Practica Puterii Feminine – Alchimia Interioară » Călătoria Inimii Skip to content

Practica Puterii Feminine – Alchimia Interioară

Anam Cara Retreat 

De Sânziene, a fost un parcurs magic. O alchimie a simțurilor și a gusturilor, o alchimie energetică și aromatică. O adevărată transcendere a vechii identități.

Profundă recunoștință, eman acum, pentru toate cele 23 de Femei care au participat la acest Retreat. Odată cu voi, renasc și eu, întrupându-mi Puterea Feminină creatoare. Mulțumesc.

Mă întreb, ca de fiecare dată, cum aș putea să pun acum în cuvinte trăirile avute. Portalul Solstițiului de vară era încă deschis, la momentul când am început Retreatul, chiar în magică noapte de Sânziene. Apoi, a doua zi, Luna Plină ne-a scăldat în energia vindecării, a iertării, a împăcării. Astfel încât, pe durata întregului Retreat, minunatele femei prezente au tot dat jos straturi după straturi de resentimente și resturi din trecut. Lucruri vechi, rămase nerostite, au fost rostite, sigilii puse cândva, demult, au fost desfăcute. Un Retreat despre iertare și împăcare, despre bunătate și împăcare, despre iubire și încredere în puterea creatoare feminină.

Un Retreat în care ne-am detoxificat trupurile, bucurându-ne de hrană vie și ne-am curs vechile dureri și suferințe în apa limpede și cristalină a pârâului ce ne-a condus, și de această dată, la sursă. La cascada cea fermecată și plină de atributele feminității, ne-am scăldat trupurile – renăscând. Pădurea plină de mister ne-a susținut, la rândul ei, primindu-ne în miez de noapte în a ei tăcere și moliciune. Destăinuindu-ne poveștile femeilor de altă dată, pădurea ne-a ajutat să simțim cum timpul liniar nu contează. Că femeile din trecut tânjeau și ele după apartenență la fel ca noi. Că aveau, la fel ca noi, aceleași dureri și aceleași emoții. Și că în ciuda contextului exterior, aveau curajul de a se coborî înlăuntrul lor folosindu-se de întunericul fertil al pădurii.

Pe Colina Lunii – ancestrală și cu energie tămăduitoare – am trăit și de data asta vindecări miraculoase. Vindecări la nivel fizic, emoțional și psihic. Colina Lunii fiind acum declarată 

Locul unde frumusețea vindecă

Aici, pe Colina Lunii, în pădurea plină de mister care o îmbrățișează, Frumusețea o găsim peste tot. În plante, în flori, în păsări, în copaci, în nori, în culorile apusului și-n vibrația răsăritului. Frumusețea omniprezentă ne oglindește propria frumusețe. Noi, femeile, avem nevoie să ne readucem aminte de frumusețea noastră. Prea ne-am urâțit și ne-am închis, împovărate de atâtea griji și frici și suferință și nemulțumire. Frumusețea noastră vrea să fie exprimată.

Învăluite în aburul misterios al magiei și al profunzimii inevitabile a principiului feminin al existenței, temele pe care le-am lucrat în Anam Cara Retreat Magic au fost despre sănătate, fizică și emoțională, despre relații. Relația cu corpul, relația de cuplu, relația cu lumea.

Anam Cara Retreat Magic este despre mister, profunzime, întuneric și ascultare. Despre întunericul care naște lumina și despre tăcerea care naște cuvântul. Cuvântul născut din iubire și compasiune, din bunătate și blândețe. Este … despre A FI la feminin.

Un nou început. Renaștere. Reînnoire. Rădăcini

O energie cu forță mistică, ne-a însoțit permanent. O reîntoarcere la intuiție. O dizolvare a incertitudinilor și alegerea de a ne ancora în claritatea față de ce vrem să trăim de acum înainte. Onorând trecutul, așa cum a fost, am decis – fiecare pentru ea dar și împreună pentru ființa colectivă – cum vrem să ne trăim viața, întrupându-ne puterea feminină creatoare. Lumea are nevoie de putere feminină născută din bunătate și îngăduință, din adevăr și din iubire, din frumusețe și din pace.

Multe din cele ce țin de rădăcinile noastre străvechi, ancestrale – pornind însă de la cele mai apropiate, părinți, bunici, străbuni – au fost curățate prin tot ce am creat împreună de-a lungul retreatului. Mulțumesc, femei curajoase care ați fost prezente. Prin voi, prin a voastră energie, au fost prezente nenumărate alte femei. Femei între femei, ne vindecăm și vindecăm lumea.

O punte către o conștiență mai înaltă

ne-a fost revelată prin magicul curcubeu din ultima seară a retreatului 

O dizolvare a atașamentelor și dependențelor de suferință, de victimizare, de nemulțumire. Inconștiente până acum, aceste atașamente, le-am adus în lumina conștienței asumându-ne responsabilitatea de a le schimba. Dacă vrem să fim, cu adevărat, moașe ale unei noi lumi, nu mai putem hrăni veșnica nemulțumire și nici suspiciunea, îndoiala, competiția, comparația.  Avem nevoie să ne asumăm curajul de a ne rosti adevărul și de a rupe atașamentele față de suferință și de victimizare, de a rupe dependența de „nu pot”, „nu merit”, „nu sunt suficient de bună”.  Neputința și nemulțumirea au fost transmutate în vasul nostru alchimic.

Acest retreat a fost precum o bornă, pentru toate femeile care au participat. Un punct de mare cotitură. Un prag ce a marcat finalitatea unei perioade de confuzie și de tensiune. Un moment de luat decizii clare ancorate în puterea feminină creatoare. Femei între femei, am dizolvat umbrele, am pus lumină pe adevăr, am șlefuit cunoașterea ce zace în fiecare dintre noi. Am redeschis inimile și am întrupat înțelepciunea trupurilor. Lut comun, Anam Cara, hrănit, irigat, fertilizat, prin joacă, prin dans, prin arome, prin leacuri magice, prin respirație conștientă, prin frumusețe și iubire, prin darul recunoașterii că suntem UNA.

O reîntoarcere la înțelepciunea corpului de a se vindeca

la ritmurile naturale ale ființei, la natură, la lentoare, la tăcere, la binecuvântarea de a ne fi născut în trupuri de femei.

O reîntoarcere la fântână, la sursă. Fântâna compasiunii și a iubirii dinlăuntrul inimilor noastre de femei.

O recunoaștere a Contractului Sacru al sufletului nostru.

Bucuria, entuziasmul, curajul de a plonja înlăuntru, puterea de a rupe vechile dependențe și atașamente față de suferință, durere, victimizare, neputință, nemulțumire, toate au fost prezente. O curgere lină printre provocările și distracțiile create de dramele ego-ului condus mai mereu de comportamente negative.

Sinceritate. Vulnerabilitate emoțională

ce naște putere creatoare. Bunătatea și îngăduința au fost recunoscute a fi aspecte fundamentale pentru a renaște întru putere feminină creatoare.

Vasul alchimic –  în care ne-am turnat, zi de zi, ingredientele feminității  – le-a calcinat, le-a dizolvat, le-a separat, le-a fermentat, le-a distilat și le-a coagulat pe toate, transmutându-le în cel mai prețios dar pe care-l primim de la Existență – VIAȚA. Viața trăită în simplitate, în frumusețe, în iubire și în binecuvântarea de A FI FEMEIE. Un nou început. Un nou ciclu. O nouă creație. Cea mai importantă. Viața trăită în simplitate și bucurie și întruparea atributelor feminității.

Posibilități noi. Prietenii noi. Viziuni noi. Toate acestea au fost trăite la maxim pe durata întregului Retreat Magic – Anam Cara.

Comuniune. Comunitate. Împreună. Creație nouă

Putere Feminină născătoare de lume nouă prin adevăr, iubire, frumusețe, bunătate, îngăduință, conținere, fertilitate, bucurie, joacă, viață trăită în prezență.

Recunoștință, AmmaRa

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii