Darurile Prezenței (LIVE) » Călătoria Inimii Skip to content

Darurile Prezenței (LIVE)

A fi în Prezență înseamnă a percepe mai mult din realitate și astfel a răspunde mai adecvat realității.

A fi conștient înseamnă a simți, a percepe mai mult, și a putea transforma dimensiunile pe care le percepem. Iar a simți mai mult din realitatea vieții ne permite să răspundem mai adecvat contextului. Gradul de conștiență determină calitatea relației cu noi înșine, cu ceilalți și cu existența.

Nu putem schimba nimic în dimensiuni de care nu suntem conștienți, pe care nu le simțim, nu le percepem. Prezența crește enorm capacitatea de a percepe realitatea și deschide calea creației conștiente a propriei noastre vieți. Când suntem exclusiv în modul liniar de operare, profunzimea și înălțimea existenței ne sunt străine. Putem doar încerca să ghicim răspunsul adecvat. De aceea ne limităm la a ”crede” ceva sau altceva despre dimensiunile noastre profunde, despre ceilalți, despre Dumnezeu… pentru că nu putem percepe aceste dimensiuni. Dar Prezența deschide toate porțile unei noi relații cu orice dimensiune a vieții: cu lumea profundă a corpului fizic, a energiilor vitale, ale emoțiilor și atitudinilor noastre. Și mai mult decât atât, transformă relațiile noastre cu ceilalți și cu existența, pentru că putem percepe mai mult din aceasta. Nu mai este nevoie să credem ceva. E nevoie doar să avem încredere în ceea ce simțim. 

Iubirea dintre doi oameni este sacră pentru că dizolvă granițele lăuntrice, dezvăluind adevărul despre adevărata noastră natură. Între iubirea umană și cea divină este doar o deosebire de grad, nu și de natură. O mare iubire este începutul unui drum care sfârșește cu o trăire mistică: toate ființele și lucrurile sunt născute din aceeași sursă și împărtășesc pentru totdeauna natura profundă a Ființei. 

Recomandate

Nu este nici un comentariu încă, fii tu primul.


Adaugă un comentariu

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii