Echipa » Călătoria Inimii Skip to contentEchipa Călătoria Inimii

53_1_20171020170351

Manuela Simona Vlad

Într-o clipă de grație, inefabilă, surprinzătoare și paradoxală, suspendată între nimic și eternitate, am realizat marea deschidere a inimii către IubireFață în față cu mine însămi, într-un sentiment de expunere intimă totală, într-o nuditate absolută, am conștientizat trăirea stării de Autenticitate încarnată, dezgolirea prin lumina Adevărului, simțirea Compasiunii si Recunostinței profunde față de tot ce există si a existat vreodată. 

49_1_20181018132241

Dana Cristian Lar

Cred cu tărie, grație Inimii mele care m-a purtat către Călătoria Inimii, că schimbarea mea este parte din schimbarea lumii în care trăim toți. Schimbarea mea înseamnă Atenție! Atenție la gânduri, cuvinte, priviri, gesturi, pași, fapte. Tot ceea ce eman în această realitate: cea mai neînsemnată faptă, cel mai mic pas, cel mai trecător gest, cea mai fugară privire, cel mai efemer cuvânt, cel mai ascuns gând sunt Creația mea și o parte din Creația Umanității.

Adrian Lar

Am experimentat multe în viață, am trăit mult la limitele fizicului și psihicului. Poate că din acest motiv mi-am ales o carieră militară mai altfel. Am fost parașutist militar, aproape 27 ani, în care realitatea mi-a adus toate ingredientele de care aveam nevoie la momentul respectiv. Acele experiențe m-au determinat să caut mai mult și mai mult, pentru că, undeva în interiorul meu, simțeam că mai lipsește ceva.

Așa am ajuns să experimentez prima respirație holotropică, după care, încet încet, am cochetat și mai mult cu tot ceea ce oferea Centrul Călătoria Inimii. Ambiția mea, cumva formată în fostul job, m-a determinat să merg și mai adânc în interiorul meu. Cu fiecare workshop – ARC, Practica prezenței, Shamania – ieșeau la suprafață conținuturi de care nu eram prea conștient că există, și, parcă nu se mai terminau. Ambițios din fire, am continuat mulți ani de practică în Călătoria Inimii, multe vindecări la nivel corporal și mental, multe conștientizări, foarte benefice vieții mele de zi cu zi. 

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii