Maestrul Interior » Călătoria Inimii Skip to content

Maestrul Interior

24 - 25 mai 2024

Iași

Horia & Elena Francisc Turcanu

Călătoria Inimii la Iași.

Vindecare și Cunoaștere

Toate lucrurile pe care le căutăm în această lume sunt pentru a trăi starea interioară de bucurie, de mulțumire, de întregire. Căutăm mereu în afara noastră lucruri, relații, bani, idei, situații mânați înainte de sentimentul că ceva ne lipsește. Acest sentiment de incompletitudine, însoțit întotdeauna de frică, își are sursa în gândire și în iluzia separării. O străveche eroare cognitivă care ne face să trăim la nesfârșit singurătate și mânie. Lumea noastră labirintică este oglinda impecabilă a acestei rătăciri, în care bucuria pare imposibilă, căci depinde la nesfârșit de lucruri, oameni, situații și conjuncturi.
Ceea ce căutăm se află, dintotdeauna, în interior, în propria noastră Inimă, și nu depinde de nimic exterior, ci doar de conștientizarea adevăratei noastre identități. Nu este un proces de gândire, ci o experiență de a fi, accesibilă oricui, care schimbă totul.

Maestrul Interior este substratul absolut al ființei noastre, este lumina Conștienței în care percepem totul, este Mintea în care gândim și este adevărata noastră identitate. Oricine am crede că suntem, este mai puțin decât ne-a fost dăruit să fim.

Putem numi acest nivel al ființei Sine, sau Lumină, sau Conștiență sau Inimă. Sau, pur și simplu, Cristos. El reprezintă omul trezit la Adevărul despre adevărata natură a ființei și a vieții. Maestrul este unul pentru noi toți și așteaptă dintotdeauna să fie trăit.

Această Călătorie interioară este una de întoarcere în Centru, în Inimă, acolo unde se naște experiența vieții noastre. Este o Călătorie de resetare a gândurilor și stărilor interioare, astfel încât o nouă experiență a vieții să devină posibilă. Scopul său este trăirea adevăratei noastre naturi, adică a bucuriei și a completitudinii care ne sunt revelate atunci când suspendăm rătăcirea incontinentă a gândirii.

Practica Prezenței este tehnologia lăuntrică în care este întemeiată întreaga Școală a Maestrului Interior este ceea ce noi, subsemnații Horia & Elena Francisc Țurcanu aducem în această Călătorie. Adică întoarcerea dinamică în Conștiența Respirației, a Gândului și a Gestului din care se naște realitatea. Scopul acestei imersiuni în Adevărul propriei noastre Inimi este acela de a dezvălui ca experiență directă mijloacele simple de resetare a întregii noastre realități, în termeni de Vindecare și Cunoaștere.

Însoțim Practica Prezenței cu Respirația Holotropică, care este accesul la marele Vindecător Interior ce aduce în lumina Conștienței conținuturile ascunse ale Conștiinței, umbrele, pentru a fi vindecate și iluminate. Împreună alcătuiesc baza remodelării întregului spațiu interior și al perspectivei asupra întregii noastre vieți, prin Lumină. 

Împreună, femei și bărbați, plonjăm în magma propriei lumi interioare, a Inimii, pentru a aprinde lumina Conștienței, prin mișcare, respirație și Prezență. Ființa noastră profundă este Sursa iar contextul vieții noastre este proiecția – prin Lumină/Conștiență – lumii interioare. Redescoperim împreună mijloacele simple ale remodelării experienței de a fi, prin bucurie, radianță și completitudine. 

Luna Plină ne însoțește în această Călătorie interioară de resetare a lumii interioare. Este o ieșire din gândire, emoție și închidere, prin Prezență. O eliberare de încremenire și rigiditate, și o întoarce la fluiditatea naturală a Luminii care este substratul ființei noastre și adevărata noastră natură. Este un retur la armonie și echilibru, la vitalitate, la pacea Inimii și a Minții. 

Horia & Elena Francisc Țurcanu, alias
Agnis & AmmaRaNewsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii