Skip to content

Practica Puterii Feminine. Regăsire, Vindecare, Iubire cu AmmaRa.

03 - 05 martie 2023

Centrul Călătoria Inimii

Elena Francisc-Țurcanu

Poate că acum, mai mult decât oricând, ai nevoie de susținere, de conținere, de sprijin, femeie dragă. Ai nevoie de un loc în care să te simți auzită și ascultată, de un spațiu în care să-ți dai voie să fii așa cum ești acum, cu emoțiile tale, cu durerile tale, cu oscilațiile tale, cu fricile și întrebările tale. Un loc în care să te simți recunoscută și validată cu toate cele ce trăiești acum în realitatea vieții tale și, mai ales, în lumea ta lăuntrică.

Traversăm, da, ceva uriaș la nivel de transformare al umanității. Este mai mult decât un moment cheie din viețile noastre. Dacă acum nu ne oprim să ne punem, cu sinceritate, întrebări precum „Pentru ce sunt eu, acum, în această viață, atunci când să ni le mai punem? S-ar putea ca peste câteva luni să fie deja prea târziu.

Acum este momentul cel mai potrivit să ne întrebăm „în contextul ce-l trăim la nivel global, cum ne putem manifesta, cu adevărat, esența cea mai profundă – sufletul nostru”.

Poți alege să continui a-ți spune: „mai am mult de lucru cu mine însămi până ajung să fiu femeia conștientă și creativă” sau „nu sunt suficient de bună” sau „ce pot face eu în fața nebuniei ce trăim la nivel global…” sau … completează tu mai departe. Așa cum ți-am mai spus și în trecut, o spun din nou acum: NU, nu mai ai deloc „mult de lucru” cu tine, femeie dragă! Ai nevoie doar să-ți reamintești, să-ți dai voie să simți, că totul este deja în tine. Că ai deja toate resursele necesare pentru a te conecta cu esența ta – IUBIREA. Atributele Divinității, adevărul, iubirea, frumusețea, pacea, vitalitate, creația, bucuria, abundența, curg necontenit prin tine. Doar că uiți, de multe ori, să te oprești și să le simți. Și este omenesc să fie așa. Mai ales acum, când trăim ce trăim!

Citește mai mult aici

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii