Călăuze » Călătoria Inimii Skip to contentCălăuzele
Călătoria Inimii

53_1_20171020170351

Manuela Simona Vlad

Într-o clipă de grație, inefabilă, surprinzătoare și paradoxală, suspendată între nimic și eternitate, am realizat marea deschidere a inimii către Iubire. Față în față cu mine însămi, într-un sentiment de expunere intimă totală, într-o nuditate absolută, am conștientizat trăirea stării de Autenticitate încarnată, dezgolirea prin lumina Adevărului, simțirea Compasiunii si Recunostinței profunde față de tot ce există si a existat vreodată.

Pentru mine autenticitatea  lucrului experențial în cadrul și energia create în Călătoriile marca Călătoria Inimii, a cărtilor ghid ale Editurii Elena Francisc,  procesul de dezvoltare în desfășurarea căruia exist, de vindecare a trecutului, integrarea și transcenderea nivelelor de identitate și experiență ale Ființei prin parcursul Școlii Maestrului Interior a 4-a generație, sunt experiență trăită direct!

Pasiunea mea este trăirea vieții la nivelul Măiestriei Interioare prin cunoașterea de Sine, a dimensiunii profunde a Femininului, abilitatea de a mă mișca împreună cu impulsul creator fără a-l forța, cu încrederea în misterele manifestării, expedițiile inițiatice.

În Echipa Nucleu a Călătoriei Inimii sunt redactor-șef al Editurii Cărțile Maestrului Interior – Elena Francisc.

49_1_20181018132241

Dana Cristian Lar

Cred cu tărie, grație Inimii mele care m-a purtat către Călătoria Inimii, că schimbarea mea este parte din schimbarea lumii în care trăim toți. Schimbarea mea înseamnă Atenție! Atenție la gânduri, cuvinte, priviri, gesturi, pași, fapte. Tot ceea ce eman în această realitate: cea mai neînsemnată faptă, cel mai mic pas, cel mai trecător gest, cea mai fugară privire, cel mai efemer cuvânt, cel mai ascuns gând sunt Creația mea și o parte din Creația Umanității.

Aleg Conștiența în Creația mea ca fiind, pentru mine, singura cale de “a fi schimbarea pe care vreau s-o văd în lume”.

Adrian Lar

Am experimentat multe în viață, am trăit mult la limitele fizicului și psihicului. Poate că din acest motiv mi-am ales o carieră militară mai altfel. Am fost parașutist militar, aproape 27 ani, în care realitatea mi-a adus toate ingredientele de care aveam nevoie la momentul respectiv. Acele experiențe m-au determinat să caut mai mult și mai mult, pentru că, undeva în interiorul meu, simțeam că mai lipsește ceva.

Așa am ajuns să experimentez prima respirație holotropică, după care, încet încet, am cochetat și mai mult cu tot ceea ce oferea Centrul Călătoria Inimii. Ambiția mea, cumva formată în fostul job, m-a determinat să merg și mai adânc în interiorul meu. Cu fiecare workshop – ARC, Practica prezenței, Shamania – ieșeau la suprafață conținuturi de care nu eram prea conștient că există, și, parcă nu se mai terminau. Ambițios din fire, am continuat mulți ani de practică în Călătoria Inimii, multe vindecări la nivel corporal și mental, multe conștientizări, foarte benefice vieții mele de zi cu zi. 

Maria Lupu

Sunt într-o etapă a vieții mele în care cel mai important lucru este felul în care mă redescopăr zi de zi. Îmi evaluez atitudinile, credințele şi poveștile pe care mi le spun  observând totodată felul în care interacționez şi relaționez cu mine şi cu ceilalţi.

Este un proces declanşat cu ceva timp în urmă. Fiecare conştientizare şi descoperire despre felul în care acţionez şi mă manifest duce acest proces personal la alte nivele.

Perspectiva asupra a ceea ce aleg să fac şi asupra vieţii în ansamblul ei este acum mult mai largă, mai transparentă şi mai clară. Viziunea despre mine şi lume aşa cum e ea, are înțelesuri mult mai profunde. Aceste înțelesuri fac să nască şi să renască în mine atributele unei femei în plină transformare: răbdarea, acceptarea, ascultarea, blândețea, bunătatea, deschiderea, conţinerea şi bucuria.

Fiecare respirație şi pas conștient, fiecare experienţă, mă aproprie într-un fel unic tot mai mult de ceea ce eu sunt cu adevărat.

Acum pot privi şi trăi altfel Viaţa, ca pe un mare dar, ca o experienţă care îmi oferă oportunitatea de a mă transforma şi în ultimă instanţă de a mă reîntoarce şi a mă reconecta la izvorul Fiinţei care sunt.

Laura Stogrea

După ce am citit o carte de-a lui Stan Grof, am fost curioasa sa experimentez Respirația Holotropică. Așa i-am cunoscut pe Elena și pe Horia care erau atunci Călătoria Inimii. După prima sesiune de Respirație Holotropică în care m-am (re)născut s-a trezit în mine ceva care m-a condus către Școala Maestrului Interior. Fiecare modul din cele șapte a zguduit din temelii întreaga mea realitate. Am trăit frica, durerea, disperarea, amăgirea, aroganța în timp ce un fir de Constiență străbătea sferic structurile inflexibile și rigide ale egoului. 

În Școala Maestrului Interior am aflat Marele Secret ! Eu sunt creatorul propriei realități și tot ce mi-am dorit să cunosc vreodată e AICI, ACUM, necesită doar respirație, atenție, întoarcere la corp, la senzații, dar și încredere, claritate, răbdare, blândețe, umor. Astfel s-a născut Consacrarea mea: aceea de a aduce Conștiență în fiecare aspect al Vieții mele.

Astăzi, cu bucurie fac parte din Călătoria Inimii, fiindu-ți călăuza, draga călătorule.

Sunt prezentă în acest rol, te susțin cu deschidere, încredere, conținere, compasiune, orice ai alege să experimentezi în călătoria ta.

Mariana Ienciu

Atunci când o ascult, Inima îmi șoptește și îmi spune care este dorința ei. Ea știe care sunt pașii pe care trebuie să-i urmez pentru a-mi găsi Calea și pentru a-mi împlini Visul. I-am ascultat voința și i-am urmat cu determinare Calea, iar ea m-a adus aici, în rolul de Călăuză în Călătoria Inimii.

Eu – Călăuza – îmi continui acum drumul… însă, drumul meu devine drumul nostru. Visul meu îl călăuzește, îl conține și-l susține pe al tău și el devine Visul nostru, Visul
din care naștem împreună o Lume Nouă.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii