Învierea lui OM. Transformare prin Adevăr.

Adevărata Libertate înseamnă a Alege

7 - 25 Aprilie 2022

Adevărata libertate înseamnă a Alege. Fiecare moment în viețile noastre este unul de Alegere între diferitele gânduri, emoții, atitudini, gesturi și relații. 

Ceea ce contează cu adevărat în viețile noastre sunt relațiile dintre noi, măsura în care putem trăi bucuria, iubirea, frumusețea și adevărul. Toate acestea izvorăsc în viețile noastre din lumea noastră interioară și au legătură cu cine suntem noi în profunzimea inimii noastre. Acolo se naște relația noastră cu oamenii care contează pentru noi, și cu lumea.

Trăim însă în exterior, într-o lume formală. Uităm, de prea multe ori ceea ce este important. Așa se face că gesturile noastre devin formale, ca și relațiile noastre cu ceilalți. Formale devin și sărbătorile noastre și felurile noastre de a iubi. Pe măsura adevărului plat care umple lumea noastră interioară.

Dar putem să schimbăm toate acestea. Ne-am dedicat viața acestei transformări interioare și transformării lumii în care trăim din credința adâncă în Iubire, Frumusețe, Adevăr și Libertate. Ele sunt atributele ființei profunde a fiecăruia dintre noi. E suficient să ni le amintim, să le exprimăm, să le dăruim în relațiile noastre cu ceilalți și cu lumea.

Cărțile și Meditațiile sunt instrumente ale acestei treziri interioare. Lumea mai bună în care visăm să trăim, se naște înăuntrul nostru și uneori începe cu un Cuvânt fie dintr-o Carte, fie ascultat într-o Meditație profundă în Spațiul Sacru al Inimii, pentru mine, pentru tine, pentru celălalt. Și pentru relațiile dintre noi.

Înlocuiește darurile formale, cu daruri care contează cu adevărat, căci au puterea de a clinti ceva în lumile noastre interioare. 

Cumpără și dăruiește Cărți și Meditații Vindecătoare consacrate re-învierii lumii interioare. Trăim timpuri pline de întrebări și provocări, iar răspunsurile sunt întotdeauna în lumea noastră interioară.

Fii la curent cu ultimele noutăți Călătoria Inimii
Abonează-te la Newsletter

Oferă daruri care contează cu adevărat!

Omul este izvorul acestei lumi cu toate ale sale. Libertatea sa ultimă este aceea de a Alege! 

Ca în întreaga istorie a Creației, care nu s-a terminat nicicând, umbra slujește Luminii. Descoperim Adevărul confruntându-ne cu falsitatea și Libertatea confruntându-ne cu labirintul. Existența ne obligă să Alegem și astfel să creștem.

Rămâi în Încredere și cultivă Lumina în interiorul tău. Nu ceda compromisului și nu sluji falsității. Nu te încrede în imaginile proiectate pe ecranele lumii, menite să te țină în afara ta. Adevărul se naște, întotdeauna, înăuntru, în propria Inimă, așa cum spune Marele Maestru al Umanității, Christos.

Învierea nu are nimic formal în ea. Este o sărbătoare a transformării.
Rezonanța acestui moment cu experiența lui Christos este un dar.
Dacă simți nevoia unei schimbări radicale în viața ta, acum este momentul.
Consacrarea Călătoriei Inimii are o profundă legătură cu Maestrul Umanității și al Inimii.
Tot ceea ce suntem și facem este despre Înviere lăuntrică și înnoire a vieții.
Adică despre a trăi la nivelul Maestrului Interior care se naște în Inimă.
De aceea, toate instrumentele create de noi sunt în această perioadă accesibile tuturor.

Cu recunoștință, 

Horia și Elena Francisc-Țurcanu 

alias Agnis & AmmaRa

Meditații Vindecătoare

-25%

Elena Francisc-Țurcanu

Timp: 

Elena Francisc-Țurcanu

Timp: 

Elena Francisc-Țurcanu

Timp: 33 minute