Sesiuni Individuale cu AmmaRa » Călătoria Inimii Skip to content

Sesiuni private de terapie/mentorat cu Elena Francisc-Țurcanu (AmmaRa)

Contextul vieții tale, relații, creații, situații, au o sursă: lumea ta interioară. Ea este alcătuită din straturi de gândire, emoție, atitudine. Din ea naști necontenit întreaga experiență a vieții tale.

Remodelarea conștientă a lumii interioare conduce la transformarea întregii noastre vieți, a relațiilor, creațiilor și situațiilor. Acesta este scopul spațiului de Conștiință pe care-l creăm împreună, eu și tu, în aceste sesiuni individuale: evoluția și transformarea interioară, psihologică și spirituală.

Este un proces de reîntregire, de vindecare și evoluție, într-un spațiu sacru și sigur, în care întreaga experiență și energie a Școlii Maestrului Interior sunt în slujba ta.

Eu, AmmaRa, creez acest spațiu de Conștiință și te însoțesc în această transformare a lumii interioare, astfel încât să remodelezi întreaga experiență a vieții tale, dincolo de orice frică și anxietate, într-un mod conștient și creativ.

Dimensiunea de vindecare și explorare de sine există în fiecare sesiune individuală. Însă ceea ce creăm împreună este mult mai mult decât terapie. Este o călătorie de profunzime în propria ta conștiință, sursa realității tale, în care înveți prin experiență directă cum să o modelezi pentru a trăi ceea ce dorești. 

Este, mai degrabă, un fel de mentorat, un parcurs psihologic și spiritual care te conduce la ceea ce ești tu cu adevărat și la adevărata natură a evenimentelor din viața ta. O abordare holistică ce îți permite să vezi ceea ce se petrece în viața ta acum, în termeni de evoluție a sufletului tău, și cum poți răspunde contextelor prezente în realitatea ta conectându-te, din ce în ce mai conștient, cu dimensiunea ta de creator de realitate. 

Trăim într-o lume și un moment în care plătim un tribut îndepărtării noastre de Adevăr, de Iubire și de Frumusețe, în care Pacea lipsește și Viața nu mai este onorată. Adică o îndepărtare de divinitatea imanentă a ființei și a propriei existențe. Acest parcurs la care te invit este o redescoperire a divinului în interior și o reașezare în Inimă a identității tale.

În felul acesta, vei răspunde situațiilor, oricât de dificile și provocatoare ar fi ele, conectându-te cu forțele adânci ale ființei tale ce te conduc către un nou nivel de conștiență. Întotdeauna, procesul de vindecare și transformare este nu doar individual ci și transpersonal, trans-generațional și colectiv. Fiecare om care vindecă prin Conștiență propria lume interioară, vindecă Lumea și contribuie la Binele colectiv.

 

Este un privilegiu și o bucurie pentru mine să te călăuzesc către Adevărul adormit în tine ce așteaptă să fie revelat și trăit. Aceasta este Consacrarea mea. În fiecare din noi este Maestrul, conexiunea noastră cu Adevărul și cu dimensiunea divină a propriei ființe.

În aceste sesiuni individuale online, intenția mea este de a te ajuta să-ți regăsești echilibrul, de a te însoți către curajul cu care să te implici, dincolo de orice frică și anxietate, într-un mod conștient și creativ, în ceea ce se petrece acum în viața ta sau orice te preocupă.

Dimensiunea terapeutică și cea de vindecare, există în fiecare sesiune individuală. Însă ceea ce îți ofer este mult mai mult decât terapie. Mai degrabă, este o abordare holistică ce te ajută să abordezi subiecte actuale, aparent doar personale, într-un mod mai larg, sferic. 

O abordare holistică ce îți permite să vezi ceea ce se petrece în viața ta acum, în termeni de evoluție a sufletului tău, și cum poți răspunde contextelor prezente în realitatea ta conectându-te, din ce în ce mai conștient, cu dimensiunea ta de creator de realitate. 

Elena AmmaRa

O sesiune individuală durează o oră dar poate ajunge și la o oră și jumătate. 

Înainte de sesiunea individuală, te invit să îmi scrii o foarte scurtă descriere a momentului actual din viața ta. În câteva rânduri, ce se petrece acum în viața ta și te conduce către această sesiune cu mine.

Pentru mai multe informații completează formularul de mai jos: 

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii