PRET:

800 Lei

Așază-te. Ascultă-te.
Întoarce-te la Sursa care ești și, onorându-le,
recunoaște-ți bogățiile lăuntrice.

 

Călătoria Eroinei este un retreat online pentru femei care hotărăsc să-și onoreze trupurile și relația cu ele însele.

  • Femei care își onorează viața și Lumea în care trăiesc.
  • Femei ce simt că pot contribui, în mod substanțial, la schimbarea lumii.
  • Femei ce aleg să trăiască iubirea, compasiunea, blândețea, bucuria, frumusețea, adevărul, senzualitatea, puterea și energia creativă.
  • Femei care vor să-și reconstruiască relația cu mama biologică dar și cu arhetipul Mamei.
  • Femei care decid să vindece ruptura dintre feminin și masculin.
  • Femei care cred în conținere și în energia Comunității.

Ești una dintre aceste femei?

Elena Francisc-Țurcanu

Mă simt onorată să-ți fiu Călăuză și mă bucur că-mi dai voie a te conduce cu blândețe și, uneori, cu fermitate către tine însăți. Aceasta este vocația mea. A deschide porțile conștiinței, ale inimii, pentru ca oamenii să-și regăsească adevărata putere.
Am înființat Asociația de Terapii Transpersonale și Editura Elena Francisc ca exprimare a acestei vocații de a schimba lumea prin noi înșine. Încrederea mea a rămas neclintită.
Această Călătorie ar putea schimba totul și pentru tine.

Parcursul Călătoria Eroinei

Te ghidează prin cele 10 module ușor de urmărit și de aplicat în viața de zi cu zi. Chiar dacă, uneori, pot fi lecții provocatoare. Transformarea este inevitabilă. Fiecare modul, care îți ia cam o săptămână să-l completezi și să-l integrezi, se focusează pe teme fundamentale în procesul tău de vindecare, transformare și reîntregire. Fiecare modul îți permite să te apropii și mai mult de esența ființei care ești cu adevărat onorându-ți, astfel, evoluția pe calea conștienței.

Tot ceea ce înveți în acest parcurs are la bază elemente din cartea Călătoria Eroinei de Maureen Murdock dar, cel mai mult, este bazat pe experiența directă a celei ce își asumă Centrul acestui parcurs – AmmaRa. Sunt teme extrase din Parcursul Renaște-Te Femeie! Și, de asemenea, din Școala Maestrului Interior.

Nu doar noi femeile ci fiecare ființă umană se bazează pe sisteme și modele de gândire. Fie că suntem sau nu conștiente de acestea. În acest parcurs devenim conștiente de aceste tipare de gândire, credințe, obiceiuri, frici, emoții. Pe care le înlocuim. Nu este nevoie să facem schimbări drastice, nu este nevoie să facem sacrificii uriașe pentru a vedea rezultatele schimbării în viețile noastre.

Pe măsură ce avansezi în Călătoria Eroinei, te poți aștepta să:

înțelegi de ce te-ai separat de feminitatea ta…
conștientizezi de ce te-ai simțit sau încă te simți respinsă de către mamă…
îți descoperi misiunea găsind în tine claritatea

Pentru ce ești aici, acum, în această încarnare? Într-un trup de femeie. Cum poți contribui la schimbarea lumii începând însă cu propria ta schimbare? Una din cele mai mari provocări este aceea de a-ți descoperi misiunea. Prin a parcurge Călătoria Eroinei  îți oferi o călăuzire către a avea claritatea și certitudinea de care ai nevoie pentru a-ți descoperi și onora darurile unice

conștientizezi tiparele de comportament care te-au ghidat către dependența de perfecțiune,
către a-ți căuta tatăl în toate relațiile cu masculinul

Unele teme din Călătoria Eroinei te vor ghida către a descoperi cum te-ai identificat cu masculinul și ai folosit, de-a lungul vieții, mai degrabă atribute pur masculine. Această conștiență te ajută să-ți schimbi perspectiva și să aduci echilibru între masculinul din tine și femininul pe care vrei să-l întrupezi.

experimentezi viața printr-un filtru nou, o privire proaspătă chiar și asupra provocărilor

Imaginează-ți că începi să te trezești bucuroasă în fiecare zi și dornică să-ți trăiești pe deplin viața emanând recunoștință pentru faptul că ești femeie. Da, vor fi și momente provocatoare, tensiuni, dureri, dar atunci când ești pe calea conștienței, onorându-ți misiunea și făcând ceea ce iubești cu adevărat, merită să treci prin toate acestea pentru a-ți găsi reîntregirea.

descoperi că până și cele mai îndrăznețe Visuri pot deveni realitate,
o dată ce îți întrupezi puterea feminină

Cu siguranță ți-ai setat scopuri, unele chiar foarte mari, doar pentru a constata apoi că nu le poți atinge. Și asta pentru că nu aveai încredere în puterea ta de creator, nu aveai încredere în intuiția ta. Odată ce înveți și să spui NU, acolo unde ai spus de atâtea ori da împotriva a ceea ce voiai cu adevărat, începi să-ți simți puterea feminină.

ajunge să iei decizii importante într-o fracțiune de secundă

Intuiția ta de femeie este cel mai important ghid în procesul tău de transformare și întregire. A-ți onora puterea feminină, în Călătoria Eroinei care ești, este și despre a-ți recunoaște intuiția și a învăța să ai încredere în ea în așa fel încât să poți lua decizii importante și să poți rămâne conectată cu adevărul tău, cu misiunea ta, cu vocea ta cea care vrea să se manifeste în lume. Recunoscând puterea intuiției te vei simți mai încrezătoare în tine însăți și în a ta viziune.

te simți eliberată de convingeri vechi și tipare de gândire ce nu-ți mai servesc,
învățând să fii ancorată în starea de prezență

Toți suferim, înlăuntrul nostru și în tăcere, de tot felul de răni vechi pe care ne-am străduit să le îngropăm sau să le ferecăm bine în sertare cărora le-am pus lacăte grele. În Călătoria Eroinei înveți să te eliberezi de poverile trecutului integrându-l, înveți să vindeci răni vechi.

îți satisfaci dorința nestăvilită de reconectare cu femininul

A parcurge Călătoria Eroinei îți oferi ție însăți puterea de a fi mai ancorată în propria ta viață, de a simți puterea ta de creatoare conștientă a realității pe care o trăiești, de a te simți mai vitală și mai plină de bucurie…emanând recunoștință pentru tot ceea ai, ceea ce ești deja și ceea ce alegi să devii. În Călătoria Eroinei devii mai plină de compasiune, de empatie. Înveți să recunoști sincronicitățile pe care Existența ți le oferă. Universul este de partea ta. Nu împotriva ta. Devii Eroina vieții tale și nu victima.

Rezonezi cu programul online Călătoria Eroinei?

Multă vreme și eu m-am confruntat cu îndoieli, frici, epuizare fizică, oboseală, închidere, neîncredere. Și, mai ales, cu o permanentă căutare în afara mea. Căutam echilibrul, liniștea, pacea în afara mea, nefiind în stare să mi le ofer mie însămi mai întâi. Neoferindu-mi timp și spațiu sacru pentru a mă asculta pe mine. Pentru a mă coborî în universul meu interior. Mai degrabă, mă temeam de ce voi găsi acolo decât să-mi imaginez că bogăția creației vieții pe care o doresc se află în întunericul fertil din miezul ființei mele. Însă, de ceva ani buni acum, plonjând adânc în fertilitatea învățăturilor pe care le-am oferit în cadrul comunității Practica Puterii Feminine, mi-am recăpătat profunda conexiune cu propria mea energie și putere feminină. Recunoscând-o ca fiind sacră. Și am continuat s-o împărtășesc – prin experiență directă – cu sute, mii de femei. Fie la întâlnirile live în cadrul Comunității, fie prin meditațiile on-line sau prin Arta Ascultării Atente – Retreat on-line.

Devenind, astfel, din ce în ce mai încrezătoare în marea Sursă de inspirație și de putere care sunt. Din această încredere în a mea putere și a mea înțelepciune și, mai ales, din vasta experiență de viață lucrând în ultimii 20 de ani cu mii de femei împărtășesc acum, și mereu, cu tine. Și – chiar înainte de a mă așeza în Călătoria Inimii ca și Psihoterapeut, Călăuză, Mentor Spiritual, Life Coach, Urban Shaman, Învățător… în multe feluri m-ai tot numit – din rolul de Redactor Șef al revistei Cosmopolitan am avut privilegiul să fiu în permanent contact cu zeci de mii de femei. Mi-am oferit atunci, vreme de 7 ani, o experiență de-o bogăție inimaginabilă și foarte prețioasă pentru cea care sunt acum. Un mare MULȚUMESC tuturor celor care ați fost cu mine pe durata acelor 7 magnifici ani de Cosmopolitan.

Nevoia de Conexiune este fundamentală

O lecție importantă pe care am învățat-o de-a lungul procesului meu de transformare a fost aceea că „împreună este mai ușor”. Că nu pot face totul singură și, mai ales, că nu mai voiam să fac totul singură. Că a cere susținere și a mă lăsa conținută a fost o schimbare esențială pentru mine. Toate avem nevoie de susținere, de conținere, de recunoaștere, de ascultare. Mai ales în această lume stresantă și din ce în ce mai aglomerată și mai nebună în care ne trăim viețile.

Comunitatea Practica Puterii Feminine este, și nu doar pentru mine, un spațiu care permite oricărei femei să simtă că poate transforma vechile structuri masculine – bazate mai mult pe logică și rațiune – în paradigme noi, feminine. Bazate pe mai multă îngăduință, răbdare, ascultare, conținere. Un spațiu în care putem să ne arătăm vulnerabilitățile, întărindu-ne, astfel, legătura între corp-minte-suflet. Un spațiu unde ne putem manifesta darurile și talentele. Locul unde ne bucurăm de unicitatea fiecăreia și, în același timp, unde hrănim vibrația lui „împreună”. Am încredere că acest parcurs de 10 săptămâni este sanctuarul în care, împreună, ne putem continua, prin PRACTICĂ, transformarea întru a noastră Putere Feminină.

Sunt convinsă că te simți deja, la fel ca multe dintre noi, copleșită cu toate cele, cu ritmul stresant în care ne pierdem de atâtea ori de-a lungul zilei. Idea să mai adaugi acum ceva nou în lunga ta lista cu deja multe de făcut, poate părea ca încă o sarcină.

Ai încercat tot felul de programe, workshop-uri, călătorii, ceremonii, ritualuri, ca apoi să aluneci din nou în vechi tipare de gândire și de comportament. Oricât de multe conștientizări ai avut de-a lungul acelor cursuri sau oricâte alegeri ai făcut să schimbi, vechile obiceiuri – de cele mai multe ori – au pus, din nou, stăpânire pe tine. Știu cum funcționează treaba asta, am trecut și eu prin acest proces. Recunoști acest tipar? Te înscrii cu entuziasm la un curs dar apoi, imediat ce s-a terminat, pici rapid în vechile tipare. Revii exact de unde ai plecat, simțindu-te frustrată și epuizată că nu ai mai mult timp pentru propriul tău spirit. Ba chiar ajungi să negi cum că ai trăit ceva valoros și semnificativ în acel workshop, curs, atelier. Vechile tipare de gândire și de comportament pun stăpânire pe tine căci îți lipsește Practica. Îți lipsește disciplina gândirii și a stării de prezență.

Acest parcurs este diferit

Este un Cerc al Feminității pe care îl putem transforma, împreună, într-unul permanent, deși
durează 10 săptămâni. În așa fel încât să simți că faci parte dintr-o Comunitate care te strigă
înapoi la tine însăți ori de câte ori te rătăcești.

Și am încredere că programul pe care ți-l propun este atât de împletit cu tiparele vieții tale încât vei începe să te relaxezi știind că acest Cerc Sacru este acolo pentru tine. Un sanctuar unde poți găsi resursele (când vei uita că ele sunt, de fapt în tine) pentru a fi mai încrezătoare, mai strălucitoare, mai creativă. Un sanctuar în care să te simți auzită, văzută, ascultată, conținută, susținută în a te exprima și manifesta.

Însă așa cum o floare are nevoie de a fi udată permanent, are nevoie de Soare și îngrășăminte, așa și tu ai nevoie să-ți oferi acum (dacă-ți onorezi procesul de transformare) Călătoria Eroinei  – un parcurs în 10 etape care, în viziunea mea, este un spațiu al creșterii, al dezvoltării personale și spirituale, al întrupării puterii feminine.

Unde este atenția, acolo este energia

 

A spune DA acestui parcurs transformator, și a face parte din acest cerc sacru, înseamnă a-ți spune ție însăți un mare DA. Înseamnă a spune propriei tale puteri feminine un mare DA. A parcurge cele 10 etape pe care ți le propun în Călătoria Eroinei înseamnă că te angajezi în fața ta și în fața acestui Cerc din care alegi să faci parte. Și când decizi, când te angajezi, întreaga Existență conlucrează pentru a te susține și a îți oferi ceea ce ai nevoie. Așa a fost și așa va fi întotdeauna. Tu îți creezi propria realitate chiar acum.

<

Structura Călătoriei

 

Ruptura față de propria feminitate

O coborâre interioară în profunzimea relației cu mama

Începutul marii aventuri a identității. Modelarea de sine. Totul este în exterior. Reperul fundamental al mamei. Loialitate și limitare. Vălurile trecutului și curajul de a merge dincolo de ele. A face ca mama și a fi diferită de ea este același lucru. Regăsirea propriilor valori, a prețuirii de sine, cultivarea tendințelor interioare, a dorințelor și împlinirea propriilor vise, dincolo de condiționările trecutului. A menține atenția pe ceea ce-ți dorești. Tu ești centrul realității tale!

 

Identificarea cu principiul masculin al existenței

De la a face, la a fi

Într-o lume a facerii, uităm cum să fim. Crearea tatălui interior și raportarea la realitate în moduri masculine. A face pentru ceilalți și uitarea de sine. Redescoperirea valorii de sine într-o lume dominată de atributele masculine ale existenței, ieșirea din standarde, eliberarea de convenție, redobândirea libertății interioare, a puterii ce izvorăște din profunzimea ființei. A asculta, a primi, a fi, a conține. Ieșirea din identificarea cu gândirea liniară și așezarea în centrul profund feminin al existenței.

 

Aventura marilor încercări. Nașterea Eroinei

Fiecare pas pe care l-ai făcut vreodată a fost un dar pe care l-ai primit de la existență

Plecarea din paradis în căutarea propriului sine. Călătoria vieții și transformarea interioară. Fiecare împrejurare, fiecare om întâlnit în cale, fiecare alegere pe care o facem este un răspuns la întrebarea cine sunt eu. Încercările vieții au fost daruri. Munții, deșerturile și mările furtunoase pe care le-am străbătut, ne-au călit voința și puterea, reziliența, capacitatea de a alege și de a ne ridica din nou. Relațiile pe care le-am trăit ne-au învățat despre noi însene. Căpcăunii pe care i-am înfruntat ne-au fost de fapt maeștri, căci am descoperit puterea de a nu renunța, de a merge mai departe. Fără trecutul nostru nu am fi ceea ce suntem.

 

Transcenderea identității și a propriilor limite

Ceea ce gândești creează realitatea pe care o trăiești

Am fost educate, condiționate să răspundem așteptărilor celorlalți, reperele noastre au fost întotdeauna în exterior și ne-am modelat pe noi însene pentru a primi iubirea, respectul și valoarea. Călătoria ne conduce în punctul în care descoperim că toate acestea sunt zidurile unei închisori care ne separă de noi însene. Sunt făcute din gândire, din îndoială, din neîncredere. Prăbușirea labirintului se petrece în lacrimi. Dar o nouă lume interioară se naște. Marea descoperire: trăim ceea ce gândim. O nouă gândire naște o nouă lume. Eroina se naște pe sine.

 

Puterea conjugată la feminin

Curajul de a spune NU și arta de a crea în viața ta ceea ce dorești

Cea mai mare putere a unei femei este aceea de a fi conectată cu izvorul său lăuntric și de a dezlănțui forțele inimii sale. Ea iubește cu putere, plânge cu putere, se îngrozește cu putere și vrea cu putere. Inima sa toarnă puterea existenței în gânduri, cuvinte și acțiuni, în relații, în sentimente și în emoții și în gesturi. Conectată profund cu pământul și cu cerul, cu stelele și cu fluviile subterane, ea nu este puternică precum o piatră, ci ca o lupoaică ce dă puilor să sugă. Are acces la puterea întregii Creații prin trupul său și prin Inima sa. Ea îi dă formă prin ceea ce este, în același fel în care pânzele corabiei prind formă sub puterea vântului ce suflă în ele.

 

Inițierea. Deschiderea profunzimii ce naște Înălțimea

Trăirea Zeiței interioare

Există întotdeauna un moment al prăbușirii, în care pare că adâncurile ne absorb, că nimic nu mai are sens, o întunecare a ființei care are, de multe ori aspectul depresiei. Uneori este declanșat de o pierdere, de moartea cuiva, de o împrejurare dincolo de care pare să nu mai existe nimic, să nu mai fie nimic posibil. Noaptea neagră a sufletului nu este altceva decât trecere într-o nouă dimensiune. Prăbușirea interioară se dovedește a fi o etapă a transformării. Din cenușă și din adâncuri pârjolite se ridică Zeița, dincolo de orice identitate.

 

Setea de a trăi propria feminitate

Formele arhetipale ale Femininului

Dincolo de identitatea de fiică a unui univers masculin, din adâncuri, se naște conștiența arhetipală a principiului feminin al existenței, pe care îl recunoaștem în noi însene. Intuim formele Zeiței interioare, ele cresc și se manifestă în dimensiunea orizontală a existenței cu o imensă forță. Este femeia care se regăsește pe sine, care redescoperă izvorul lăuntric al puterii ce curge din identificarea cu natura profund feminină a întregii existențe. Înțelepciunea, stabilitatea, puterea de a conține, de a hrăni, luminozitatea surâzătoare a curgerii cu existența inundă trupul, relațiile, gesturile. Atitudinile masculine fac loc marilor atribute ale feminității. Lupta devine fluiditate. Atacul, apărarea, argumentația, demonstrația se topesc în fața serenității magnifice a Adevărului interior.

 

Vindecarea rănii interioare

Ruptura mamă/fiică este reprezentarea umană a rupturii lăuntrice de existență

Ne-am creat pe noi însene în raport cu mama, atunci când eram copile. Călătoria vieții ne-a schimbat. Putem renunța la a fi la fel ca ea, sau exact invers decât ea. Reperul devine propria Inimă și asta ne eliberează de o rană încă și mai adâncă: aceea a separării de sine, a dualității. Descoperim că relația cu mama reprezintă cu precizie relația cu noi însene. Revelația enormă a descoperirii de sine este o vindecare. Nu mai suntem fiica, ci mult mai mult: Femeia. O putem privi pe mama nu din rolul fetiței, ci al femeii mature. Compasiunea înalță ființa și repară ruptura pe care o simțeam față de existență. Devenim centrul propriei vieți și dobândim conexiunea cu ceea ce există. Odată cu ea, Puterea. Iubirea se manifestă prin comuniune, expresia caldă și puternică a femininului.

 

Redescoperirea principiului masculin în propria Inimă

Crearea relației interioare cu masculinul ca parte a propriei ființe

Un timp îndelungat am fost identificate exclusiv cu gândirea noastră liniară, care este un principiu masculin. Am trăit lupta, competiția, arsura însingurată a îndoielii, durerea închiderii în îngustimea percepției limitate, am disprețuit ca fiind slăbiciune exact atributele cele mai sacre ale feminității. Descoperim iubirea ca principiu creator și compasiunea ca cel mai puternic mijloc de a fi în mijlocul realității. Creativitatea, autenticitatea, intuiția și marea viziune, puterea pe care o dă conexiunea cu corpul și un alt fel de a ne raporta la experiența vieții, toate acestea se nasc în interiorul nostru odată cu recunoașterea enormă a Zeiței interioare. Zeița înțelege băiețelul, adolescentul, lupta și identificarea și le conține. Dar perechea ei este întotdeauna un Zeu, căci ea vede dincolo de măștile imature ale bărbatului. În preajma unei Zeițe, bărbatul descoperă Zeul interior și astfel o poate vedea. Iubirea conștientă se petrece în interiorul inimii cosmice. Bărbatul și Femeia sunt dimensiunile sale universale.

 

Dincolo de dualitate

Conștiența divinității în expresia sa umană

Eroina ajunge la destinație, descoperindu-și propria Inimă, recunoscându-se pe sine. Întreaga durere, întreaga căutare, toată îndoiala și singurătatea născute din separarea de sine se vindecă. Tot ce părea să fie înafară, este înlăuntru deja. Ea este sursa și creatorul vieții sale. Bucuria de a trăi, adevărul, frumusețea, libertatea și armonia impregnează întreaga sa experiență de viață. Eroina vede perfect că realitatea curge din ea, la fiecare respirație și fiecare gest. A învățat să modeleze radianța Inimii sale. Relațiile sale sunt adevăr și iubire, conținere și compasiune. Devine o întrupare a principiului feminin. Trupul reflectă deschiderea, curgerea și sănătatea. Relațiile sale sunt deschise și vii. Emoțiile vechi se transformă în compasiune. Întreaga existență este o expresie a Inimii sale. Vocea sa este puternică, autentică și liberă. Abundența existenței devine abundența experienței sale de viață. Vechea identificare cu gândirea liniară face loc viziunii cosmice. Visurile devin realitate. Eroina le întrupează, le încarnează. Călătoria a transformat-o dintr-o fetiță însingurată, într-o Zeiță.

Ce primești oferindu-ți acest parcurs

 
  • 10 meditații ghidate de AmmaRa, câte una în fiecare săptămână… cu focus pe o temă din cartea* Călătoria Eroinei dar și din curriculum Călătoriei Renaște-TE Femeie!
  • 10 teme de lucru și practici de meditație care te ghidează și susțin pe durata întregii Călătorii
  • *cartea Călătoria Eroinei în curând vom avea disponibilă o nouă ediție. 
Din contribuția ta…

Dacă ești în măsură să îți oferi în dar acest Retreat online, te rog află că prin gestul tău susții și contribui la sustenabilitatea Comunității Practica Puterii Feminine Călătoria Eroinei. Căci 10% din prețul Retreat-ului este direcționat către un fond ce îmi permite să ofer cotizații la prețuri mai mici și altor femei aflate acum în dificultăți financiare.

DA

Așa cum spun tuturor femeilor care participă live la călătoriile din Comunitatea Practica Puterii Feminine, nu mă erijez în a deține adevărul despre feminitate și nici nu vreau să mă încorsetez în tehnici și metode fixe, rigide ci, mai degrabă, să curg odată cu viața și să împărtășesc și cu tine (în mediul virtual – dar plin de iubire) din propria-mi experiență.

Și în mod intenționat te invit pe tine să fii parte din acest Retreat online – Călătoria Eroinei – cu care aleg să susțin Comunitatea Practica Puterii Feminine. Sunt în căutare de femei care vor să co-creeze, pe mai multe niveluri, împreună cu mine. Vrei să te alături în această Creație Conștientă Colectivă?

Nu am totul șlefuit și împachetat în haine de marketing strălucitor, căci nu știu nici eu cum va curge acest program. La bază este însă Călătoria Eroinei. Și visez însă și la un spațiu în care să ne putem simți vulnerabile, curioase, conținute. O comunitate care să-ți servească în cel mai frumos mod posibil și să servească și femeilor cu care tu intri, la rândul tău, în contact. Visez să co-creăm lucruri minunate împreună.

Visez să descoperim împreună!

Așa că dacă ești pregătită să te cobori adânc în această călătorie alături de mine, dacă știi că vrei să beneficiezi de acest program on line și de susținerea permanentă oferită de Cercul Feminității noastre, dacă vrei să fii o membră fondatoare a Comunității on-line Călătoria Eroinei, atunci te invit să spui …

DA

Mă simt onorată să-ți fiu Călăuză


Și mă bucur că-mi dai voie a te conduce, cu blândețe și uneori cu fermitate, către tine însăți.

De ani de zile ghidez femei, la fel ca tine, în această profundă transformatoare călătorie a renașterii întru feminitate. Învăț femeile, care vin către mine, doar ceea ce a funcționat pentru mine, în procesul meu de transformare. Doar învățături extrase din experiență directă. Prin Practică, învățăm împreună să întrupăm Puterea Feminină.

Acest Retreat online, Călătoria Eroinei, l-am creat ca tu să-ți poți adânci propria ta practică, redescoperindu-ți încrederea în puterea ta de femeie. O Comunitate de femei în care să te simți auzită, conținută, recunoscută. Și în care îți celebrezi misterul de a fi femeie. În care îți onorezi profunzimile fecunde. În care îți recunoști frumusețea și puterea de a renaște din orice durere și pierdere.

Explorează, în fiecare săptămână, o nouă fațetă a propriei tale feminități

Fie că abia acum descoperi Practica Puterii Feminine sau te-ai bucurat de oricare călătorie din cadrul Comunității noastre, acest parcurs online pe care ți-l propun acum este creat pentru a te ajuta să te cobori în tine, să-ți naști înălțimea din propriile tale adâncimi, să te re-creezi pe tine în a ta unicitate, conectându-te cu esența sacră a feminității tale.

AmmaRa

 

Elena Francisc-Țurcanu – Psiholog și Terapeut Transpersonal, Ghid în călătoriile de expansiune a conștiinței și Mentor pentru cei aflați în procese de transformare psiho-spirituală. Creează și susține workshop-uri de Dezvoltare Personală Integrală. Și oferă însoțire ca și Life Coach. A structurat și sintetizat orientări importante înCalea Maestrului Interior precum: Practica Puterii FeminineDansul Inimii, Respirația Inimii, Atingerea Terapeutică Integrală. Pasiunea sa este lucrul cu energiile vitale și corporale, ca oglindă a întregului Corp de Conștiință, în scopuri de vindecare și transformare interioară. Organizează Retreats în Natură fiind o mare iubitoare a naturii, a plantelor și animalelor.

Este un Maestru al lucrului cu energiile rafinate ale Ființei, Învățător și Vindecător Holistic.

A studiat cu Richard Moss, Tony Robbins, John Welwood și Stanislav Grof și a adus în România Respirația Holotropică.  Împreună cu Horia Francisc-Țurcanu a dus această abordare (Respirația Holotropică) pe un nou nivel de profunzime a experienței și a integrat-o în ȘcoalaMaestrului Interior. Vocația sa este lucrul cu dimensiunea feminină a Existenței, crearea de Comuniune și Comunitate ca mijloace de transformare colectivă a experienței umane. Ghidează sesiuni de explorare a Conștiinței și de vindecare personală și de grup.

Oferă Life Coaching sessions atât în România cât și în afara țării. A scris numeroase articole pe teme de psihologie experiențială, dezvoltare personală și spiritualitate, susține conferințe, workshop-uri și seminare pe teme expansiune a Conștiinței și transformare spirituală.

Este Creatorul Editurii Elena Francisc Publishing și al Asociației de Terapii Transpersonale. 
Înainte de a crea împreună cu Horia Francisc-Țurcanu Călătoria Inimii a fost Redactor-Șef al revistei interanționale – COSMOPOLITAN – ediția Românească.

 

Alătură-te nouă!

Abia aștept să mă așez în acest Cerc Sacru împreună cu tine și să ne creăm oportunitatea de a merge în profunzimile întunecate și fertile ale feminității noastre. Într-o lume a zgomotului, a stresului, a aglomerației, a superficialității, pare că este mai important ca niciodată să avem oaze în care să ne întoarcem pentru vindecare, pentru recentrare, pentru ascultare.

Comunitate. Conexiune. Comuniune.

Fie să ne adunăm, împreună, pentru a practica puterea noastră feminină și pentru a ne readuce aminte de darurile noastre unice pe care, apoi, să le împărtășim în lume.

Am încredere că te aventurezi în propria ta Călătorie a Eroinei care ești. Este o mare bucurie și un imens privilegiu să te însoțesc.  

Călătoria Eroinei – un Retreat online


Ai acces online, 24 ore din 24, la programul Călătoria Eroinei, permanent, din contul tău de membru
Călătoria Inimii.

800 Lei


Pășește în Cerc