Skip to content

Centrul Călătoria Inimii

Este un loc înalt, sub cer, în mijlocul pădurilor neatinse și al frumuseții pure. 
Este un spațiu destinat transformării interioare și explorării Conștiinței, cunoașterii de Sine și vindecării, dezvoltării personale și spirituale. Este un loc de meditație, rugăciune și Ascensiune.
Este locul în care se petrec marile noastre retreat-uri, sesiunile de lucru personal și explorările substanțiale ale Școlii Maestrului Interior.

Vocația sa este de a transforma experiența umană prin Conștiență, de a iniția și susține procesele psiho-spirituale, și de a crea un spațiu sacru și sigur de lucru cu stările extinse ale Conștiinței. Consacrarea sa ultimă este aceea de a schimba lumea prin transformarea lăuntrică a fiecărei ființe umane care alege acest lucru. 

Despre Noi

Asemenea Inimii unui om, Centrul are multiple funcții și dimensiuni.

Experiența stărilor extinse ale Conștiinței
Spațiu Terapeutic Integral
Dezvoltare Personală Integrală
Educație Integrală
Împărtășire, susținere, Comunitate
Creația Conștientă de Realitate
Experiența spirituală a Vieții

Ansamblul Programelor, workshop-urilor, călătoriilor de Conștiință, seminarelor și conferințelor Călătoriei Inimii poartă numele de Școala Maestrului Interior. Este o Școală a Ființei care are drept obiectiv transformarea interioară prin Conștiență. A fi conștient înseamnă a percepe, a simți diferitele niveluri interioare ale Conștiinței, care articulează continuum-ul corp- minte – spirit.

Este o Școală a experienței directe, a trăirii celor mai adânci dar și a celor mai înalte dimensiuni ale Conștiinței și a integrării lor în dimensiunea liniară a existenței, astfel încât să conducă spre exprimarea deplină a potențialului uman. Gradul de Conștiență determină identitatea pe care ne-o asumăm în această viață. Astfel, este o Școală a transcendenței diferitelor niveluri ale identității care tinde să aducă în dimensiunea umană creativitatea, bucuria și viziunea dimensiunii spirituale al Ființei noastre.

Instrumentele de lucru sunt structurate sub numele de Practica Respirației Conștiente și a Stării de Prezență. Sub acest nume generic sunt reunite tehnici de lucru cu respirația, de modulare a Atenției, care deschid porțile percepției sau ale Conștienței, ca premisă a procesului de transformare interioară. Am dezvoltat diferite Direcții de eXperiență ale workshop-urilor, seminarelor și explorărilor noastre, menite să aprofundeze demersul ontologic, terapeutic și de Dezvoltare Personală Integrală.

Lucrul structurat cu stările extinse ale Conștiinței creează un parcurs interior care se reflectă în toate dimensiunile vieții: relația cu Sine, cu ceilalți, starea de sănătate fizică, energetică, emoțională și mentală. Este o Școală a Autenticității, a Încrederii în Sine și în existență, o școală a bucuriei de a trăi și a creativității. Este o Școală care depășește limitele dezvoltării personale și intră în dimensiunea spirituală a Ființei. Este o Școală a Vieții, deci a Experienței și a trăirii.

Întreaga cunoaștere prin experiență a transcenderii diferitelor niveluri ale Conștiinței, a fost articulată de către Fondatori într-un sistem de abordări practice și teoretice numit Calea Maestrului Interior, menit să folosească oricui alege cunoașterea de Sine prin experiență directă și transcenderea nivelurilor Conștiinței.

Asemenea vechilor școli inițiatice, Școala Maestrului Interior este structurată pe Niveluri de eXperiență și integrare menite să permită explorarea din ce în ce mai adâncă a Ființei.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii