Puterea alegerii ca sacră obligație » Călătoria Inimii Skip to content

Puterea alegerii ca sacră obligație

Vlad Manuela

21 mai 2023

Puterea alegerii noastre individuale este o forță strâns legată de întreaga manifestare a Existenței.

Totul în viață cere putere de manifestare. De la a te mișca, orice emoție fie de furie, bucurie, supărare, compasiune, la a desfășura procese mentale și împlini dorințe, vise… totul, orice dinamică a vieții cere Putere. Este o putere diferită de semnificația veche pe care i-am atribuit-o și care avea ca sursă sentimentul de lipsă. Este Puterea Alegerii, singura pe care o deținem cu adevărat. Și atunci când devii conștient de aceasta, TOTUL se schimbă în viața ta, a mea, a fiecăruia.

Sacra obligație este natura Contractului Sacru al Sufletului. Atunci când lași conotația veche pusă pe cuvântul “obligație” descoperi semnificația onoarei, a demnității, verticalității umane și a Sursei ce ne leagă împreună.

Un Contract Sacru al Sufletului este un fel de A FI care îți este atribuit.Forțele acestui Contract vin dincolo de controlul tău obișnuit ori neobișnuit. În momentele cheie din viețile noastre putem recunoaște cum forțele se adună împreună creând un cadru perfect cu toți oamenii de care avem nevoie în acel Moment. O scenă magnifică configurând sacralitatea desăvârșirii trecerii pe un nou nivel a unui suflet pregătit ajuns în fața marii Porți a Inimii. Deschiderea Inimii unui om este cel mai sacru moment în care Sufletele angajate prin Contract participă instantaneu, voluntar onorând Calea Inimii ce a străbătut abisuri în Călătoria de reîntoarcere Acasă.

Ce califică un Contract Sacru? Care sunt Căile de a-l recunoaște?

Nu te gândi la Contractul Sacru ca la unul mundan, căci nu te ajută. Amintește-ți că acesta este o înțelegere mistică, aparține sferei divine și nu una logică. Contractul Sacru nu are nimic de-a face cu ego, cu personalitatea ta, cu titlurile academice, cu statutul tău social. Îl poți recunoaște prin situațiile în care afirmi fără echivoc, cu claritate că nu ai pe unde să scapi! Un moment in care tot ce erai, gândeai și făceai îți pune un stop adunându-se în zero. Recunoașterea este intimă, te atinge profund prin rezonanță și este lipsit de logică. Descoperi că are sens într-un fel unic doar pentru tine. E ceva ce te atinge foarte mult și are puterea să miște lumea ta interioară. Astfel descoperim Sacra obligație.

Influența tiparelor noastre arhetipale

se revarsă în gândurile, emoțiile, visele, ambițiile și ideile intelectuale cu fiecare respirație pe care o luăm. Ca un obiectiv pe o cameră, fiecare model arhetipal are o modalitate de a forma o imagine a ceea ce vedem și felul în care interpretăm ceea ce vedem în modul în care o facem. Doi oameni nu văd niciodată același lucru în același mod, deoarece fiecare persoană privește același lucru prin modelul lui arhetipal. Acest model interior arhetipal este conectat la o configurație de mituri și credințe care provin din călătoria vieții fiecărei persoane.

Nu poți sta de vorbă rațional cu un tipar arhetipal, pentru că natura lui este o forță irațională! Când ești inconștient de un model arhetipal ce îl porți încrustat, arhetipul te domină. Însă poți deveni conștient de acest arhetip. Întregul proces interior de autoinvestigare, este de a deveni conștient/conștientă de influențele poveștii tale arhetipale, unică în manifestare prin tine și acel moment este unul când poți alege diferit. Aceasta este Transformarea interioară. Transformarea este în sine o călătorie arhetipală și toți împărtășim această călătorie chiar acum.

Recunoașterea unui model arhetipal personal îți schimbă viața. Odată ce te conectezi cu modul în care funcționează un tipar în tine, începi să identifici nenumăratele moduri în care îți influențează gândirea, emoțiile, gesturile, cum vezi lumea din jurul tău, cum și de ce ești atras de oamenii din viața ta, de ce ai impulsurile interioare pe care le ai. Fiecare aspect al tău este legat într-un fel la unul sau mai multe dintre modelele tale arhetipale.

Viața are o dinamică bine ordonată chiar dacă nu o putem percepe în toate situațiile noastre trăite.

Contracte Sacre. Dorință. Credință. Creație. Atelierul de împlinire a Viselor, o profundă Călătorie de Conștiință, începe cu descoperirea influențelor arhetipale și depășirea lor, continuă cu descoperirea Contractului Sacru al Sufletului, trece prin giratoriul alegerilor și se încheie cu explorarea tehnologiei sacre, lăuntrice a visării conștiente a propriei vieți și împlinirea Contractului.

Te invit să explorăm mai profund împreună eXperiența personală a Transformării.

Cu recunoștință,

Manuela

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii