Skip to content

ShamaniA Retreat 2022

5 - 10 Iulie 2022

Centrul Călătoria Inimii

Elena Francisc-Țurcanu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cum ar fi dacă ne-am da voie să simțim că suntem, cu toții, copiii Mamei Pământ, conectați între noi prin însăși umanitatea noastră?

A ne simți și celebra umanitatea în această nouă energie, este poate, intenția cea mai puternică din care s-a născut Retreat-ul ShamaniA – Cele 4 Temeiuri ale Firii. Iar aceste 4 Temeiuri sunt, de fapt, principiile pe care se bazează viziunea despre Creație a culturilor străvechi, ancestrale.

Aproape toate tradițiile shamanice, pentru a fi în armonie și echilibru cu mediul în care trăiesc, dar și cu natura interioară a Ființei, își extrag puterea din cele patru arhetipuri universale: Războinicul, Vindecătorul, Vizionarul, Învățătorul. Și cum fiecare dintre aceste arhetipuri își are rădăcinile mitologice adânc înfipte în istoria umanității, noi, la rândul nostru, ne putem conecta cu înțelepciunea lor. Învățând să trăim aceste arhetipuri în interiorul nostru, avându-le în armonie, ne vindecăm pe noi și lumea fragmentată în care trăim și putem să simțim, cu adevărat, noua energie. Noul Pământ căruia îi aparținem. Putem naște, în mod conștient, o Lume Nouă. Trebuie doar să vrem! Eu vreau. Tu?

  • 6 zile de Retreat/ tabără shamanică în mijlocul naturii împreună cu AmmaRa!
  • departe de lumea dezlănțuită, ne dăm măștile jos și plonjăm într-unul din cele mai profunde, vindecătoare și transformatoare workshop-uri Călătoria Inimii;
  • instrumentele străvechi ale șamanismului clasic împletite cu meditația vizionară, dansul, încorporarea și regresia, asezonate cu mijloacele străvechi ale magiei și alchimiei hermetice, aceasta este formula bombă semnată AmmaRa, a unei explorări după care vei fi altcineva decât cel/cea care ai fost.

 

*În preț NU sunt incluse cazarea, masa și transportul.

**Cazarea se face în regim de camping.

Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți