Călătoria Eroinei. Regăsirea minunăției interioare » Călătoria Inimii Skip to content

Călătoria Eroinei. Regăsirea minunăției interioare

Călătoria Eroinei, parcursul online, este un mare DAR al Transformării pe care ți-l poți oferi, simțind că acum este momentul să-ți redescoperi propria-ți feminitate. O călătorie ce vine doar o dată pe an. Acum e momentul tău! 

Această Lună Nouă te invită să-ți deschizi inima, călătorind în profunzimile ființei tale în așa fel încât să te bucuri de propria-ți transformare. O Lună Nouă ce îți oferă o lumină nouă, o perspectivă nouă, o înțelepciune nouă asupra oricărei situații în care, poate, te-ai blocat și care are nevoie acum de claritate, de curățenie, de o nouă abordare.

Ai trăit multe îndoieli, în ultima vreme, multă îngrijorare, multe întrebări au tot fost prezente și multe oscilații. Poate c-a venit momentul să-ți dai voie să simți și bucurie și creativitate, acum, în viața ta. Făcând pasul să te aventurezi acum în Călătoria Eroinei, îți oferi ție însăți o super doză de încredere. Încrederea este piatra de temelie în orice proces de vindecare și de transformare. Chiar dacă și eu aleg să am încredere în tine, că poți parcurge propria-ți călătorie a Eroinei care ești, încrederea nu ți-o pot da eu, și nimeni altcineva. Doar tu te poți conecta cu ea. Încrederea este în tine. Cum poate n-ai trăit-o niciodată, o redescoperi – încrederea – parcurgând Călătoria Eroinei.

Ce dar mai frumos și mai  prețios ți-ai putea face chiar acum, decât DARUL TRANSFORMĂRII TALE, îmbrățișând fiecare parte din tine însăți. Cu toate aspectele tale, merită să te îmbrățișezi. Fără a le accepta, oricât de neplăcute ar putea fi unele dintre ele, nu ai cum să le transformi. Pas cu pas, curățând, vindecând, schimbând, transformând, integrând și redescoperind minunăția interioară. Prin această transformare a ta, femeie dragă, tu contribui, de fapt, la vindecarea femeilor dinaintea ta, dar și a celor ce vor veni după tine. Căci, întotdeauna, nu este vorba doar despre un proces strict individual ci și unul colectiv, trans generațional, transpersonal. Iar acum, la nivel de umanitate, este mai mult decât oricând despre … împreună.

Te încurajez acum, fă pasul și pășește în acest Cerc Sacru al Feminității, oferindu-ți însă experiența de a parcurge Călătoria Eroinei în ritmul tău.

Am încredere că tot ceea ce am împărtășit cu tine până acum a fost valoros și a avut un impact pozitiv asupra vieții tale.

Am creat Călătoria Eroinei ca și un parcurs ușor și accesibil ca tu să experimentezi în mod direct puterea transformatoare a practicii. Practica Stării de Prezență. Practica Ascultării. Practica Puterii Feminine.

Această ediție a călătoriei vine cu meditații și exerciții noi.

Începem Împreună, la Magică Lună Nouă, pe 30 mai 2022

PRACTICA a fost, pentru mine, descoperirea radicală care a transformat complet înțelesurile mele de până atunci. Abia când am conștientizat că, de fapt, această permanentă practică a conștienței face totul, abia atunci m-am simțit eliberată de cotropitoarea tendință de a tot căuta în afara mea.

Și nu mă refer la o practică destinată să îmi aducă cine știe ce mare moment de trezire sau de iluminare în viitor, ci este vorba despre a fi în prezență, trezită, „iluminată” chiar acum. Cu tot ce simt chiar acum.

Poate că sunt dureri, frici, îndoieli, visuri nemanifestate. Sau poate că sunt elanuri creatoare, bucurii și lacrimi de recunoaștere.

Practica pe care ți-o propun în Călătoria Eroinei este cea care îți permite să accesezi, în mod direct, energia infinită, înțelepciunea ancestrală și libertatea. Sunt deja în tine însăți toate acestea. Nu, nu îți ofer tehnici clare și precise. Mai degrabă întrebări pe care să ți le pui singură cu sinceritate, deschizându-te în ascultarea răspunsurilor ce ies din adâncurile tale. Nu, nu îți dau eu cheia. Mai degrabă îți readuc aminte că aceasta este înlăuntrul tău.

Poate că sunt persoane care îți promit că ele îți pot oferi transformarea. Și chiar așa o fi. Eu nu pot promite asta. Responsabilitatea schimbării și a transformării este la tine. Eu, mai degrabă, te călăuzesc înlăuntrul tău, cu respect și compasiune, ca tu singură să faci transformările de care ai cea mai mare nevoie. Sunt însă cu tine, recunoscându-te ca și femeie, eroină, zeiță, soră, prietenă.

În inima acestei paradigme, așa cum o vedem și o trăim noi în Călătoria Inimii este recunoașterea că dacă tot creăm, clipă de clipă, realitatea pe care o trăim, de ce să continuăm să creăm la nivel inconștient când putem, prin practică, să creăm Conștient. Adică ceea ce vrem, cu adevărat, să trăim.

Și dacă înțelegi, prin experiențe precum Călătoria Eroinei online, ceea ce te-a blocat în tipare inconștiente de gândire și de comportament atunci poți practica cu mai mare ușurință starea de prezență, Conștiența.

Călătoria Eroinei este un parcurs simplu, cu întrebări și practici simple pentru fiecare săptămână din cele 10. O Călătorie Sacră, profund transformatoare, ce te reconectează, sau te conectează pentru prima dată, cu feminitatea ta. Dă-ți voie să simți că acum este momentul să începi această Călătorie a Eroinei care ești. O Călătorie disponibilă doar o singură dată pe an. Acum este momentul tău!

Călătoria Eroinei are întrebări și practici simple ce îți permit să pășești direct în miracolul conștienței, ori de câte ori te așezi să practici.

Și când faci asta, descoperi imediat că ai acces la intuiția ta profundă, la cunoașterea ce zace deja în tine, la o reziliență emoțională, la curgere, la flexibilitate, la răbdare și îngăduință, la empatie și compasiune, la creativitate și bunătate…

Dacă te-ai tot blocat în fel și fel de cursuri și tehnici sau crezi că nu mai ai timp pentru un alt „curs”, cu siguranță nu vei avea încredere în ceea ce îți scriu eu acum. Dar, însoțind atâtea femei în parcursul lor de vindecare și transformare, nu pot decât să împărtășesc cu tine acum, cu totală încredere, că oricine și-a dorit transformarea și a decis să… practice… a reușit!

Spațiul acestui program este un spațiu de susținere, suport, conținere în care practicăm împreună. Iar roadele practicii ne transformă fiecare aspect al vieții noastre.

Mi-am picurat din nectarul inimii și al sufletului creând această călătorie transformatoare care te poate deschide către miracolul stării de prezență și al magiei recuperării minunăției interioare. Și, cel mai important, această călătorie îți poate oferi unelte pe care să le poți folosi de-a lungul timpului.

Fiecare săptămână a programului te deschide unei noi dimensiuni a ființei tale, invitându-te să integrezi o altă parte a trecutului tău. Fiecare săptămână îți oferă o nouă perspectivă în procesul de redescoperire a minunăției tale interioare.

Călătoria Eroinei îți oferă, prin călătoriile în care te ghidez:

  • Infuzii săptămânale de claritate asupra puterii tale de a schimba.
  • O susținere permanentă din partea mea pentru a te ajuta să aplici în dimensiunile vieții tale ceea ce descoperi de-a lungul călătoriei.
  • O comunitate de susținere și suport, de conținere și recunoaștere.

Fiecare săptămână îți oferă posibilitatea de a intra mai adânc în misterul ființei tale, de a-ți întări abilitățile pe care descoperi că deja le ai și care te pot ajuta cu provocările vieții de zi cu zi.

Pentru mine, singurul scop  al acestei creații – Călătoria Eroinei online – este acela de a-ți oferi un spațiu în care tu să-ți deblochezi energia feminină și energia creatoare, intuiția și înțelepciunea, strălucirea și iubirea. Toate acestea fac parte din natura ta ciclică de femeie.

Profită de energia prezentă, când femei aflate peste tot în lume,

începem ÎMPREUNĂ

această călătorie oferită doar o singură dată pe an

Pășește chiar acum în propria ta aventură a Eroinei care ești, redescoperind minunăția și bogăția lumii tale interioare.

Întrebările, exercițiile și practicile pe care le împărtășesc tu tine în acest parcurs mi-au transformat viața și au avut impact asupra a sute de femei.

Dacă decizi să te alături și să pornești în această aventură – Călătoria Eroinei care ești – este un privilegiu să te călăuzesc către transformare, către a-ți întrupa propria-ți puterea feminină prin potențialul transformator al acestei practici.

Cu iubire,

AmmaRa

Călătoria Eroinei

Începem Împreună, la Magică Lună Nouă,

pe 30 mai 2022

Înscrieri: 30 aprilie – 27 mai

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii