Practica Prezenței & Respirație Holotropică Retreat » Călătoria Inimii Skip to content

Practica Prezenței & Respirație Holotropică Retreat

18 - 21 Mai 2023

Centrul Călătoria Inimii

Horia & Elena Francisc-Țurcanu

Practica Prezenței este un curs practic care îți reamintește capacitatea ta infinită de a simți, adică de a deveni conștient de dimensiuni, în mod obișnuit, ascunse percepției. Și asta schimbă totul în relația cu corpul tău, cu emoțiile tale, cu energia și gândirea ta. Schimbă modul în care relaționezi cu tine, cu ceilalți și cu realitatea. Schimbă felul în care te exprimi și creezi realitățile vieții tale.

A simți mai mult oferă o nouă bază pentru alegerile și acțiunile tale:

  • Conștiența Corpului, a energiei vitale, a emoției și a gândirii este primul pas. Și pregătirea pentru Conștiența mai rafinată a Sufletului;
  • Conștiența Sufletului este a fi Prezent în propria Inimă și este un salt enorm în felul în care ne trăim viața. Vine cu claritatea motivelor pentru care suntem aici, acum, în această viață, în acest corp, în acest moment, în această experiență. Vine la pachet cu posibilitatea de a a alege, în sfârșit, felul în care suntem în această lume.
  • Cât despre Prezența în Spirit, cea mai rafinată dimensiune a ființei noastre, aceasta este mai degrabă conștientizarea Prezenței Divinității.

Aceste 3 etape ale Stării de Prezență sunt treptele magice ale acestui Retreat de 3 zile în mijlocul naturii și în profunzimea propriei Conștiințe.

Ce măști ne-ar mai fi necesare în Prezența ființei noastre profunde și a Divinității?

Iar Respirația Holotropică este un instrument uluitor de explorare a profunzimilor Ființei. În stările holotropice – stări de conștiință extinsă – putem transcende granițele înguste ale egoului corporal, regăsindu-ne identitatea completă. Întregirea, în acest context, se referă la întregirea propriei noastre Conștiințe, la recuperarea calității universale a Conștiinței, prin integrarea unor aspecte ale sale, de care, în mod obișnuit, nu suntem conștienți.

Combinată cu Practica Prezenței, Respirația Holotropică devine o tehnologie a Revelației. Știm încotro o luăm în viețile noastre.

Acest Retreat de 3 zile în mijlocul naturii pure, aduce claritate și vindecare în toate dimensiunile vieții. 

Practica Prezenței o iei cu tine acasă și asta schimbă totul pentru tine.


Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii