ALCHEMY : Alchimia Lăuntrică a Vindecării » Călătoria Inimii Skip to content

ALCHEMY : Alchimia Lăuntrică a Vindecării

7-9 Aprilie, 7-9 Iulie, 6-8 Octombrie

Centrul Călătoria Inimii

Elena Francisc-Țurcanu - AmmaRa

PRET:

Reducere 16%: 4̶0̶0̶0̶ 3333 Lei ( pentru toate 3 Retreat-urile )

Seria ALCHEMY
ALCHIMIA LĂUNTRICĂ A VINDECĂRII
3 Retreat-uri magistrale
DANSUL INIMII & RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ
cu AmmaRa

Corpul este Conștiință. Poartă în el încrustată întreaga istorie a descendenței sale. Corpul este expresia densă a gândurilor, atitudinilor și emoțiilor noastre. Și de aceea este cheia vindecării tuturor relațiilor și situațiilor care s-au născut din lumea noastră interioară.

Marele vindecător al ființei este Inima noastră care orchestrează întreaga Alchimie a gândurilor, atitudinilor și emoțiilor noastre, modelându-ne viața.

Dansul Inimii este meditație în mișcare, este Prezență fluidă care deschide porțile întregului nostru trecut solidificat, și îl unifică cu Mintea care l-a modelat, într-un act de vindecare alchimică, prin reunificare.
Dansul Inimii este bucurie pură și alchimie între diferitele dimensiuni și ale ființei.

Iar Respirația Holotropică este cea mai profundă cale de a deschide porțile inconștientului nostru, acolo unde sunt îngropate gânduri și credințe vechi,  ce n-au mai fost niciodată schimbate, emoții vechi niciodată eliberate și încremeniri ale energiei vitale niciodată dizolvate.

AmmaRa ne invită la un parcurs de Alchimie a Inimii, de vindecare prin reunificare a lumii interioare și de regăsire a bucuriei de a ne trăi viața cu toate ale sale.

O serie de 3 Retreat-uri fundamentale pe parcursul anului 2023, în aprilie, iulie și octombrie, structurate astfel încât acoperă întreaga arhitectură interioară a ființei, într-un proces de vindecare prin

ALCHIMIA VINDECĂTOARE A INIMII

Trei weekend-uri de vindecare prin  bucurie, Prezență în Mișcare  și Respirație Holotropică pe Colina Lunii, în mijlocul naturii, la care ești invitat.

Fiecare dintre cele trei Călătorii ale acestei puternice serii dedicate Alchimiei Interioare și vindecării, deschide porțile unei dimensiuni fundamentale a lumii noastre interioare.

ALCHEMY 1

Vindecarea alchimică a trecutului și a fricii față de viitor
7-9 APRILIE 2023

Trecutul trăiește în noi, în mintea noastră, dar efectele lui se manifestă în exprimări, atitudini și emoții, dar mai ales în energia noastră vitală. Relația noastră cu trecutul modelează viitorul.

Această primă Călătorie din seria Alchimiei Vindecătoare a Inimii restaurează relația noastră cu trecutul și eliberează traumele acestuia, eliberându-ne astfel viitorul.

Dansul Inimii, Prezență în Mișcare, devine Relația vindecătoare între trecut și viitor în momentul acum.

Respirația Holotropică extrage din adâncuri urmele vechi ale oricărui trecut, și curăța viitorul de repetarea vechilor povești pe care ni le-am spus despre noi înșine. 

Contribuție: 1333 LEI

Înscrie-te aici

ALCHEMY 2

Vindecarea alchimică a Separării
7-9 IULIE 2023

Rana noastră fundamentală ar putea fi numită scurt, separare. Ne-am modelat pe noi înșine separându-ne de ceilalți și de Existență. Am creat ceva numit ego. Tot ceea a rămas după această separare sunt relații dureroase cu oamenii, cu lumea, cu noi înșine. 

Această a doua Călătorie a seriei Alchimia Vindecătoare a Inimii, desființează mitul separării. Dansul este unificare, este relație, este reconectarea dintre ceea ce numim ”noi înșine” și Marele Rest. Este reconectarea cu Sinele. Respirația Holotropică purifică emoțiile corozive, întreaga tristețe și întreaga mânie născută din singurătatea lui ego, pentru care relația cu lumea este doar durere.

Alchimia interioară conștientă la care ne conduce AmmaRa are ca scop sfârșitul suferinței inevitabile pe care le aduce relația fracturată și înecarea ei în …bucuria Întregirii. Cu noi înșine, cu ceilalți și cu lumea. 

Contribuție:1333 LEI

Înscrie-te aici

 

ALCHEMY 3

Vindecarea alchimică a relației Feminin- Masculin
6-8 OCTOMBRIE 2023

Feminin-masculin este Relația primordială, fie că e vorba despre relațiile cu părinții noștri, cu copiii noștri și cu ceilalți. Felul în care privim experiența vieții este impregnat cu tot ceea ce am trăit din această perspectivă.

Dar este mai mult decât relația între femei și bărbați, căci oglindește relația care se petrece în interiorul nostru între cer și pământ, spirit și materie, minte și corp. Oglindește felul în care privim lumea și pe Dumnezeu. Cu alte cuvinte această relație sacră reflectă un mod fundamental de a ne privi pe noi înșine și întreaga experiență umană.

Această a 3-a Călătorie a seriei Alchimia Vindecătoare a Inimii ne conduce către vindecarea ultimă a lumii interioare  și a felului în care privim realitatea. 

Contribuție:1333 LEI

Înscrie-te aici

Dansul este cea mai simplă, elegantă și completă formă de vindecare, de plonjare în profunzimile Conștiinței, cea mai pură formă de re-creare a corpului, de resetare a energiilor vitale, de eliberare a emoțiilor corozive, cea mai splendidă expresie a deschiderii Inimii, cea mai pură formă de exprimare a ceea ce suntem noi cu adevărat.

În acest regal Dansul Inimii & Respirație Holotropică, sub semnul Alchimiei Vindecătoare a Inimii, AmmaRa ne conduce prin dans și meditație ghidată în mișcare, direct în centrul Inimii, acolo unde am creat întreaga realitate a vieților noastre, și ne dezvăluie prin actul sacru al mișcării și al bucuriei, împăcarea sacră între diferitele dimensiuni ale ființei noastre.

În felul acesta,  seria Alchimiei Vindecătoare ar putea fi sfârșitul durerii și începutul bucuriei și al eliberării. Sfârșitul rătăcirii în trecut și al fricii de viitor și începutul Prezenței sacre. Sfârșitul rupturii între Minte și corp, între ”eu” și ”ceilalți”, între ”mine” și Întregul din care ne-am născut

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un cupon de reducere de 10% pentru prima ta comandă pe site-ul Călătoria Inimii