea trecutului, onorându-l. 

– rescrierea propriei povești personale.

– spațiul în care te poți conecta, în mod profund, cu scânteia divină ce aprinde focul creativ din tine.

– conectarea cu senzualitatea ta și cu adevărul tău.

– o călătorie inițiatică în inima arhetipurilor sacrului feminin care îți permite să evoluezi, în ritmul tău, către…

– … o Viață trăită în Conștiență, în Prezență, în mai multă Bucurie și IUBIRE.

Renaște-te Femeie!

Renaște-te, Femeie! – mă vei tot auzi încurajându-te.

E vocea sufletului tău care te invită la această renaștere.

Renaște-te Femeie!

Pentru că după ce vei fi ajuns în Centrul Ființei tale, în miezul de unde izvorăște Puterea ta de femeie, vei putea manifesta o Viață trăită în bucurie și abundență, în iubire și compasiune, în încredere și creație conștientă. O viață perfect aliniată, și acordată în mod armonios, cu contractul sacru al sufletului tău.

Cu încredere în procesul renașterii tale,

AmmaRa

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii