Încredere în fața Transformării » Călătoria Inimii Skip to content

Încredere în fața Transformării

Cea mai mare și mai bogată resursă naturală a noastră este potențialul nostru nemărginit.

Ca și ființe umane, avem un potențial infinit.

O bogăție, o resursă naturală, pe care, din păcate, nu o folosim. Ne limităm, de cele mai multe ori, în a rămâne în băltire, în zona de confort, lăsând oportunitățile să treacă și toate posibilitățile ce ne sunt disponibile să alunece pe lângă noi. Ne pierdem în gândire haotică, în activități neimportante, în bârfe și pălăvrăgeli inutile, în acțiuni care nu au de a face cu creșterea și evoluția noastră. Ne umplem timpul, pur și simplu, cu inutilități, cu zgomot, cu judecăți, cu a ne plânge despre circumstanțe, situații, relații, în loc să ne asumăm puterea de a schimba și de a crea ceea ce vrem, cu adevărat, să trăim. Amânăm la nesfârșit, învăluindu-ne în neîncredere, în griji, în regrete și resentimente, uitând că ține de noi să iertăm, să schimbăm, să creăm – din starea de prezență – realitatea pe care ne-o dorim. Schimbarea, știi deja acest lucru, începe însă înlăuntru.

Când căpătăm încredere în fața transformării, recunoaștem că avem un potențial infinit.

Poate că pe durata pandemiei ai putut să-ți oferi momente de liniște și ascultare, simțindu-ți adevăratul potențial. Poate că nu ai reușit deloc să găsești liniștea interioară și te-ai lăsat sedus de nebunia și de frica ce au fost la cote maxime. Poate că te-ai lăsat să aluneci în cotropitoarea tendință de a face precum ceilalți. Crezând, încă o dată, că… așa trebuie… așa se cuvine… așa este politicos. Să port măști, să plec capul, să mă vaccinez. Să fac „cum se face”.

Nu este nimic de judecat, indiferent cum ai fost și ce ai făcut în acest ultim an și jumătate de când totul s-a zguduit din temeliile vechii „normalități”. Tot ce contează este ceea ce alegi acum.

A înțelege și a recunoaște al tău maxim potențial nu are de a face cu cât faci pentru ceilalți sau dacă ești așa cum crezi că vor ceilalți ca tu să fii, ci are de a face cu felul în care-ți dai voie să fii în autenticitate, indiferent ce faci și unde te afli. Chiar și acum, în contextul global ce-l trăim toți! Mai ales acum, când a fi autentic, în ciuda a tot ceea ce se vrea să fim și să credem și să facem, este o mare provocare. Însă merită să te provoci, smulgându-te din felul vechi de a fi și de a face. Merită să-ți îndrepți atenția și gândurile și acțiunile pe ceea ce îți aduce, cu adevărat, bucurie. Renunță la a face compromisuri, făcând ceea ce se cuvine

Dăruiește-ți, în această vară, darul încrederii și darul Transformării.

Încrederea în tine și în puterea ta de a a-ți direcționa gândurile și acțiunile în feluri în care te fac să te simți bine, în moduri care-ți aduc bucurie și nu care te fac să te simți în compromis. Încrederea că îți poți transforma viața în așa fel încât să trăiești în acord cu al tău potențial maxim.

Privește chiar acum în jurul tău și chiar dacă descoperi multe pentru care ai avea toate motivele să te închizi, să intri în nemulțumire, alege – în clipa asta când citești – să faci altfel. Alege, de exemplu, să zâmbești, reconectându-te cu încrederea din lăuntrul tău. Zâmbește. Găsește în tine zâmbetul secret, cum îl numește Agnis în Cartea Maestrului Interior. Și dă-ți voie să simți diferența. Simte diferența între cum ești când te încrunți, când te închizi, când băltești în zona de confort și în compromisuri și cum ești când alegi să ai încredere și să zâmbești știind că poți face în orice clipă altfel. Potențialul infinit, ce zace adânc în tine, poate fi trăit începând cu acest zâmbet și cu această reconectare la încredere. ÎNCREDERE.

Așa cum poate știi deja, în fiecare an aleg un cuvânt să mă însoțească, de-a lungul anului, cu a sa energie. În trecut, am avut cuvântul BUCURIE, am avut TRANSFORMARE, am avut VIZIUNE, am avut ÎNCREDERE. Încrederea este cea care m-a însoțit, de multe ori, în situații în care totul părea pierdut. Totul mi se năruia în jurul meu și doar încrederea a fost cea care m-a ajutat să rămân în picioare și să mă bucur de magia vieții.

Pentru 2021 mă însoțește, ca și mantră – rugăciune, ÎNCREDERE în MAGIA VIEȚII.

Toate femeile din Cercul Sacru Anam Cara  s-au alăturat și, împreună am crescut vibrația încrederii în magia vieții. Te invit să te alături și să amplificăm, împreună, pe durata verii, vibrația încrederii. Doar adu-ți aminte că eu nu pot să-ți dau încredere, și nimeni altcineva, așa cum nici tu nu-mi poți da mie încredere. Dar, împreună, hrănind-o fiecare în felul său, putem crește vibrația încrederii.

Încredere că ne putem manifesta mai mult din adevăratul potențial de ființe umane și divine.

Încredere că fiecare, pentru sine, face o schimbare ce contribuie, apoi, la schimbarea lumii în care trăim toți.

Căci, sunt convinsă, toți vrem să trăim mai multă bucurie, mai multă iubire, mai multă abundență, mai multă conexiune, mai multă compasiune. Dacă vrem toate astea, atunci ține de fiecare dintre noi să ne conectăm cu potențialul nostru infinit și să ne raportăm la viață cu mai multă încredere în puterea noastră de creatori, cu mai multă pasiune și claritate asupra a ceea ce vrem să trăim.

Ne-am tot bălăcit în mediocritate, punându-ne măști și jucând la impuse, hrănind îndoiala și suspiciunea, izolându-ne, separându-ne. Ce ne împiedică să ne dăm voie să avem, cu adevărat, încredere. Încredere în puterea noastră de Creatori Conștienți de realitate, bucurându-se de viață și practicând starea de prezență căci, până la urmă, este tot ce contează. Momentul ACUM. Dincolo de provocări și în ciuda contextului global, momentul acum ne aparține.

Este suficient să privim, cu deschidere, în jurul nostru pentru a vedea că sunt din ce în ce mai mulți oameni deschiși să pășească pe Calea Conștienței și să practice starea de prezență. A ne bucura de fiecare moment din viață într-un mod cât mai conștient, este ceea ce ne permite să ne conectăm cu puterea de a crea prosperitate bazată pe frumusețea și binecuvântarea de a fi în viață. Acum.

Multe persoane și-au schimbat radical viața, în ultimul an, abandonând încrâncenările materiale și pur mentale și ieșind din zona de confort. În ciuda a tot ceea ce pare a fi negativ în lume, adevărul este că suntem din ce în ce mai mulți  cei care conștientizăm că viața este despre bunătate, despre îngăduință, despre compasiune, despre conexiune, despre împreună. Și este despre a contribui, fiecare în felul său unic, la schimbarea lumii.

Trăim vremuri în care suntem chemați să co-creăm. Dacă simți și tu chemarea, ai curajul și urmeaz-o! Pornește însă, cu încredere, de la a-ți onora propria ta călătorie de vindecare, de transformare, de întregire.

Cu recunoștință,

AmmaRa

P.S. Alătură-te mie în Călătoria Eroinei de care eu mă bucur acum împreună cu multe alte femei dar și bărbați – căci sunt și câțiva bărbați care și-au oferit în dar această călătorie cu intenția de a înțelege principiul feminin și de a învăța să-l onoreze. Vă mulțumesc pentru curaj și, la rândul meu, vă onorez, dragi bărbați.

Simte chemarea, oferă-ți și tu în DAR această călătorie în care recapeți încrederea și claritatea de care ai nevoie pentru a-ți onora adevărata misiune a vieții tale.

Înveți să eliberezi emoții și blocaje care te-au ținut pe loc în a-ți întrupa, precum o binecuvântare, principiul feminin. 

Călătoria Eroinei este călătoria transformării tale și a întrupării puterii de creatoare. O călătorie plină de conștientizări, revelații, înțelesuri și instrumente simple cu ajutorul cărora faci schimbările de care ai nevoie chiar acum în viața ta. O călătorie în care poți simți adevărata conexiune cu alți oameni deschiși și ei, la fel ca tine, cu încredere în fața transformării.

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii