Maestrul Interior

conferință – workshop – lansare de carte

Horia & Elena Francisc-Țurcanu

iași, 23-25 MAI 2024

Călătoria Inimii, la Iași

Maestrul Interior

Un triptic de evenimente cu Horia & Elena Francisc Turcanu

Uneori, pare că destinul hotărăște o cale sau alta. De fapt, destinul suntem noi înșine în versiunea noastră mai profundă și mai vastă. Așa se petrece întoarcerea noastră la Iași. 

Un eveniment, ca o treime, sub tema cea mare a Maestrului Interior.

Acesta este cea mai adâncă dimensiune a ființei noastre, unul pentru toți, este acea Lumină a Conștienței din care noi modelăm întreaga noastră existență și lume. Este spațiul din care venim și către care ne întoarcem toți. Este dimensiunea lăuntrică pe care o numim Cristos, sau Inimă, sau Conștiență, sau Sine… Este ceea ce căutăm, fără să ne dăm seama, dintotdeauna. 

Aceasta este tema acestei triade declinate într-o conferință-dialog, un workshop, sau o Călătorie interioară cu aceeași temă, și Cartea… 

Cea de-a treia ediție a Cărții Maestrului Interior este lansată la Iași, iar tu ești invitat/ă să sorbi din energia acestei mari Călătorii, în care suntem cu toți, Călătoria Inimii. 

Viața noastră nu e altceva decât o Călătorie a Inimii, sau a Conștienței, și este o Școală la capătul căreia ne așteaptă Maestrul din noi înșine. 

Acest eveniment este shortcut, către ceea ce suntem cu adevărat. 

 

Conferință

Horia Francisc Țurcanu în dialog cu Magda Axinte

Maestrul Interior – o deslușire cu public

Ce este Maestrul Interior? 

Cine și mai ales ce suntem noi în cele din urmă? 

Ce este această experiență extraordinară numită viața mea, și cum să o modelez cu măiestrie astfel încât să împlinesc singurul meu scop: acela de a trăi aici și acum, bucuria, sentimentul profund al existenței și conștiența deplină a Adevărului despre mine însumi?

Am ales ca această deslușire să se petreacă în forma unui dialog între subsemnatul Horia Francisc Turcanu și Magda Axinte, iar voi toți, cei aflați conștient sau nu în Călătoria Inimii voastre, să fiți o parte activă a acestei împărtășiri. 

Aceasta este și semnificația împărtășirii, nu? 

Ei bine, vom împărtăși cu voi Adevărul despre noi înșine. Pe scurt, Maestrul Interior, sau Cristos, sau Lumina Conștienței sau Inima sau Sinele este ceea ce suntem. Maestrul nu este o idee sau un concept, ci o experiență directă, și substratul absolut al realității noastre. Doar că uităm uneori. 
Împreună, ne amintim ce suntem noi. 

Acces conferință: 35 lei

Workshop

cu Horia & Elena Francisc Țurcanu

PRACTICA PREZENȚEI – RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ

Această Călătorie este dimensiunea de experiență directă a Maestrului Interior. Ea vine să susțină toate lucrurile pe care le vom fi înțeles împreună din dialogurile noastre.

Un timp îndelungat am forjat, împreună cu foarte, foarte mulți oameni un fel de ”tehnologie interioară” menită să ne curețe percepția asupra proprie noastre ființe și a realității, pentru a lăsa în cele din urmă doar esența a ceea ce suntem. 

Cu toți căutăm doar atât: vindecare și cunoaștere. Tot ce avem de vindecat și de cunoscut se datorează separării implicite de realitate, pe care o operăm, fără să ne dăm seama, de la nivelul gândirii. Nu este o cădere și nici un păcat. Este doar o eroare care poate fi corectată cu ușurință. 

Această Călătorie este dedicată va să zică Vindecării și Cunoașterii ca experiență directă a Maestrului din noi înșine. 

Înscriere workshop: 1007 lei

Înscrie-te la workshop și ai acces gratuit la conferința

Maestrul Interior: Horia Francisc-Țurcanu în dialog cu Magda Axinte

A 3-a ediție

Cartea Maestrului Interior

Autografe și sesiune Q&A cu autorul în finalul Conferinței.

Atât la Conferință, cât și la Workshop, beneficiezi de prețul de precomandă:

-30%

1̶9̶0̶.̶0̶0̶ ̶l̶e̶i̶. 170.00 lei

Precomandă până pe 21 mai 2024 și ai acces gratuit la conferința

Maestrul Interior: Horia Francisc-Țurcanu în dialog cu Magda Axinte

O cale directă către vindecare și cunoaștere

Născută din experiența Maestrului Interior, această carte-călăuză, ne conduce către Creatorul Conștient ca mod de a trăi în această lume.

Călătoriile Inițiatice din Școala Maestrului Interior  au fost Sursa inspiratoare. Cartea poartă energia atemporală a Școlii, fiind un ghid de transformare interioară și, în același timp, o hartă a celor mai înalte și mai profunde dimensiuni din viața noastră.

Este o hartă despre noi înșine și despre Realitate. Este o carte-manual pentru noi toți cei care simțim că trăim un moment istoric în care suntem chemați la acțiune. Adică la asumarea responsabilității de a face, fiecare în felul său unic, o schimbare ce contribuie la transformarea lumii în care trăim.

Este o Carte-Călătorie de conștiință care nu se termină niciodată. O carte infinită, asemenea vieții. Oricât de mult ai citit din ea, oricât de mult ai re-cunoscut în tine însuți conținuturile sale, data viitoare când o vei lua în mână vei găsi ceva nou.

Este o Carte scrisă de tine însuți pentru tine însuți, pentru că Maestrul Interior este o dimensiune colectivă a ființei. Îți vei recunoaște propria voce în cuvintele acestei Cărți pentru că este o dimensiune a propriei tale ființe.

De o mie de ori vei exclama ah, da, asta este, am știut acest lucru dintotdeauna, am simțit, nici eu n-aș fi putut spune mai bine. O Călătorie născută din experiență și care conduce către experiența Întregirii și a Trezirii.

Este în același timp o hartă a Ființei, a Conștiinței, o nouă cartografie a Realității, căci o nouă Percepție conduce către o nouă Paradigmă. Este menită să anclanșeze un Proces interior de transformare care cuprinde toate dimensiunile Vieții: corpul, energia, relațiile, emoțiile, gândirea, exprimarea și viziunea asupra sinelui și a lumii.

Este o Carte care anunță o nouă Umanitate. Ea se naște acum, odată cu tine, dacă alegi acest lucru

Horia Francisc-Țurcanu

Autor, terapeut și călăuză în lucrul cu stările extinse ale Conștiinței.

Dar, înainte de toate, este un mistic, a cărui consacrare este aceea de a împărtăși cu ceilalți mijloacele experienței deschiderii și Cunoașterea care derivă din ea.

Astfel a fondat împreună cu Elena Francisc-ȚurcanuȘcoala Maestrului Interior, întemeiată pe experiența directă a expansiunii de Conștiință.

Este creatorul a numeroase programe de Dezvoltare Personală și Spirituală,  întemeiate pe experiența directă a expansiunii. A structurat și sintetizat ansamblul de practici experiențiale și concluzii teoretice numite Calea Maestrului Interior, orientări precum Practica Respirației Conștiente și a Stării de Prezență sau Respirația Inimii.

Este scriitor, filosof și poet, a publicat numeroase articole, eseuri și interviuri pe teme de psihologie transpersonală, spiritualitate și filosofie. Susține conferințe pe teme de expansiune a Conștiinței, dezvoltare personală și spirituală. Creează programe personalizate de explorare interioară și transformare spirituală a vieții.

Este autorul Cărții Maestrului Interior și creatorul revoluționarului Model Sferic al Conștiinței, o nouă hartă a realității și baza teoretică a Școlii Maestrului Interior.