Considerăm real, trăim, ceea ce putem percepe. Marele rest, rămâne în ceață. Uneori inventăm instrumente de lărgire a percepției și atunci felii mari de realitate devin reale. Erau și înainte, dar noi le ignoram. Realitatea acestor dimensiuni trăite prin intermediul instrumentelor de amplificare a simțurilor devine o chestiune mai degrabă teoretică, atâta vreme cât nu le putem percepe direct.
De pildă, dimensiunea cuantică a realității în care conștiința și așteptările noastre influențează … totul. Nu o percepem decât prin experimente de laborator. În viața de fiecare zi o ignorăm, deși avem toate dovezile că există și se manifestă necontenit. Dacă am valida această realitate cuantică, ar trebui să reconsiderăm tot ceea ce știm despre realitate și să construim lumea noastră pe ideea că noi suntem aceia care creează întreaga realitate. Dar asta nu se întâmplă, pentru că actul percepției nu este direct.
Experiența vieții depinde de percepție și de interpretare
Vasăzică, realitatea noastră este limitată la ceea ce simțim. Răspunsurile pe care le dăm vieții depind de percepție.
Dacă ne uităm și mai atent, ceea ce simțim depinde de gândirea noastră despre lucruri, oameni și existență. Dacă gândirea noastră neagă, se opune, clasifică ceva drept negativ sau indezirabil, atunci ceea ce simțim este tensiune, frică, separare. Creăm un zid între noi și obiectul percepției, iar ceea ce simțim este neplăcut. Durere în diferite grade. Dacă gândirea noastră spune da, asta e ok, atunci ceea ce simțim este mai degrabă plăcut și considerăm acel lucru parte din noi. Ceea ce simțim este conexiune, plăcere, curgere, fluiditate.
Pe scurt, experiența vieții noastre depinde de cât percepem și ce gândim despre realitate.
Poate crezi că toți simțim la fel. Nu este deloc adevărat. Nici nu simțim la fel și nici nu gândim la fel. Experimentăm aceeași realitate teoretic, dar o percepem diferit și o interpretăm diferit, ceea ce conduce la a trăi în aceeași lume, dar în feluri foarte diverse.
Percepția are nenumărate grade de profunzime
Poate fi antrenată, educată, șlefuită până în stadii extrem de evoluate în care percepem dimensiuni ale realității pe care ceilalți le ignoră cu desăvârșire. A percepe mai mult, mai adânc, mai rafinat, realitatea propriei ființe și a existenței permite alegeri care altora nu le sunt disponibile. Ca să putem alege sau schimba ceva în realitatea noastră este nevoie să percepem acel nivel al realității.
A simți mai mult, mai adânc, mai rafinat, permite răspunsuri noi pe care le dăm vieții. Cum ar fi să putem percepe dimensiunea cuantică a existenței, în care fotonii urmează în mod magic conștiința noastră?
Vedem numai suprafața realității, nu și felul în care o creăm, și atunci experiența acestei realități este diferită. Trăim ca și cum nu noi am fi aceia care o creează, ci ar avea altă sursă. La fel se petrec lucrurile cu spațiile inconștiente din interiorul nostru. Inconștient înseamnă că nu le putem simți deși fac parte din noi. Trăim ca și cum corpurile noastre fizice nu ar fi creația noastră necontenită, deși sunt. Ca și cum nu am avea nici o putere asupra curgerilor energiei vitale din interior, deși avem. Emoțiile noastre ne stăpânesc, deși noi suntem creatorii lor… în moduri inconștiente. Adică pe care nu le simțim, și astfel ne scapă. Același lucru se petrece cu gândirea noastră. Pare că suntem conștienți de spațiul din care se naște, că suntem stăpânii ei. Suntem? Mai degrabă suntem sclavii gândirii.
Dacă am percepe mai profund spațiile din care se nasc în interiorul nostru gândirea, emoția, atitudinea, energia vitală, atunci am putea să alegem în mod mai adecvat felul în care le administrăm și viața noastră ar fi altfel.
Profunzimea percepției aduce un plus enorm capacității noastre de a răspunde vieții
Dar nu este suficient să simțim mai mult, dacă ceea ce gândim despre realitate rămâne bătut în cuie.
Gândirea, despre care cu mândrie naivă spunem că este „a mea și mă reprezintă”, nu este deloc a noastră. Am fost învățați să gândim, ce să gândim, cum să ne poziționăm față de noi înșine și față de diferitele aspecte ale realității. Nu este gândirea noastră. Mai degrabă este un mod comun de poziționare, plat, repetitiv. Adevărații gânditori sunt rari. Sunt aceia care își pun întrebări asupra gândirii de masă și găsesc căi noi de a se raporta la realitate.
Majoritatea preiau modele de gândire și le folosesc pentru a-și crea perspectiva asupra vieții. Adică felul în care interpretează ceea ce simt. Astfel, gândim în feluri colective, trăim în feluri asemănătoare, ne raportăm la noi înșine și la experiența vieții ca o turmă de oi. Ceea ce considerăm adevărat este limitat la ceea ce simțim în mod obișnuit și la gândirea noastră preluată de la părinți, cultură, societate. Realitatea pare fixată odată pentru totdeauna, lumea pare creată deja și imposibil de schimbat.
Noi înșine pare că ne mișcăm într-un labirint, într-o realitate repetitivă. Situațiile se aseamănă, zilele, cuvintele, gesturile. Cele mai importante relații ale noastre pare că sunt instalate pe șenaluri cu o singură direcție. Ne privim pe noi înșine monocolor. Credem că suntem jobul, afacerea, relația cu care suntem identificați, credem că suntem partidul, clubul de fotbal, naționalitatea despre care credem că ne reprezintă. Identități.
Identitatea noastră este o creație
Noi o construim cărămidă cu cărămidă, din ceea ce am primit. Fundația sa este percepția limitată și gândirea comună.
Nu putem vedea, nici imagina nimic dincolo de pereții labirintului. Ei sunt tot ceea ce există. Sunt ziduri conceptuale, culturale, mentale articulate pe limitarea perceptivă.
Și totuși… există mulți oameni care au intuiția profundă că există ceva dincolo de platitudinea dimensiunii liniare a existenței. Este o intuiție față de ceva ce nu pot percepe. Încă. Nici înțelege, încă, pentru că nu au depășit modurile liniare a ale gândirii tradiționale.
Acestor oameni li se adresează aceste rânduri. Dacă citești toate acestea, sunt pentru tine. Ești dintre aceia care au această intuiție a unui adevăr mai larg decât strâmtoarea labirintului.
A simți mai mult, mai profund, mai rafinat
Concluziile sunt destul de clare. Dacă pot percepe mai mult din realitate, atunci alegerile mele sunt diferite. Am o bază mai largă de informație și posibilitatea de a alege mai multe variante. Dar ceea ce simt este limitat și pervertit de ceea ce gândesc și am fost învățat să gândesc. Ceea ce am de făcut este să descopăr cum să simt mai mult și cum să nu mă las influențat de gândirea liniară asupra ceea ce simt. Vreau propriile mele percepții și propriile mele concluzii. Astfel, experiența vieții mele devine profesorul meu de … realitate.
Am urmat această cale. Am devenit reporter și realizator de documentar. M-am auto-educat să nu cred nimic, să fiu atent la ceea ce simt, să ascult realitatea și ecourile ei în corp, fără să trag concluzii pripite și fără să cred că știu dinainte. Am descoperit că experiența vieții are o sută de mii de nuanțe imperceptibile, și că ceea ce am fost învățat să văd este doar un decupaj. Am lărgit tot mai mult decupajul. Formele ultime, cele mai largi ale acestui decupaj al realității au legătură mai degrabă cu percepția mistică a realității.
Într-o bună zi viața m-a condus la o descoperire empirică fundamentală. Aceea că percepția realității, interioare și exterioare deopotrivă, depind de calitatea Atenției mele. În forma ei rătăcitoare de la un subiect la altul, Atenția se dispersează și alimentează paradigma liniară a labirintului. Dar adunată în interior, Atenția deschide spațiile lăuntrice ale percepției. Disciplina Atenției este disciplina percepției. Sunt încă un om în lunga poveste a umanității, care descoperă în sine un nou grad de adevăr. Am exersat disciplina Atenției și capacitatea mea de a simți s-a lărgit tot mai mult.
Apoi am exersat împreună cu alții. Rezultatele au fost aceleași. Tot mai multe spații interioare au început să se dezvăluie percepției. Am experimentat lumea interioară de o mie de ori, nivel cu nivel, spațiu cu spațiu, am creat un fel de hartă a dimensiunilor interioare și a felului în care aceste dimensiuni interioare creează perspective asupra realității exterioare. Am înțeles, prin experiență împreună cu mulți oameni, felul în care percepția noastră este limitată dramatic de ceea ce credem, gândim, de obiceiurile noastre, de bunul simț, de paradigma cu care ne identificăm.
Realitatea pe care o experimentăm, viața pe care o trăim, este rezultatul percepției și interpretării sale. Ambele pot fi modificate. Și astfel, experiența vieții poate fi schimbată complet în termeni de calitate. O viață mai bună, mai bucuroasă, mai deschisă, relații mai armonice, acțiuni mai puternice și mai clare, mai puțină îndoială, mai multă vitalitate, mai multe vise împlinite. Aceasta este miza.
Calitatea magică a Atenției
Termenul de Prezență definește o stare de Atenție care are anumite atribute. Este o stare bază, centrată în interior, deschisă către exterior, pulsatorie precum respirația și ancorată pe verticală. Ea permite lărgirea exponențială a capacității de a simți și integrarea dimensiunilor inconștiente ale ființei, în spațiul conștient. Adică putem percepe ceea ce înainte nu puteam. Corpul fizic, energia vitală, structurile emoționale, de atitudine, de gândire, o întreagă lume necunoscută care face parte din noi înșine se revelează sub puterea Prezenței. Este un demers de conștiență, care este o calitate a Conștiinței. Capacitatea de a percepe și de a crea, de a modifica în mod voluntar spații care înainte erau inconștiente, deci inaccesibile.
Am redescoperit astfel cunoaștere atemporală. Nu-mi aparține. Este a umanității eterne. Ceea ce am făcut au fost hărți ale acestor realități și am experimentat de o mie de ori căile de a lărgi percepția, cu alți oameni. Cunoaștere și vindecare, acestea au fost marile mize ale procesului. Transformare a vieții prin aducerea în conștiență a conținuturilor adânci, ascunse, inconștiente. O stare de percepție lărgită a realității interioare și exterioare corpului fizic, accesibilă oricui are destulă răbdare pentru a crea disciplina interioară a Atenției.
Asta mi-a permis să percep mai adânc, mai rafinat, mai profund, să mă raportez mai adecvat la experiența vieții. Viața mea s-a schimbat complet. A funcționat perfect și cu ceilalți.
Am creat Școala Maestrului Interior, un spațiu de dezvoltare personală și spirituală, în care corpul, mintea și spiritul fac parte dintr-un continuum pe care noi îl putem transforma dacă alegem asta. Mulți oameni o fac deja. Funcționează extraordinar. Mi-am cizelat modurile de a intra în Prezență și am antrenat foarte mult capacitatea de a-i conduce și pe ceilalți în această stare din care putem vedea și schimba totul. Apoi și alții au învățat să facă acest lucru și am creat împreună un val de realitate, un spațiu în care tot mai mulți oameni descoperă mijloacele fundamentale ale creației de realitate conștientă.
Realitatea curge din noi la fiecare respirație, fie că suntem conștienți sau nu
Am pus totul într-o carte, inclusiv mijloacele de a practica Prezența. Se numește, desigur, Cartea Maestrului Interior. Am creat programe de experiență a stării de Prezență, aplicații pentru sănătate, administrarea emoțiilor, a gândirii, a relațiilor cu noi înșine, cu ceilalți și cu realitatea. Nu există dimensiune a vieții în care Prezența să nu schimbe totul, pentru că întreaga viață și întreaga realitate este alcătuită în același fel și are legătură cu noi înșine.
Conștiența schimbă totul. A deveni mai conștienți este a simți mai mult, a putea să facem alegeri mai potrivite pe toate nivelurile realității: fizic, energetic, emoțional, mental. Atitudinile, relațiile, felul în care ne exprimăm, creațiile noastre, acțiunile noastre se schimbă. Devenim centre conștiente ale realității, izvoare de realitate.
Una dintre cele mai tulburătoare descoperiri este aceea că realitatea curge din noi necontenit, conștient sau nu, la fiecare respirație și fiecare gest. Nu putem opri asta. Este în natura noastră cea mai adâncă. Suntem creatori, fie că vrem acest lucru, fie că nu. Ne rămâne doar să creăm mai degrabă ceea ce ne dorim, decât ceea ce nu ne dorim. Aceasta este o artă. Arta de a trăi.
O revoluție a felului în care trăim
Cea mai importantă transformare care se petrece odată cu această disciplină a Atenției este redefinirea raportului între lumea noastră interioară și cea pe care o considerăm exterioară. În mod obișnuit credem că trăim într-o realitate prefabricată, și nu avem decât să ne adaptăm cum putem mai bine acestei realități. Suntem educați să trăim într-o necontenită proiecție a Atenției în exterior, la ceilalți, la situații, și să ignorăm lumea interioară. Când apare durerea, am învățat să o neutralizăm sau să trăim cu ea. Nu e o soluție prea grozavă. Durerea apare periodic, apoi o îngropăm din nou, fără să-i dizolvăm sursa. Căutăm sursele de bucurie și salvarea în exterior, în vreme ce în interior creăm fără să ne dăm seama tot mai multă durere, prin gândirea și atitudinile noastre.
Odată cu Prezența, descoperim în sfârșit lumea interioară. Adică spațiul unde simțim, unde percepem.
Corpul fizic conține în el toate dimensiunile mai rafinate. Prezența în corp deschide posibilitatea vindecării corpului fizic, al energiei vitale și lucrul conștient cu emoțiile distructive, permite crearea unor noi răspunsuri date realității la nivel de atitudine, dezgroapă resursele de autenticitate, de creativitate, eliberarea de frică și compulsiune. Procesul de vindecare nu este doar fizic, ci implică toate nivelurile ființei. Dar cel mai important este că redefinim acest raport interior/exterior. Recuperarea conștienței spațiului interior permite o nouă raportare la lumea exterioară. Este echivalentul unei enorme eliberări, al unei ușurări uriașe, este spulberarea dependenței și a prizonieratului în labirint.
Devenim centrul propriei vieți
Un fel de maturizare psihologică accelerată face să ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile vieții noastre. Devine evident că noi înșine suntem sursa inclusiv a realităților inconfortabile, și astfel putem să schimbăm modurile vechi de a fi care au generat aceste realități. Nu putem schimba nimic din ceea ce considerăm că este înafară și independent de noi înșine. Cu cât devenim mai conștienți, adică percepem mai mult, cu atât spațiul nostru interior devine mai larg, mai profund, include în el tot mai multă realitate pe care o putem transforma.
Foarte mulți oameni au deprins deja această tehnologie interioară a ființei și devin tot mai iscusiți în a lucra cu Atenția, respirația conștientă, tot mai iscusiți în a conștientiza și transforma realitatea propriei experiențe de viață. Este magic. Valul pe care l-am numit cândva Călătoria Inimii a devenit uriaș.
Elena AmmaRa, iubita și partenera mea în toată această creație, fără de care nimic din toate acestea nu ar fi existat, a creat aplicații dedicate femeilor aflate în procesul descoperirii de sine. Există excepționale programe online create de noi, menite să anclanșeze și să susțină descoperirea personală a adevărului despre sine și despre realitate. Există programul de Inițiere în Practica Prezenței și programe foarte avansate precum Arta Respirației Conștiente și parcursul Școala Maestrului Interior. Împrejurul acestor abordări simple și accesibile oricui este dispus să practice disciplina Atenției s-a creat o comunitate grozavă de oameni care aplică în viețile lor tehnologia interioară a prezenței. Sunt medici și oameni de afaceri, educatori, psihologi, IT-iști care duc în viețile lor cunoașterea și vindecarea.
O adevărată revoluție a felului în care ne creăm și ne trăim viețile este în plină desfășurare. Odată cu descoperirea conștienței și cu creșterea capacității de a percepe realități tot mai adânci, crește capacitatea lor de a alege în feluri noi la toate nivelurile. Dizolvarea dependenței de exterior le aduce puterea de creatori înapoi. Puterea de a-și crea o nouă realitate. Aceasta nu este o metaforă, ci un adevăr foarte direct și foarte concret.
Ce se schimbă când devenim conștienți
La nivelul corpului fizic, conștiența permite îmbunătățirea rapidă a stării de sănătate, dizolvarea tensiunilor, a durerii, a înghețării fizice, a rigidității, a sexualității. Oamenii redescoperă mijloacele simple ale bunăstării fizice, mișcarea, conștiența alimentației, conexiunea cu natura. Vitalitatea crește, puterea de a turna energie vitală în acțiuni și proiecte. Devenim mai vii, mai deschiși, mai surâzători, viața fierbe în noi pe măsură ce descoperim că motivele fostei noastre încremeniri au fost neputința de a simți mai mult, frica de necunoscut, și mai ales ceea ce gândeam despre noi înșine și despre realitate.
Relația cu sine devine mai profundă, armonică, apare încrederea în noi înșine, iar încrederea în realitatea vieții este doar o urmare naturală. Relațiile cu ceilalți se curăța de dependență, de proiecție și de emoții distructive. Vocea noastră devine mai puternică și mai autentică, ideile noastre creative încep să curgă, capacitatea de a materializa, de a împlini, de a duce la capăt, de asemenea.
Începem să fim mai liberi de sisteme pentru că avem mai multă încredere în noi și pentru că investim mai multă energie în visurile noastre decât în structurile de frică și separare. Gândirea noastră devine mai puțin repetitivă, mai puțin convențională, suntem mai ancorați în intuiție și în viziune, ne acordăm timp, răbdare, încredere, ne prețuim mai mult și asta ne face să fim mai relaxați față de ceilalți și de viață. Începem să ne temem mai puțin de schimbare, de necunoscut, de ieșirea din turmă. Jung ar numi asta individuație.
Întregul raport interior/exterior se schimbă în favoarea lumii interioare, ceea ce eliberează acțiunile noastre de condiționare și de frică.
Sunt oameni care au început afaceri noi, care au schimbat job-uri și relații, care au redescoperit iubirea în cuplu ducând-o pe un nou nivel de profunzime, care au reașezat întreaga lor viață pe o nouă bază de conștiență. Totul este despre a percepe și a crea. Maestrul Interior nu este o instanță exterioară, ci un stadiu al propriei noastre conștiințe. Este un fel de a trăi, de a ne raporta la realitate.
Este un stadiu al umanității la care participi și tu, de vreme ce citești aceste rânduri.
Momentul Acum
Școala Maestrului Interior există deja de vreo 10 ani. Tocmai ne-am întors de la cel de-al 4-lea modul, cel al deschiderii Inimii, din generația a 5-a a Școlii. Scriu toate acestea pe Lună Plină, sângerie. Luna Lupului, așa cum se numește, în mod sincronic.
O eclipsă totală semnifică un moment crucial de alegere și transformare. Am coborât înlăuntru pentru a explora natura momentului și tușele fundamentale ale energiei acestui moment pentru mine și pentru creația noastră numită Călătoria Inimii. Toți suntem într-o călătorie a inimii, dar nu toți ne dăm seama de asta. Este călătoria de la inconștiență, neputință, separare și durere, la percepția adevărului despre noi înșine și despre natura realității. Este o aventură a cunoașterii și a vindecării prin care trecem toți, eu, tu și umanitatea. Este aventura umanității descoperindu-se pe sine și adevărul care nu i-a fost niciodată ascuns. Învățăm că totul este aici, acum și avem de făcut doar un singur lucru: să redescoperim felul potrivit de a ne reconecta cu acest adevăr. Este transformarea noastră.
Lumea exterioară este reflexia perfectă a lumii noastre interioare
Viața noastră este o oglindă multidimensională, în care situații, oamenii, diferitele configurații de realitate oglindesc procesele noastre interioare. Fără greșeală. Nu avem ghinion, nu există nimic nepotrivit în viețile noastre. Schimbând lumea interioară și felul în care gândim, simțim și alegem să răspundem, schimbăm contextul ce pare exterior. Aceasta este o idee despre care cu siguranță ai auzit sau ai citit. Este adevărat. Dar este mai greu de pus în practică.
Mijloacele de a schimba lumea interioară cer conștiență și… disciplina Atenției, energia fundamentală pe care o modulăm sub forma gândirii, rostirii, atitudinii, gesturilor, relațiilor și corpului fizic. Da, ai citit bine. Toată realitatea este alcătuită dintr-o energie fundamentală care se desparte în niveluri, precum lumina care trece printr-o prismă și devine curcubeu. Fiecare culoare este o vibrație, fiecare dimensiune a realității interioare și a existenței este o vibrație. Noi facem asta. Oamenii.
Acum nu mai este vorba despre o idee, ci despre o practică. O experiență. Nu mai este vorba doar despre a fi de acord sau ba cu ceva ce auzi sau citești. Această tehnologie interioară a Prezenței și mijloacele simple de a lucra cu stările tale interioare sunt aici. Am hârșit-o mult, cu mulți oameni. Funcționează perfect. Am curățat-o de orice doctrină oarbă, mecanică, de orice ritual inutil, de culorile oricărui sistem religios, prin o sută de mii de experiențe. A rămas ceea ce avea nevoie să rămână, strictul necesar, curat, clar, viu, experimentabil de oricine, în orice moment. Poți trece de la ceea ce știi, la a trăi în mod direct un grad de adevăr mai profund. Poți simți mai mult și poți învăța să educi procesele interioare de gândire, emoție și reacție. Adică le poți face conștiente. Și poți alege ceea ce înainte nu puteai.
Un timp nou se deschide. Îl trăim chiar acum.
Stările interioare sunt o creație. Experiența vieții urmează interiorul
Tema fundamentală de experiență a acestui an pentru întregul parcurs Școala Maestrului Interior, adică nuanța fundamentală a explorărilor pe care le creăm, este creația conștientă de realitate interioară. A învăța să plonjezi mai adânc în propria ființă pentru a simți mai mult, deschide porțile unui nou mod de a trăi. Este tot una cu a învăța să creezi conștient starea interioară din care lansezi orice gând, cuvânt, gest, relație sau acțiune. Starea din care pleacă gestul contează enorm. Orice emisie a ființei noastre, indiferent că este gând, cuvânt sau acțiune, vor fi purtătoarele energiei interioare din care s-au născut. Iar relațiile noastre cu ceilalți sunt cele mai fine barometre ale acestei lumi interioare.
Nu putem trișa față de realitate. Ea va reflecta fără greș ceea ce suntem în interior. De aceea, a învăța să administrăm și să creăm realitate mai întâi în interior este cheia unei vieți așa cum o dorim.
Aceasta este tema fundamentală a acestei perioade și a acestui an, pe care o vom adânci în fiecare experiență, fiecare workshop, fiecare program online, fiecare carte pe care o vom scrie sau o vom edita. Am conștiența faptului că ceea ce aducem lumii și oamenilor este de o enormă valoare practică.
Un timp foarte îndelungat de explorare și înțelegere, și aici nu mă refer doar la timpul liniar, a fost necesar pentru a clarifica și a sintetiza această cunoaștere astfel încât oricine să o poată folosi. Am făcut-o pentru noi înșine, pentru a ne schimba viețile, pentru a cunoaște și a ne vindeca. Am descoperit că oricine o poate face și am ales să ne trăim viața punând la dispoziția tuturor această tehnologie a transformării vieții, care în esență se exprimă prin Practica Prezenței.
Nu mai este nevoie să treci prin toate etapele prin care am trecut eu și noi toți. Fiecare experiență și înțelegere este accesibilă tuturor. Fiecare om care a participat vreodată la marea călătorie a inimii umanității a contribuit prin experiența sa la acest nivel și la acest moment. Poți beneficia de toată această experiență mult mai ușor decât în alte timpuri. Sunt foarte mulți oameni în lume care o fac deja. Și care schimbă experiența vieții la nivel personal și colectiv. E un moment extraordinar de puternic și benefic. Poți schimba calitatea vieții tale prin conștiență, în orice moment. Calitatea vieții, în ultimă instanță, se referă la bucuria de a trăi, la profunzimea și anvergura creației noastre de realitate, la relațiile pe care le trăim și la cât de multă conexiune trăim cu ceilalți.
E despre Adevăr, Iubire, Libertate și Frumusețe a experienței vieții.
Te invit la curajul de a face un pas. Orice călătorie, oricât de lungă, începe cu un pas. Este acum.
Imaginează-ți viața așa cum ți-o dorești. Ești la o răsuflare de această cunoaștere interioară care-ți permite s-o creezi. Eu și noi am creat mijloacele și spațiul de experiență în care să faci acest pas și această răsuflare.
Cu recunoștință pentru toți aceia care au contribuit prin propriile lor trăiri la acest miracol, dedic aceste rânduri iubitei mele Elena AmmaRa, inima în Călătoria Inimii.
Agnis
Te invit să explorezi aici diferitele porți ale spațiului de conștiință transformator despre care vorbesc aici. Fiecare poartă este diferită, dar conduce în aceeași dimensiune interioară ce permite transformarea. Pe unde vei alege să intri?
Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.