Skip to content

Școala Maestrului Interior 8

29 iulie - 14 august 2022

Centrul Călătoria Inimii

Horia & Elena Francisc-Țurcanu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

În mod sincronic, această ediție 8  Școala Maestrului Interior, se petrece în contextul pe care-l cunoști deja, în care Umanitatea însăși parcurge un enorm proces de transformare interioară.

Viața în această dimensiune încarnată este o Școală a Sufletului. Suntem aici, în această viață, în acest corp, în această lume, pentru a transcende diferitele niveluri ale propriei identități și pentru acest proces de Ascensiune interioară. Același lucru se petrece cu lumea în care trăim. Iar acum, procesele individuale și cele colective sunt sincronizate. Lumea în care trăim își schimbă vibrația, trece pe un alt nivel de experiență. Niciodată, mai mult decât acum, nu a fost mai mult nevoie de Cunoașterea atemporală a Școlii și de instrumentele Ascensiunii.

Marea miză a acestei sesiuni, a 8-a, din Școala Maestrului Interior este deschiderea porților care separă realitatea umană, liniară, de dimensiunea universală a Conștiinței și Creatorului.

Este dedicată nivelului integrator al Completitudinii, poarta care unifică experiența umană transcendentă cu dimensiunea universală a Existenței. Este nivelul în care Umanul, iluminat, purificat, șlefuit în procesul său de ascensiune interioară, își descoperă natura sa profundă, universală, de ființă cosmică, a cărei Conștiință este una cu tot ceea ce există. Este nivelul reunificării, al re-integrării dimensiunii umane în adevărata natură a Existenței care este divină.

Această poartă este vârful ascensiunii interioare și deschiderea către o nouă calitate a experienței umane, care se întemeiază pe conștiența că întreaga realitate, interioară – a gândurilor, atitudinilor, emoțiilor, energiilor vitale, a corpului fizic, este o expresie a Conștiinței și se manifestă în experiența Vieții prin relația cu tot ceea ce există.

Este nivelul în care Școala Maestrului Interior se exprimă mistic, dezvăluind experienței misterele realității, principiile și legile care articulează Întregul. Până la nivelul 6, Școala a deschis straturile de realitate interioară în ritmurile și cu mijloacele dezvoltării personale, având ca scop șlefuirea și rafinarea structurii numită ego, a personalității liniare. La nivelul 6, Școala a dezvăluit natura mentală a realității și a pregătit marele prag al nivelului 7. De la acest palier de experiență, studentul Școlii se transformă într-un inițiat, într-un practicant, în propria viață, a marilor principii care articluează această Creație.

Nivelul 8 dezvăluie natura de Școală de Mistere a acestui parcurs numit, în timpurile noastre,

ȘCOALA MAESTRULUI INTERIOR

Vindecare prin Iubire. Perspectiva Holografică

Toate treptele parcurse au slujit la ințierea procesului Ascensiunii, la șlefuirea lumii interioare până la pragul în care Inițiatul poate modela energiile lăuntrice până la a manifesta în exterior, în context, lumea sa interioară. Cei care au parcurs etape ale acestui proces, ca și aceia care acum, pentru prima dată în această viață se reconectează cu marile legi ale Creației, beneficiază la această sesiune majoră a Școlii, de întreaga experiență ascendentă și transcendentă a tuturor acelora care au trăit înainte experiența Revelației.

Locul și timpul acestei Călătorii sunt impecabile. Umanitatea în întregul ei, printr-o criză majoră, descoperă cel mai profund adevăr despre sine și despre natura experienței umane. Iar aceia care participă la această sesiune a Școlii sunt aceia a căror conscrare timp de multe experiențe de viață, a fost procesul transcendent al Ascensiunii interioare.

Relația sacră cu Existența, cu lumea interioară și cu tot ceea ce există, este nuanța fundamentală a acestei Călătorii. Relația sacră cu, Corpul, cu energia, cu emoția, cu propria Inimă și propria gândire, relația sacră de cuplu, relația sacră cu lumea. Această Călătorie aduce Sacralitatea în experiența vieții, sau mai degrabă o dezvăluie. A trăi nu este o formalitatea la care am fost condamnați, ci un spațiu în care învățăm sp creăm asemenea Divinității, pe aceleași principii și urmând aceleași Legi imuabile.

Este o Călătorie de Vindecare prin Iubire, de descoperire a templului interior în care arde pe altarul Inimii, flacăra Divinității. Este o Călătorie de eliberare a potențialelor nelimitate ale lui Om, numele sacru al Divinului aflat în experiența încarnării, o Călătorie de descătușare din prizonieratul iluziei care transformă toate aspectele vieții. Vindecarea corpului, a emoției, a trecutului, a închiderii, a minții și a rostirii este doar un corolar al acestei transfomări magice și mistice ce se petrece la cel de-al optulea nivel al Ființei.

Aceia care pot trăi această trecere între dimeniuni nu pleacă în altă parte, ci fac loc Întregului și Conștiinței acestuia în propria lor viață. Este nevoie de întreaga istorie a Umanității și Universului, pentru ca un singur om să treacă prin această Poartă. Iar acum Poarta se deschide la nivel colectiv. Pentru prima dată o facem ÎMPREUNĂ. Și asta schimbă totul, nu doar în propriile vieți, ci la nivelul întregii Umanități.

Dacă alegă să fii parte din Cercul care traversează Spațiul Sacru al Porții nivelului 8 este pentru că te-ai pregătit un timp foarte, foarte îndelungat pentru acestă trecere.

A&A

Citește mai multe despre Școala Maestrului Interior aici

Dacă simți că acesta este momentul Maestrului adormit în Inima ta, care așteaptă dintotdeauna să fie trăit, și dorești să fii parte din Cercul acestei ediții a 8-a, atunci completează formularul apăsând pe butonul Înscrie-te

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii