Inițiere în Practica-Prezenței » Călătoria Inimii Skip to content

Inițiere în
Practica Prezenței

cu Horia Francisc-Țurcanu

Practica Prezenței

Practica Prezenței este fundamentul de experiență în parcursul        Școala Maestrului Interior. Este un mod simplu, rafinat și excepțional de eficient pentru a deveni conștient de adevărata natură a propriei ființe și a realității. Conștiența schimbă totul. Este obiectul marii noastre căutări și face parte din destinul oricărei ființe umane.

 

Adevărul, Iubirea, Libertatea, Frumusețea, capacitatea de a ne împlini visele și a le încarna în dimensiunea liniară a vieții,
Armonia relațiilor noastre cu noi înșine, cu ceilalți și cu această lume depind de gradul nostru de Conștiență.

Practica Prezenței este poarta către
deschiderea Conștienței

A fi Conștient înseamnă a simți profund și rafinat realitatea vieții. Dar și a crea realitățile pe care le dorim în viețile noastre. Este a ne deschide, eliberați de frică și emoții distructive, de gândire compulsivă și de modele repetitive de experiență, în fața minunăției existenței. Dar și puterea de a trăi așa cum dorim să trăim, de a crea stările interioare, atitudinile, relațiile deschise pe care le visăm.

Sănătatea fizică, energetică și emoțională pe care am căutat-o dintotdeauna, armonia interioară, deschiderea, autenticitatea, creativitatea și bucuria de a trăi, arta de a ne conecta cu cele mai înalte dimensiuni ale propriei ființe și ale existenței, sunt doar câteva dintre nenumăratele binecuvântări ale acestei arte de a trăi.

Aplicațiile Prezenței transformă fiecare dimensiune a experienței noastre de viață. Vindecarea și cunoașterea prin experiență directă a Adevărului despre noi înșine și despre realitate vin împreună.

Practica Prezenței stă la baza tuturor Călătoriilor de expansiune a percepției și a capacității de a crea conștient realitate. Este cu mult mai mult decât un mod de a medita. Este un mod de a trăi. Prezența, odată integrată în viața de fiecare zi, transformă relația noastră cu corpul fizic și cu materia, transformă relațiile noastre cu oamenii și cu lumea, transformă felul în care facem alegeri și ducem la capăt marile noastre proiecte. 

Cea mai mare meditație este experiența conștientă a propriei noastre vieți.

Horia Francisc-țurcanu

Cartea
Maestrului Interior

Acest Program este o expresie a creației Cartea Maestrului Interior. A fost nevoie de o experiență îndelungată, de lucru cu sute, dacă nu mii de oameni în nenumărate sesiuni de explorare, pentru a putea formula o nouă paradigmă, un nou mod de a privi realitatea și pe noi înșine. Am șlefuit mijloacele, le-am simplificat, le-am esențializat, le-am dezbrăcat de orice conotație religioasă sau de sistem, până când a rămas tehnologia simplă și clară a lucrului cu Atenția – energia sacră a Creatorului aflat în experiența umană, cu Respirația Conștientă, cu Atitudinea interioară.

Această tehnologie interioară devine disponibilă oricui alege să-și asume centrul propriei vieți și să trăiască la înălțimea propriei revelații despre sine, oricui alege să iasă din postura de victimă și de creatură neputincioasă, pentru a trăi frumusețea și puterea creatoare a umanului conștient de propria sa divinitate, aici, acum, în acest corp, în această lume, în această viață.

Fiecare moment de Prezență este un moment de Conștiență deschisă a Vieții.

Acest Program pune bazele Prezenței în viața ta. Este începutul unei Călătorii a vindecării și a transformării, a Conștienței pe care, dacă o duci până la capăt, schimbi complet perspectiva ta asupra realității și a propriei ființe. Ceea ce te-a separat de Adevăr, Iubire, Frumusețe, Libertate și Armonie, au fost inconștiența, orbirea, identificarea. Această Călătorie desființează inconștiența și face loc unei noi percepții, care dezvăluie tot ceea ce ai dorit vreodată să trăiești.

Practica Prezenței este pentru

 • fiecare zi, fiecare situație, fiecare relație a vieții,
 • fiecare moment provocator,
 • momentele de alegere și de acțiune.
 • acasă, la job și în trafic,
 • momentele de introspecție și momentele de iubire,
 • inspirație și întruparea ei
 • administrarea emoțiilor distructive și a gândirii,
 • iubire și cuplu,
 • cunoaștere și vindecare,
 • creativitate și puterea de a o turna în formă.

Practica Prezenței este pentru materializarea
viselor noastre

Ce conține Programul

 • 7 Călătorii interioare ghidate de Agnis, în format audio, însumând mai mult de 8 ore de explorare. 
 • 7 fișe de lucru personal, conținând întrebări menite să te ajute să conștientizezi adevăruri esențiale despre experiența propriei tale vieți, în baza cărora vei putea face alegeri noi în viața ta. 
 • 7 teme pentru acasă. Aceste teme sunt experiențiale. Ele privesc felul în care îți folosești energia sacră a Atenției în diferitele împrejurări ale vieții tale. Au menirea de a integra Practica Prezenței în experiența liniară a vieții.
 • 7 lecturi fundamentale din Cartea Maestrului Interior menite să susțină înțelegerea și integrarea Prezenței în viața ta. Acest program este expresia Cărții, iar cartea este cuvânt născut din Prezență.
 • participarea la un grup închis de împărtășire, susținere a experienței și integrare în viața ta, împreună cu cei asemenea ție. 

Structura Programului

Cele 7 Călătorii interioare sunt structurate pe cele 7 niveluri de densitate ale Ființei. Acestea sunt în același timp niveluri de experiență umană, adică niveluri pe care noi percepem și creăm realitatea vieții.

Întreaga structură este descrisă detaliat în Cartea Maestrului Interior

1. Atenția. Centrul. Respirația sferică

Introduce experiența elementelor fundamentale ale Stării de Prezență. Dezvăluie natura profundă a Atenției ca energie creatoare a întregii noastre experiențe de viață. Explorează menținerea Atenției în spațiul sacru al Inimii, ca Centru conștient al spațiului interior și exterior corpului fizic. Deschide dimensiunea sferică a existenței prin Respirația Conștientă sau sferică. A deveni centrul conștient al propriei realități. A fi conștient de mai multe dimensiuni ale realității este a percepe mai mult și a putea crea în acestea. 

2. Pământ, Corp, Materie, Rădăcini

Conectarea conștientă cu dimensiunea densă a existenței. Înrădăcinare. Dimensiunea trans-generațională a ființei, trans-biografică. Corpul conține în el întreaga noastră experiență de viață, aceasta și altele. Eliberarea sexualității. Izvorul energiei vitale. Rădăcini. Corpul – templul sacru al Conștienței.

3. Apă, energia vitală. Roluri, aspecte, relații, atitudini

Atitudinea ca act de creație conștientă. De la închidere la deschidere. De la durere la plăcere. De la înghețare la fluiditate și curgere. Întreaga experiență a vieții este Relație și Creație. A creea Atitudine și gest conștient. Relația conștientă.

4. Soarele Interior. Transformarea emoțiilor distructive în Putere creatoare.

Emoții distructive sau compasiune. Separare sau conexiune. Eliberarea de frică, furie, frustrare, rușine, vinovăție, tristețe. Aprinderea Soarelui Interior și eliberarea de umbră veche. Radianța interioară. Puterea personală nu este putere asupra altora, ci puterea de a crea.

5. Totul se petrece în Inima mea

Gândirea modelează atitudinea. Transformarea închiderii în deschidere. Structura suprafețelor de separare – ego. A gândi/a simți, moduri complementare de raportare la realitate. Relația fundamentală interior/exterior. Deschiderea spațiului sacru al Inimii. Inspirație și expirație, profunzime și anvergură, a primi și a dărui, a simți și a creea. Pulsația Ființei.

6. Nivelul bucuriei. Adevăr, autenticitate, creativitate, logos.

Conștientizarea vocilor interioare ale rolurilor, aspectelor. Amprenta și eliberarea de ea. Rostirea Adevărului interior. Curajul de a fi noi înșine. Aspectul creator al ființei și trăirea bucuriei. Cuvântul care se naște din Conștiență. Eliberarea puterii creatoare. Autenticitate, creativitate și relația acestora cu Abundența. 

7. Viziune. Percepție. Deschiderea Cerului interior.

Conectarea cu dimensiunea perceptivă a ființei. Spațiul viziunii interioare. Mintea și gândirea. Eliberarea de gândirea compulsivă a trecutului. Viziune și Creație. Coroana ființei conștiente. Cerul face parte din noi înșine.

 

Cele 7 Călătorii ghidate deschid cele 7 niveluri ale ființei. Ele corespund unor capitole fundamentale din Cartea Maestrului Interior. Călătoriile se succed la distanța de 4 zile. Aceste 4 zile sunt destinate practicii în diferitele momente ale vieții liniare, completării fișelor personale cu răspunsurile la întrebări, conștientizărilor care reies din practica pentru acasă și completării jurnalului de bord. Cele 28 de zile ale Programului sunt menite să facă din Practica Prezenței un mod nou de a percepe și a crea realitatea vieții, întemeiat într-un nou grad de Conștiență.

Acest Program este pentru tine

 • dacă simți că a venit timpul pentru lua în mâinile tale propria viață, de a schimba ceva fundamental în modul de a percepe și a crea, de a ieși din labirint, din platitudine, din mediocritate, de a te ridica în picioare și a crea conștient realitatea ta, de a relaționa într-un fel nou cu tine însuți, cu ceilalți și cu existența. 
 • dacă te afli într-un proces de transformare interioară sau în timpuri de criză psiho-spirituală, dacă intuiesți deja că este în puterile tale să administrezi orice stări, situații, emoții, structuri de gândire și relaționale. Într-un cuvânt, dacă ești în punctul de a-ți redobândi libertatea interioară, acuratețea percepției și capacitatea de a crea în vieța ta ceea ce-ți dorești. dacă simți că trezirea este aproape. 
 • dacă ai dorința de a-ți duce experiența vieții pe un nou nivel, oricare ar fi nivelul tău de conștiință actual. Orice ai face, nu este suficient fără a fi. Căci a face se naște din a fi, și nu invers. Starea de Prezență se referă la Ființă, la a fi, la a aduce în conștiență izvorul fundamental al oricărei faceri, al oricărei acțiuni, relații, atitudini. Viziunea, creativitatea, rostirea, percepția, gândirea, emoția, gestul, atitudinea și acțiunile noastre se nasc din această sursă. Conștiența ei este un salt cuantic pentru calitatea Vieții.
 • dacă ai deja intuiția profundă că starea ta de sănătate fizică, energetică, emoțională, mentală, relațiile tale cu ceilalți și cu lumea, claritatea, puterea de a împlini, visarea și cuvântul, depind exclusiv de gradul tău de conștiență, de capacitatea ta de a percepe realitățile interioare și exterioare deopotrivă și dacă ai determinarea de a-ți recupera puterea naturală de a administra aceste dimensiuni ale ființei. acest parcurs este unul de re-amintire a Adevărului despre tine însuți.
 • dacă ai deja suficientă încredere în tine însuți încât să-ți asumi responsabilitatea pentru propria ta viață, încât să renunți la căutarea exterioară, la maeștrii exteriori, la metodele și tehnicile de orice fel, pentru a redescoperi în adâncurile tale tot ceea ce ai vrut vreodată să cunoști. Acest program crează un spațiu de Conștiință în care întreaga cunoaștere se naște din experiența propriei tale Conștiințe. Este un program al Școlii Maestrului Interior. El nu predă măiestria altcuiva, ci descoperă măiestria interioară a celui care practică.
 • dacă ai deja suficientă încredere în tine însuți încât să-ți asumi responsabilitatea pentru propria ta viață, încât să renunți la căutarea exterioară, la maeștrii exteriori, la metodele și tehnicile de orice fel, pentru a redescoperi în adâncurile tale tot ceea ce ai vrut vreodată să cunoști. Acest program crează un spațiu de Conștiință în care întreaga cunoaștere se naște din experiența propriei tale Conștiințe. Este un program al Școlii Maestrului Interior. El nu predă măiestria altcuiva, ci descoperă măiestria interioară a celui care practică.

Ce-ți aduce acest Program

Un nou grad de Conștiență. Adică o nouă percepție a realității, o nouă capacitate de a simți și, la fel de important, de a crea. A percepe și a crea sunt precum inspirația și expirația, secvențe ale unei pulsații. Este cel mai important lucru pe care-l poți dobândi, pentru că din asta se naște orice transformare ți-ai dori în viața ta.

Integrarea practicii spirituale a Prezenței în viața de fiecare zi, cu efecte majore în termeni de sănătate fizică, emoțională, mentală, în termeni de relaționare, exprimare de sine, creativitate și conexiune, și, în cele din urmă privește pur și simplu bucuria de a trăi.

Conectarea cu această dimensiune sacră a propriei tale ființe: Maestrul Interior. Descoperi că ai deja răspunsurile, mijloacele, claritatea, semnificația vieții, descoperi că poți simți mai mult decât ai crezut vreodată și poți crea realități mai profunde și mai vaste decât ai visat. Dincolo de scopurile liniare, viața are semnificație. Tu ești Maestrul pe care l-ai căutat întotdeauna.

Starea de Prezență ca o realitate permanentă în viața ta. O nouă bază pentru a face alegeri, întemeiată pe o nouă putere de a simți realitatea.

O nouă capacitate de a administra dimensiunea corporală a ființei tale, o nouă conexiune cu corpul, energiile tale vitale, o nouă capacitate de a înțelege emoțiile și de a le administra. Este a ieși de sub imperiul emoțiilor distructive care alterează puterea ta de a-ți împlini visele.

O nouă raportare la dimensiunea mentală. Este poarta de ieșire din labirintul gândirii compulsive, repetitive. Înveți să practici gândirea creativă, nouă și vie. Iar asta schimbă felul în care relaționezi cu tine însuți, cu ceilalți, schimbă relațiile tale și renaște capacitatea ta de a crea conștient relație.

Îți aduce capacitatea de a crea Atitudini și relații conștiente, cu tine însuți, cu ceilalți și cu existența. 

Prezența aduce o nouă înțelegere a realității, întemeiată în a simți și a crea conștient.

Fișele de lucru personal îți clarifică aspectele esențiale ale vieții tale, iluminând felul în care ai creat realitatea ta și deschizând posibilitatea schimbării în relațiile cele mai importante pentru tine, în ceea ce faci. Prin intermediul chestionarelor creăm împreună o adevărată radiografie a experienței de viață care aduce claritate și acuratețe.

Temele de lucru personal ale acestei Călătorii au ca scop integrarea Prezenței în toate împrejurările vieții. Sunt pentru acasă, la job, în diferite situații, relații și conjuncturi. Ele te ajuta să te poziționezi diferit în mijlocul vieții, tale, să fii atent/ă, să creezi conștient gesturile tale de gândire, emoție și acțiunile tale.

În finalul acestui parcurs, jurnalul pe care-l vei fi ținut devine o comoară pentru tine, plin cu viziuni, revelații, înțelegeri fundamentale despre propria viață și despre realitate, la care te vei întoarce mereu. În cele 28 de zile ale Călătoriei punem bazele unei noi perspective a realității, creăm noi obiceiuri, noi moduri de a simți și a acționa în mijlocul existenței.

Este un parcurs complex și complet, revelator, minunat, care deschide porțile unui nou mod de a trăi, de a relaționa, de a fi în corp, de a percepe și a crea. Este baza unei noi vieți, dacă alegi asta.

Cea mai mare primejdie este a crede că nu poți face nimic pentru a-ți schimba viața. Ai fost învățat să crezi asta, educat pentru a mărșălui pe culoarele labirintice ale acestei lumi, disciplinat și cuminte, către final. Această Călătorie de Conștiință deschide adevăratele tale dimensiuni. Ești un creator de realitate. Viața curge necontenit din tine, indiferent dacă ești conștient sau nu de acest lucru. Dar, atâta vreme cât nu ești conștient, hrănești labirintul, sistemele acestei lumi cu energia ta vitală, sacră, în loc să-ți împlinești visele. Aceasta este miza acestui program care pune bazele stării de Prezență în propria ta viață.

Nu în ultimul rând, acest program deschide porțile unui Împreună. Sunt mulți deja aceia care aplică în viețile lor principiile integrale ale măiestriei interioare cu rezultate extraordinare. Acest program te introduce într-o comunitate a Conștienței, alături de cei asemenea ție. Sunt doctori și oameni de afaceri, educatori și terapeuți, IT-ști și întreprinzători, oameni din toate dimensiunile vieții. Principiile măiestriei interioare care încep cu Practica Prezenței sunt aplicabile în orice dimensiune a existenței. Un alt nume al Prezenței este Viața, care cuprinde totul, sau… Dumnezeu dacă îți place mai mult cuvântul. Între uman și divin este o diferență de Conștiență. Această Călătorie are ca principală destinație inițierea unui nou grad de Conștiență și a unei noi etape a călătoriei vieții tale.

Sunt la fel ca tine. Am căutat mult o cale fără să știu ce caut și ne-închipuindu-mi mult timp că o voi găsi în locul cel mai neașteptat. Am scormonit în cărți, mulți metri cubi de filosofie, istorie, literatură și poezie, am scormonit în cărți de psihologie și spiritualitate, în istoria ideilor și a cunoașterii, și mereu rămâneam cu impresia că ceva îmi scapă. În vremea aceasta mă scufundam în aroganță, amărăciune și platitudine, în închidere și un fel de singurătate recalcitrantă. Credeam că Adevărul este o idee și Iubirea o metaforă, credeam că Frumusețea este o chestiune de istorie a artelor și de estetică, de educație și de cunoaștere, credeam că Armonia este un concept și deschiderea inimii o utopie minunată dar de netrăit. Oamenii în preajma mea trăiau la fel ca mine, în idei mai mult sau mai puțin strălucitoare, străfulgerând intelectual viața la un pahar, cu adevăruri citite în cărți, cu speculații interesante despre om și dumnezeu, în vreme ce experiența liniară a vieții se rătăcea în falsitate, în spatele măștilor.

În cele din urmă am căutat unde m-am priceput, în oameni. Ascultam poveștile lor. Eram reporter și scriam, filmam, împărtășeam istorii halucinante. Ceea ce căutam erau de fapt răspunsuri pentru mine însumi. Oameni extraordinari, situații, locuri, povești extraordinare, al căror fir unificator era acesta: oamenii sunt capabili de acte uluitoare, au puteri extraordinare, capacități incredibile, existența este un dans care depășește cu mult pojghița numită realitate consensuală. Această căutare într-un fel m-a salvat. Și pasiunea enormă care ardea în interiorul meu. Mereu însetat de experiență, de contact, de întâlnire, de aflare, de împărtășire, încercam să echilibrez nefericirea, dezumflarea din viața mea personală. Am mers pe acest drum până într-o zi în care am ajuns să fac o operație pe coloana vertebrală și am fost pe punctul să mor. Când m-am trezit puteam vedea cu claritate tot compromisul din viața mea, un compromis față de ceea ce mă simțeam pe dinlăuntrul meu. A fost o lecție profundă. Contează nu numai ce fac, ci și relațiile vieții mele. Ceea ce construisem la nivelul relațiilor nu era în acord cu adevărul meu interior, și asta era să mă ucidă. Făcusem mai degrabă ce ”trebuie”, decât ceea ce aș fi vrut să fac. Am hotărât atunci că viața e prea scurtă pentru asta și am schimbat totul. Absolut totul. Am comis o revoluție interioară. Mi-am urmat căutarea. Unele uși s-au închis, dar altele se deschideau necontenit. 

Și prin ele se scurgea în viața mea cunoașterea atemporală, prin experiență, a Adevărului despre mine însumi și despre natura existenței. Înțelegeam perfect că între idei despre realitate și experiența vieții este o prăpastie. Căzusem în această prăpastie și acum mă ridicam încet pe o nouă bază de cunoaștere. Adevărul a început să erupă în viața mea, odată cu Iubirea, marea Cunoaștere și revelația, porțile se rupeau, căutarea mea începea să se întemeieze pe intuiții profunde pe care nu le validasem niciodată și din spatele cărora acum se înălța măreția ființei. 

O nouă cale se născuse pentru mine. Mi-a fost frică de schimbare, de ceilalți, de ce vor spune, de cum mă vor privi, dar, necontenit existența îmi revela grade noi de Adevăr. În cele din urmă țesătura iluziei s-a rupt definitiv. Din Iubire și din Adevăr se năștea calea Maestrului Interior sau a Conștienței. 

Într-un fel am continuat să fiu reporter, să caut necontenit experiența, oamenii, trăirile, emoțiile. Numai că acum eram un reporter între dimensiunile existenței. Împărtășeam, făceam conexiuni și, mai ales, redescopeream darul ancestral al partajării experienței. Dacă eu puteam, și alții puteau. Oricine putea. Așa s-a născut Școala Maestrului Interior pe care am fondat-o împreună cu iubita inimii mele, AmmaRa. Ca un dar pentru noi înșine, pentru ceilalți și pentru această lume. 

Mă pricep să intru în Prezență și să creez împrejurul meu un spațiu de conștiință în care oamenii să se conecteze cu diferitele dimensiuni ale propriei lor ființe în scopuri de vindecare și de cunoaștere de sine. Am explorat nivel cu nivel, ani de zile am notat concluziile acestor explorări și am descoperit că nivelurile existenței sunt mereu aceleași, că oamenii le pot accesa, că ele sunt purtătoare ale unor conținuturi de experiență umană asemănătoare. Într-un fel, toți trăim aceeași poveste fundamentală, umană, sunt mereu aceleași drame și aceleași căutări, avem aceleași nevoi și așteptări. Cu toți căutăm în exteriorul nostru ceea ce credem că ne lipsește, fără să ne dăm seama de adevărata natură a realității propriei noastre ființe. Cu toții vom descoperi, în cele din urmă, Adevărul, despre noi înșine

Acel moment este acum. 

Întreaga mea și a noastră viață am dedicat-o Conștienței și împărtășirii a ceea ce am (re)descoperit. Am învățat din lecțiile trecutului și am întemeiat întreaga Școală a Maestrului Interior pe experiență directă, și nu pe o teorie. Am folosit acest talent al meu de a crea un spațiu de deschidere a Conștiinței pentru a pune foarte mulți oameni în contact cu niveluri mai profunde și mai vaste ale propriei lor ființe, și pentru ca ei să vadă singuri Adevărul și să poată alege pentru ei înșiși. Aceasta a devenit o axiomă, un mod de a lucra. Întreaga cunoaștere derivată din aceste explorări și din întreaga experiență a Școlii Maestrului Interior am turnat-o în Cartea Maestrului Interior. Motto-ul său: nimic nu e ascuns. Totul este aici, acum, gata pentru a fi trăit, este valabil pentru oricine alege să perceapă mai adânc adevărul vieții. 

Mi-am găsit răspunsul la toate întrebările. În cele din urmă, când toate au primit răspuns, nu mi-a mai rămas decât să trăiesc viața, dar nu ca pe un labirint, ci ca pe o creație. Practic asta în fiecare zi, în fiecare moment, acasă, în workshop-uri, când alerg cu motocicleta pe șosele și ogoare, în relația cea mai importantă a vieții mele, cu Elena-AmmaRa, cu oamenii, cu cerul și cu pământul. Tot ceea ce sunt și fac este subscris conexiunii și creației, dansului între a simți, a percepe, tot mai adânc și tot mai rafinat, și a crea pe toate nivelurile experienței mele de viață. Asta e tot

Cu toate acestea, și acum există momente în care mă tem, în care cad în povești vechi, în care îmi pierd încrederea și mă închid, în care caut soluții în trecut. Dar îmi amintesc tot mai des Adevărul. Mă ridic în picioare tot mai repede. Bucuria de a trăi e tot mai prezentă, mă simt mai sănătos și mai puternic ca niciodată în corpul meu, deși împlinesc în aceste zile 50 de ani. Viața este o pulsație între a simți, a primi, a iubi, și a crea, a dărui, a radia ceva din noi înșine. Nu mai am întrebări și nu mai caut răspunsuri, căci viața îmi vorbește necontenit prin oameni, prin situații, prin păsări, ierburi și animale. Tot mai multă încredere în viață și în mine însumi, asta este ceea ce am câștigat în această aventură extraordinară pe care o trăiesc în fiecare zi. 

Sunt ca tine, căci am trăit tot ceea ce tu trăiești. Ești ca mine, pentru că momentul în care toate întrebările se sfârșesc pentru a face loc vieții, este la o răsuflare de tine. Nu există doi Maeștri. Doar unul, care se naște în inima fiecărui om care se trezește. Maestrul nu poate fi decât interior. El nu este gândirea noastră, ci mult mai mult decât atât. Gândirea este un strat al ființei, dar Inima unui om cuprinde totul. Există o singură Inimă care pulsează în noi toți. A o trăi este măreția, frumusețea, splendoarea Vieții, a conexiunii profunde dintre noi, este a căsca ochii în fața minunăției existenței. Este Viața ca revelație oriunde aș privi. Este fără preț. 

Putem simți totul, vedea totul, putem re-crea totul, chiar dacă pare, atunci când suntem în labirint, că realitatea este o mașinărie impersonală. Consacrarea mea este aceea de a împărtăși această Cunoaștere, această Experiență, acest mod de a percepe care schimbă complet viața unui om, care ne vindecă de trecut, de frici vechi, de gândirea de masă, care ne eliberează din labirint. Nu învăț pe nimeni nimic. Doar creez un spațiu de conștiință în care oricine poate descoperi singur Adevărul despre sine și despre Întreg. Doar scot la suprafață reamintirea, facilitez recunoașterea. Mă pricep la asta mai bine decât la orice. Aceasta este Cartea Maestrului Interior, aceasta este Școala, aceasta este Practica Prezenței care deschide toate porțile. 

Cultiv Maestrul în viața mea. Mă pricep să-l încorporez și să-l manifest în multe dimensiuni. Am născocit împreună cu AmmaRa, nenumărate aplicații menite să deschidă porțile pentru oricine alege să-l trăiască. Cea mai mare bucurie pentru mine și pentru noi sunt oamenii care reușesc să-și schimbe viața, să iasă din platitudine, din frică, din dependență, din slăbiciune, oamenii care își împlinesc visele, oricare ar fi acestea, cei însetați de vindecare și de cunoaștere, de viață, de iubire, de adevăr, de conexiune cu ceilalți, oamenii însetați de minunăție, de experiență, de expansiune. Aceasta este bucuria mea și a noastră, aceasta este vocația și consacrarea, acesta este Adevărul nostru, pentru asta trăim. Pentru a împărtăși această cunoaștere. Fiecare cuvânt din cărțile noastre este născut dintr-o experiență cu oameni asemenea ție, fiecare concluzie, fiecare ghidaj… 

De aceea, îți mulțumesc. Dacă citești aceste cuvinte, ești pe Calea ta regală. Pe calea Conștienței. Ești pe cale de a descoperi darurile pe care tu le aduci Umanității și existenței, așa cum eu le aduc pe ale mele. Noi toți avem daruri de oferit lumii. Cu cât ne deschidem mai mult pentru a primi, cu atât mai mult avem de dăruit împrejurul nostru. Primește deci darurile mele și dăruiește-le lumii pe ale tale. În acest fel se împrăștie Conștiența și schimbăm lumea prin noi înșine. Te deschizi și vezi, totul se schimbă pentru tine, te duci acasă, în spațiul vieții tale cu această nouă radianță și asta schimbă totul. Radianța este molipsitoare. 

După Cartea Maestrului Interior, darul meu făcut lumii, care mă reprezintă și mă exprimă, este Inițiere în Practica Prezenței, acest parcurs online care deschide o cale uriașă. Crearea lor îmi aduce bucurie, căci reprezintă ceea ce sunt în cele mai profunde și înalte niveluri. Asta împărtășesc cu tine. Lasă-te scăldat în măreția și frumusețea revelației despre tine însuți și despre existență. Apoi dăruiește ceea ce ai de dăruit, din talentele tale, din frumusețea ta, din bunătatea, cunoașterea, pasiunea ta, lumii. Totul este un schimb, o pulsație, un dans, între a inspira și a expira, între plin și gol, între divin și uman. Viața. Îmbarcă-Te în corabia propriei Inimi. Întotdeauna este momentul pentru asta. Ca ACUM.

Cu încredințarea că această creație a mea contribuie la transformarea ta, și prin noi toți, a lumii în care trăim. 

Amen! Agnis

Accesează Programul

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii